arsenik
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 242
o serinin 1. filmine bende daha önce başlamıştım başta sıkılıp bırakmıştım :mrgreen: dün bende 1.filmi bitirdim sarumaaan köpeek 

o serinin 1. filmine bende daha önce başlamıştım başta sıkılıp bırakmıştım :mrgreen: dün bende 1.filmi bitirdim sarumaaan köpeek![]()
Bende alırım bekle indirim yaparlarMutlaka izle arkadaş, ben karar verdim, elf alıcam.
Yine saçma sapan bi film ama arada komik yerleride var, sonuda sürprizKolpaçino Bomba!![]()
Geçen gazetede görmüştüm, merak ettim izledim, adamların başına gelmedik kalmıyohele ki sonu süper bitiyo :d
Patrondan Kurtulma Sanatı - Horrible Bosses (2011) IMDB:7.4
Bu kadar güleceğimi tahmin etmiyordum gayet güzel ve eğlenceli bir film olmuş, kadrosuda çok sağlam tavsiye ederim.
sonunda ben de izlemeye karar verdim şu filmi. bakalım limit varmı yok mu![]()
aynenzaten hemen analiz ettim. aldığı puanlar ve yorumlar güzel. konusu ve kitaptan uyarlanması da boş bir film olmadığının göstergesi. ama gel gör ki cameron diaz dan neffffreeettt ediyorum![]()
aynenben de pek hoşlanmıyorum kendisinden ama bu filmde, tanımadığın bir yüzünü göreceksin :lol:
---------- Post added at 03:00 ---------- Previous post was at 02:57 ----------
@snopy80 umarım beğenirsin, dram filmi. Tam @desperado64 'lük bi film aslında :lol:
dediğim gibi, ben sonunu çook farklı düşündüğüm için bana garip geldi biraz. ama kitabını okumadıysan bu sona da razı gelirsin herhalde![]()
aynenben de pek hoşlanmıyorum kendisinden ama bu filmde, tanımadığın bir yüzünü göreceksin :lol:
---------- Post added at 03:00 ---------- Previous post was at 02:57 ----------
@snopy80 umarım beğenirsin, dram filmi. Tam @desperado64 'lük bi film aslında :lol:
dediğim gibi, ben sonunu çook farklı düşündüğüm için bana garip geldi biraz. ama kitabını okumadıysan bu sona da razı gelirsin herhalde![]()
Demek ki adı geçen filmi izlemiyecem![]()
![]()