Nokia GEM!!!

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
nokia-gem.jpg
e6991cd000f3861db76cf8f7b623c4d7.jpg

Nokia’dan her tarafı dokunmatik ekranlı cep!
Nokia’nın “Gem” adındaki bu sıradışı telefonu, her yüzünde bir ekrana sahip ve bakın neler yapıyor.

Nokia, Nokia Research Center’ın kuruluşunun 25. yıldönümünde tüm gövdesi dokunmatik ekran olan bu konsept cebini tanıttı. Nokia Gem adındaki cep, önünde, arkasında ve yanlarında kullanılan işleve göre değişen ekranlara sahip.

Gem’de örneğin bir navigasyon uygulamasını kullanırken, cebin bir yüzünde özet bir haritayı görebilirken, diğer yüzünde şu anki konumunuzun ayrıntılı bir haritasını görebiliyorsunuz. Aşağıda izleyebileceğiniz tanıtım videosunda, çekilen bir fotoğrafın dokunmatik arayüz ile tüm cebin etrafına nasıl sarıldığı da gösteriliyor.

Nokia, aylık faturanızda bir indirim sağlayacak arka yüz reklamlarını da bir seçenek olarak hayal ediyor. Videoda dikkat çeken diğer bir işlev ise medya paylaşmayla ilgili. Herhangi bir bilgiyi, arkadaşınızın telefonuna “dökmek” ilginç bir fikir gibi görünüyor.

http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2011/11/11/arastirma-merkezinin-25-yil-hediyesi-nokia-gem

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
videosunu izledim de pek hoşuma gitmedi. gerçi animasyon bir videoydu ama gözümde gerçeğini canlandırmaya çalıştım pek hoş birşey olmayabilir gibi geldi bana.

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
videosunu izledim de pek hoşuma gitmedi. gerçi animasyon bir videoydu ama gözümde gerçeğini canlandırmaya çalıştım pek hoş birşey olmayabilir gibi geldi bana.
üst bulunan resim gerçek animasyonu güzel değil tabi seninde bileceğin gibi animasyonla gerçek görünüm arasında mutlaka fark olacaktır....

harkk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefon saçmalık nokia ne yapacağını şaşırdı artık ama gerçek değildir nokianın böyle bir telefon yapacağı @@