HP Pavilion DV6 Batarya Alacağım

Kahnweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba SDN Ekibi,

HP marka, Pavilion DV6 model' kullandığım notebook'umun bataryası öldü. Yeni bir batarya almak istiyorum. Gerek internetten, gerek bir açık adresten. Yardımlarınızı bekliyorum. Kaliteli ve güvenilir olmalı.

Internet harici, Ankara'da yaşıyorum. Ankara içi adres söylerseniz sevinirim.

İyi çalışmalar.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Digitek: HP'nin yetkili servisidir aynı zamanda. Bir sor buraya telefonla 472 66 99

Öveçler 4. Cad 4/10

Birde salman bilgisayar var. Oraya'da sor bir zamanlar vardı. 433 33 23

Ziya gökalp Cad. Sağlık 2 Sok. 63/1 Kızılay. Eski TED'in yanında İşler kırtasiyenin üstünde.

HP'nin orjinal yedek parça sağlayıcısı da olan aynı zamanda Artım Bilişimdir. (212) 332 22 55

Telefon ile sipariş veriyorsunuz 4-6 hafta arasında geliyor.

jeffreak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Garantisi devam ediyorsa ücretsiz de alabilirsin. Çağrı merkezine başvur: 444 03 07

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Garantisi varsa gönderiyorsun değiştiriyorlar , yoksa da bence servisinde değiştirtmelisin.

Kahnweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Son zamanlarda internet alışverişlerimde sorun yaşıyorum o nedenle elden alma taraftarıyım.

Digitek: HP'nin yetkili servisidir aynı zamanda. Bir sor buraya telefonla 472 66 99

Öveçler 4. Cad 4/10

Birde salman bilgisayar var. Oraya'da sor bir zamanlar vardı. 433 33 23

Ziya gökalp Cad. Sağlık 2 Sok. 63/1 Kızılay. Eski TED'in yanında İşler kırtasiyenin üstünde.

HP'nin orjinal yedek parça sağlayıcısı da olan aynı zamanda Artım Bilişimdir. (212) 332 22 55

Telefon ile sipariş veriyorsunuz 4-6 hafta arasında geliyor.

Sayın mila, ilgin için çok teşekkür ederim yerleri not aldım hepsi ile görüşeceğim :)

Teşekkürler ilgileneceğim verdiğiniz adresle.

Garantisi varsa gönderiyorsun değiştiriyorlar , yoksa da bence servisinde değiştirtmelisin.

Garantim var ancak HP'teknik servisi sıkıntılı biraz, laptop'ımı aldığım ilk haftada yön tuşlarımdan birisi bozuldu ve servise yolladım gidiş o gidiş gibisinden sorun yaşadım. Ek olarak batarya'nın ölmesi durumunda HP' ücretsiz değiştirmiyor. Servisin'dende sipariş edebilirim araştırıyorum. Öneriniz için sağolun :)