Symbian anna da ilk hata!!!

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
symbian anna yüklü n8 telefonumda müzik kütüphanesini yenile dediğimde tüm oyun uygulama ne varsa hepsinin müzikleri müzik çalara yükleniyor....

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Anna'da bir sorun olduğunu sanmıyorum, bende öyle bir şey olmadı?

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
yüklediğin firmwarenin versiyonu ney ?

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
aynı sorun dün n8 kullanan bi arkadaşta görmüştüm bugün ben de denedim aynı sorunu yaşadım... nasıl aşabilirim bu sorunu....

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
aklıma geldi, anna'nın yanında 2-3 güncelleme daha vardı hatırladığım kadarıyla.belki gerçekten böyle bir hata vardır o güncellemelerde fixlemek için çıkartılmıştır? tüm güncellemeleri yaptın mı?

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yaptım ama şimdi ovi suitten yeniden yüklüyorum inşaallah geçer....

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Aynen ya :D Angry birds müzikLeri dinLiyorum paso :D Oyun müzikleri falan ne varsa karışmış durumda.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
x-ploreden falan o müzikleri bulun, ya da direk oyun klasörlerini artık neyse hepsini gizli yapın, tekrar yenileyin kütüphaneyi belki olur

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ovi suitten en son güncellemeyi yeniden yükle dedim ama yok yine aynı hata yine aynı hata....

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bendede Anna yuklu, oyle bir durum olusmadi.

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yaa arkadaşlar kaç gündür aynı hata devam ediyor...c0-01 de kullanıyorum ama onda böyle bir sorun yok sadece benim n8 de var... ovi suiten anna'yı yeniden yükledim ama yok olmuyor...yardım lütfenn...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Hata değiL beLki de bir özeLLiktir bu da :D

Benim canımı sıkan,arabada Aux girişinden müzik dinLiyorum birden Oyun müzikLeri araya giriyor :D Ben bu özeLLiği ya da hatayı istemiyorum :P

Wildboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) Ben de C7 kullanıyorum.. Aynı sorun bende de var.. Nokia müşteri hizmetleri kendinize ayrı bir müzik listesi oluşturun o listeyi dinleyin dediler..

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Agalar dediğimi deneyeniniz yok mu? Ya da anlaşılmadı mı ne dediğim :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kim dedi ne dedi kime dedi :D

x-ploreden falan o müzikleri bulun, ya da direk oyun klasörlerini artık neyse hepsini gizli yapın, tekrar yenileyin kütüphaneyi belki olur

Daha da açayım x-plore kurun, o oyun nereye kurulduysa telefon hafızasıysa C: ye kart hafızasıysa E: ye gel, menü>>bul>>dosya arama>>*.mp3 yaz bul o mp3leri, bulduğunun üzerine gel dosyaya git de, o müziklerin çoğu aynı klasördedir büyük ihtimal o klasörün üzerine gelip 6 ya bas yada menü>>dosya>>özellikler de, edit attributes of all files in this folder derse evet de, gizli ye bi tik at, değiştir de. Müzik çaları aç kitaplığı yenile :D

Wildboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dosyaları gizledikten sonra oyunu açmayı denediniz mi.. Deneyenler oyunların çalışmadığını söylüyor. Yani bir yandan düzeliyorsa diğer yandan bozuluyor.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Dosyaları gizledikten sonra oyunu açmayı denediniz mi.. Deneyenler oyunların çalışmadığını söylüyor. Yani bir yandan düzeliyorsa diğer yandan bozuluyor.

Bende anna yok bilemiyorum, ama FreeISMS programının resimleri galeride gözüküyordu, klasörünü tamamen gizli yaptım, hem galeriden kalktı hem programın açılmasında bi problem yok. Belki işe yarar dedim.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
benim x10 da da var aynı şey. sorun müzikçaların bütün hafıza kartını taraması :( müzikleri taradıktan sonra müzik olan klasörleri seçmemizi istese keşke :D
ben bu sorunu başka bir müzikçalar yükleyerek hallettim :)

saracx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha kısa ama geçici bir yöntem buldum yeni müziğinizi telefona attıktan sonra kütüphaneyi yenileyin.telefonun dilini ingilizce yapın.tel otomatik restart atacaktır ondan sonra kütüphaneyi tekrar yenileyin oyun müzikleri ortadan kalkacaktır .telefonun dilini tekrar türkçe yapın.Bir daha ki yenilemeye kadar geçici bir çözüm.Bu sorun zaten anna nın türkçeye stabil olmamasından kaynaklı . ing kullanmak isteyen varsa hatası yok denecek kadar az...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
O halde sorun Türkçe dili demektir. Türkçe dil desteği yüzünden kodlamada değişme oluyor. Bu önemli bir problem.