Nokia E6 & Samsun Galaxy Ace Hangisi ?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
SAMSUNG GALAXY ACE dış görüntüsü bile çok daha güzel.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
2 ürün arasından tabiki galaxy ace derim sana , sebebi ise android işletim sistemi olması :)

Ancak E6 'da kenara atılcak bir ürün değil ;) 8 mp kamerası 8 gb hafızası ;)

ikiside güzel telefon ancak sana tavsiyem samsung ace olur ;)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
sadece android'li diye mi?

başlıca özelliği olarak söylemiştim ben, android işletim sistemi günümüze hızla yayılan bir işletim sistemi ki aynı zamanda günden günede çoğalıyor, herşeyi neredeyse yapabiliyorsunuz, uzaktan erişim programı ile pc nize bile erişebiliyorsunuz :)

Bunları baz alıyorum :)
Görünüm tasarım olarkata sağlam vede kaliteli bir ürün ;) bunlar zaten belirgin özellikleri idi :))

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
telefonu nasıl kullandığına bağlı, çok sık görüşme yapıyorsan ve mesajlaşıyorsan nokia e6 derim. oyun uygulama istiyorsan galaxy ace derim.

furko_1998

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
istediğim özellikler baya kullanışlı uygulamaları olsun ve çok kolay bir el hareketi ile müzik dinlensin. ha birde hoparlör ve ahize sesi yüksek olsun. bu arada mesajlaşmayı da seviyorum ancak kısa metinler olduğu için klavyeye gerek yok diye düşünüyorum.

Başka akıllı telefonda olur.

--- Mesaj Güncellendi ---

Samsung Galaxy Ace Almaya Karar Verdim. Ancak Yanında 8 GB Hafıza Kartı Alacağım. 2 GB liği Ne Yapayım ?

dogucak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy ace. kimse kusura bakmasın nokia devri üzülerek söylüyorum kapandı...

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ikisi arasında olacaksa galaxy ace derim ama direk ace desen alma derim fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum. gio ile aynı özelliklerde ekranı biraz büyük kamerası biraz yüksek diye 250 lira gibi bir fiyat farkını hak etmediğini düşünüyorum.

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
e6 her yönden süper bir telefon :) nokia kalitesine her zaman güvenmişimdir, belle sürümüde 2012 de güncelleme ile geleceği için bence hiç durmadan e6 alın ;) 720p hd video çekebiliyor bunuda not düşeyim.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Nokia ne derseniz deyin hala super bir kalite e6 tavsiye ederim cok mukemmel bir kamerasi var. Ve hizli bir telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fotoların cozünürlü mesajlasıyorsan cok fazla e6 ama uygulama filen eğlence gibi ace 2