Nokia 5800 Xpressmusic

TurkishAssassin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben Nokia 5800 Xpressmusic kullanıyorum.Başka arkadaşlarım da kullanıyor bu telefonu.Kullanan bütün arkadaşlarımda kalem yalama yapmıştı.Ben de şu ana kadar korktum sadece 5 kere falan kalemi çıkardım.Şu an benim ki taş gibi hiç çıkmıyo ama kullansam da diğerleri gibi yalama tarzı şeyler yaşar mıyım diye merak ediyorum.Ya da bunun olmaması için bir kaç yol var mı?

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yalama yaparsa japonla yapıştırırsın sorun olmaz.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ne yaparsan yap elbet bir gün o kalem orda yalama yapacak

Marcelo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok çabuk yapmaz ama illaki yapıcak tabiki ..

eairmak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Elbette olacak ama kalemin girdiği yere küçük bi bant yapıştırarak bu sorunu çözebilirsin denenmiştir :D girip çıkmasını zorlaştırıyor ama kayıp düşmesinden iidir :)

TrmeN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kapağında çıkıntı yeri var küçük genellikle orası kırılıdğından yalama yanı sürekli düşüyor sen orayı kırmamaya çalış yalama olmaz.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
malesef o kalem oradan düşecek. 5800'ın kronik sorunlarında birtanesidir malesef bu. ya hiç çıkartmayacaksın ki bu çok zor cebinde bile çıkabiliyor bazen ya da arkadaşların dediği gibi bant, kağıt vs. gibi takviye malzeme kullanacaksın.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
2.eller de hazır pahalanmışken bence elinden çıkar o telefonu :D

TurkishAssassin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neyse saolun arkadaşlar çıkartmam bende kalemi :D kırmamaya çalışırım ellemem o arka tarafla uğraşmam :)

famemonster16

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
İnsan gibi kullanırsan hiç bir şey olmaz 2 senedir kullanıyorum sorun yok. Ama elbette ki ilk aldığın günkü gibi olmaz. biraz daha bollasıyor ama kayıp düşmez merak etme.

TurkishAssassin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnsan gibi kullanırsan hiç bir şey olmaz 2 senedir kullanıyorum sorun yok. Ama elbette ki ilk aldığın günkü gibi olmaz. biraz daha bollasıyor ama kayıp düşmez merak etme.
sanki kullanandan yorum aldığım için içim daha rahatladı :D teşekkürler

famemonster16

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
sanki kullanandan yorum aldığım için içim daha rahatladı :D teşekkürler

Telefonun kapağının arka tarafında kalemi tutmak için bi yer var. Orası zarar görmesse sorun çıkacağını sanmıyorum. Yani benim telefonumun kapağında işçilik hatası var kamera camından ses geliyor ve alt tarafında temassızlık var bende bile bir sorun olmadı şuana kadar. Önemli olan senin kullanış biçimin :)