İos5 Güncellemesi ne zaman ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Micuvan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
24-apple.jpg

iOS5'in çıkmasına saatler kala iTunes'den güncelleme gelmiş durumda.Türkçeleşen ve 10.5 sürümüne yükselen iTunes'de güncellemenin getirdikleri şu şekilde;

• Tunes in the Cloud. iTunes artık satın aldığınız müzikleri ve TV'de oynatılabilen öğeleri iCloud’da saklar ve onları herhangi bir yerde ve zamanda ek bir ücret ödemeden aygıtlarınızda kullanabilmenizi sağlar.
    • Otomatik İndirmeler; Herhangi bir aygıtta veya bilgisayarda müzik satın alın, bir kopyası Mac’inize ve iOS aygıtlarınıza otomatik olarak indirilsin.
    • Daha Önce Satın Alınanları İndirme; Daha önce satın aldığınız müzikleri, TV'de oynatılabilen öğeleri, uygulamaları ve kitapları ek bir ücret ödemeden yeniden indirin. Daha önce satın alınanlar artık iTunes Store’da yoksa kullanılamayabilirler.
  • iOS 5 yazılımına sahip iPhone’unuzla, iPad’inizle veya iPod touch’ınızla eşzamanlayın.
  • Wi-Fi Eşzamanlama. iPhone’unuz, iPad’iniz veya iPod touch’ınız ile iTunes aynı Wi-Fi ağında oldukları zaman onları otomatik olarak eşzamanlayın.
iOS5'e saatler kaldı..

Türkiye saatine göre 20:00'de gelecek olan iOS5 i sabırsızlıkla bekliyoruz.

Kaynak

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bekliyoruz bakalım şu icloud en işe yarar özellik olcak gibi en azından benim çok işime yarayacak ayrıca şu facebook uygulamasında bir sıkıntı var gibi paylaş butonunu bulamadım iyimi :D bilgisi olan varmı.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
bekliyoruz bakalım şu icloud en işe yarar özellik olcak gibi en azından benim çok işime yarayacak ayrıca şu facebook uygulamasında bir sıkıntı var gibi paylaş butonunu bulamadım iyimi :D bilgisi olan varmı.

Hangi paylaş butonundan bahsediyoruz :D Ben kullanıyorum resmi sürümü değil mi ? :D

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
evet resmi sürüm sağda bir + tuşu var basınca beğen ve yorum yap geliyor paylaş yok haberlerin takip edildiği bir sayfadaki herhangibir videoyu paylaşamıyorum
Hangi paylaş butonundan bahsediyoruz :D Ben kullanıyorum resmi sürümü değil mi ? :D

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
evet resmi sürüm sağda bir + tuşu var basınca beğen ve yorum yap geliyor paylaş yok haberlerin takip edildiği bir sayfadaki herhangibir videoyu paylaşamıyorum

Bir sonraki güncellemede gelecek. Şöyle ki; Paylaşımın üzerinde soldan sağa hareket ederek iPhone klasik sil özelliği ile yeni bir menü açılacak orada paylaş beğen yorum yap butonları gelecek. Soldaki + Butonuna da gelir büyük ihtimalle. Şimdiki iPad versiyonuna geldi sanırım.

Aynı zamanda kendi paylaşımlarınızı da aynı şekilde şu anda kaldırabiliyorsunuz.

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
o kısımdada paylaş yok yada ben bulamıyorum hayret unutmuşlar galiba :D hem iphone da hem ipad da paylaşı bulamadım cihazdaki birşeyi paylaşabiliyorum ama başkalarının paylaştığı şeylere sadece yorum yapıp beğenebiliyorum .
Bir sonraki güncellemede gelecek. Şöyle ki; Paylaşımın üzerinde soldan sağa hareket ederek iPhone klasik sil özelliği ile yeni bir menü açılacak orada paylaş beğen yorum yap butonları gelecek. Soldaki + Butonuna da gelir büyük ihtimalle. Şimdiki iPad versiyonuna geldi sanırım.