Bir derdim var

Nick Rey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selamlar arkadaşlar bir derdim var yardım bekliyorum lütfen şimdi derdim sevgilimle ilgili 1 yıldır birlikteyiz ama saçma nedenlerden laf yapıyo trip yapıyo harbi bıktım artık 2 dakika gülemiyoruz habire söyleniyo işten çıktım yola çıkcam yerine yok işten çıktım yazmışım buna bile söyleniyo yok geç mesaj atmışım yok öyle yok böyle gerekli gereksiz herşeye laf yapıyo moralım bozuluyo millet mutlu mutlu bir habire gereksiz nedenlerden kavgalardayız hayattan soğudum desem yeridir .

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oooo gerçekten derin konu. ! Ama ceabı çok net. :)

Hocam sen bu kızı seviyor musun ? Seven katlanır. Ama eğer içinde biran bu hareketlerinden dolayı bir tiksinti olduysa da, ikinci bir şans ver hem kendine hem karşındakine. Olmuyorsa da fazla germe işi. saygıyla konuşup, derdini anlat.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bunu bize yazacağına kıza yazsan olay çözülür...

kıza yazacak cesaretin yoksa zaten çekeceksin bu derdi kız sana tekmeyi atana kadar...

1 yıl olmuş hala bir birinize açık açık sıkıntılarınızı söyleyemiyorsanız o nasıl bir ilişki ki? böyle bir ilişkinin ne kadar geleceği olabilir ki?

Kıza git açık açık konuşmanız gerektiğini söyle o senden şikayet ettiği şeyleri söylesin sen onda şikayet ettiğin şeyleri söyle...

Eğer sorunları aşamazsanız yolunuza bakarsınız sorunları aşarsanız mutlu olursunuz...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Git daha güzelini daha az kaprislisini bul sana kız mı yok :)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Git daha güzelini daha az kaprislisini bul sana kız mı yok :)

Vayy be bunun dersini görmüştük biz erkeklerin sevgilileri tesellisi diye ortaya çıktı burda gerçekten de işliyor :)

Bi bayan bi bayana teselli verirken birlikte üzülür ama erkek teselli verirken adam gibi verir falan filandı sanırım konu heheh :D

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Kızda 2.Birisi Var (Yada Olmak Üzere) Kısaca Sana Yol Görünüyor. Acı Ama %99 Başka İhtimal Yok.Ayrıl Unutamayabilirsin Ama Kesinlikle Alışırsın.

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kızda 2.Birisi Var (Yada Olmak Üzere) Kısaca Sana Yol Görünüyor. Acı Ama %99 Başka İhtimal Yok.Ayrıl Unutamayabilirsin Ama Kesinlikle Alışırsın.

Bana da durum bundan ibaret gibi geliyor.

Selamlar arkadaşlar bir derdim var yardım bekliyorum lütfen şimdi derdim sevgilimle ilgili 1 yıldır birlikteyiz ama saçma nedenlerden laf yapıyo trip yapıyo harbi bıktım artık 2 dakika gülemiyoruz habire söyleniyo işten çıktım yola çıkcam yerine yok işten çıktım yazmışım buna bile söyleniyo yok geç mesaj atmışım yok öyle yok böyle gerekli gereksiz herşeye laf yapıyo moralım bozuluyo millet mutlu mutlu bir habire gereksiz nedenlerden kavgalardayız hayattan soğudum desem yeridir .

Dostum bu yazdıklarını bir de ona söyle. Değişen birşey yoksa vur tekmeyi gitsin.