Iphone 4 ilk şarj.

MrHxor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ilk iphone 4 aldigimda sarji %80 civarinda sarja takiliyken oyun oynadim. %90 civarindada sarjdan cikardim. Sorun olur mu ?

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
hiç bir sorun olmaz, böyle ince ufak şeyleri kafana takma, ben ilk çıktığından beri kullanıyorum, her zaman da full şarj etme imkanı olmuyor, bi sorununu görmedim, rahat 2.5 gün gidiyor şarj.

MrHxor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardes ama ben aksamdan sabaha kadar sarj ettim. Saat 7 den beri elimde telefon 28% sarj kaldi suan. Ama arada 3-4 saat kullaninca 1 gun gidiyor. Senin nasil 2.5 gun gidiyor anlamadim

---------- Post added at 14:06 ---------- Previous post was at 13:45 ----------

Arkadaslar birde kac kere telefonu sarj edince pilin yasami azaliyor?

gkhnksgl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mrHxor Ekran ışığını orta dereceye getirirsen,gereksiz bildirimleri ve konum bildir servisini,bluetothu kapatırsan,wifiyi kapatıp 3g'i kullanırsan ve internetle işin olmadığı zamanlarda 3gyi kapatırsan ve çok oyun oynamazsan 2 gün gider. Ama tabiki madem bunları kullanmayacağım neden iphone aldım da diyebilirsin. :)

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
iphone'u çok yoğun kullanan birisi değilim, 2,5 günde 1,5 saat telefonla konuşma, ortalama 70 sms, yarım saat oyun, sadece gerektiğinde 3G'yi açıyorum, bildirimler, konum servisleri, bluetooth kapalı, ekran parlaklığı ortanın üzerinde, 2,5 gün rahat gidiyor bunlarla, birde sınırlamalar ayarında ''ping'' var, onu kapat ben yararını gördüm...
Kardes ama ben aksamdan sabaha kadar sarj ettim. Saat 7 den beri elimde telefon 28% sarj kaldi suan. Ama arada 3-4 saat kullaninca 1 gun gidiyor. Senin nasil 2.5 gun gidiyor anlamadim

---------- Post added at 14:06 ---------- Previous post was at 13:45 ----------

Arkadaslar birde kac kere telefonu sarj edince pilin yasami azaliyor?

gkhnksgl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birde ek olarak açık olan uygulamarı biriktirmeyip düzenli olarak kapatırsan ve 1 dakikalık otomatik tuş kilidine alırsan 2 gün rahatlıkla şarjın sana yeterli olur.

MrHxor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar isik full olsa cokmu sarj yer

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hemde aşırı derecede şarj yer. ekran parlaklığını gerekmediği sürece kısık tut. 3g'yi de gerekmediği sürece kapalı tut. konum servislerini de kapat. arka planda açık uygulama unutma. şarj sürende ciddi artış olur. yoksa iphone'u kendi haline bırakırsan aşırı şarj yer.