Nokia e63 nasıl bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan afram
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

afram

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar nokia telefon almayı düşünüyorum e63 kırmızı modeli beni etkiledi görünüş olarak da çok güzel bu telefonu kullananlar var mı?

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bir arkadaşım kullanıyordu. tasarımı şık, klavyesi rahat fakat fazla bir artı özelliği yok. şu var bu var diye sayılabilecek bir ürün değil.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23

Camide görmedik ki herifi! Nasıl biliriz? :D Töbe töbe adam telefonu sormuş nasıl diye :)

Görünüş olarak etkilediyse bişey diyemem. Ama hem yeni model hem de kullanışlılık bakımından, eğer bu modellere ilgi duyuyorsanız E72 yi öneririm.

KOLPAÇİNO

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Camide görmedik ki herifi! Nasıl biliriz? :D Töbe töbe adam telefonu sormuş nasıl diye :)

Görünüş olarak etkilediyse bişey diyemem. Ama hem yeni model hem de kullanışlılık bakımından, eğer bu modellere ilgi duyuyorsanız E72 yi öneririm.

işin şakası yaa :D telefon güzel ben samsung galaxy ace den önce o telefona bakıyodum gerçekten gzl telefon. ama asıl kullanıcalırının yorumları daha önemli tabi :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
kısa dönem kullanmış oldu sıfırını 289 tl ye almıştım turkcell kampanyasıyla :D iş görür ama 2. el e72 al derim 350-400 tl arası satıyorlar :)

afram

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nokia e5 nasıl bilirsiniz?:):)

Kahnweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, ilk çıktığı hafta TURKCELL'den 2 adet mavi renkli Nokia E63'aldım çok uzun süredir kullanıyorum ve en çok kullandığım telefonlar arasında. Çok rahat kullanımı mevcut ve bugüne kadar hiç problem yaşamadım. Defalarda düştü, suya girdi, bir çok aksilik yaşadı ancak hiç bir yerinde hasar görmedim. Gerçekten önerebilirim bu telefonu hala'da kullanmaktayım :)

İyi günler.

(Edit; E5 almış hayırlı olsun.)