Breaking Bad - AMC

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Dizinin burada konusu olmadığını gördüm. IMBD puanlaması 9.2/10. Şu anda 3.sezonda ve 4.sezon çekimlerine başladılar. Kısaca konusunu anlatmak gerekirse:

22717_1.jpg

Bir kimya öğretmeni akciğer kanseri olduğunu öğreniyor. Felçli bir oğlu, hamile bir eşi ve Mortgage borcu var. Ve ömrü bu kadar az kalmasına rağmen bunları karşılayabilecek bir birikimi yok. Siz olsaydınız ne yapardınız? O ise -hayatı boyunca dürüst yaşayan adam- para için meth(uyuşturucu) üretiyor. Sonrasında ise olaylar gelişiyor.

Kesinlikle harika bir dizi. Tavsiye ederim.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
dizi 3. sezonda degil 3. sezon biteli cok oldu, 4.sezonu bekliyoruz artık başlaşa.. en sevdigim 3 diziden biri bende kesinlikle tavsiye ederim bu diziyi izlemeyene cok sey kacırır...

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Ufak bir hata olmuş. Evet 3.sezon bitti. :)

Reaksiyon puanı
189
Şu diziyi de bölük pörçük izledim. Bir ara başlayayım da baştan sona bir izleyeyim. Süper bir dizi hakikaten de...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ekranalntssn.png

Bi yabancı dizi hastası olarak resimdeki dizileri sürekli takip ediyorum. Herhangi birini izleyin pişman olmassınız.

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
55
The Event o kadar da iyi değil. Tamam başta güzeldi ama sonradan olayları iyice dağıttılar ve toparlayamadılar. Ayrıca Leila da o role hiç yakışmıyor. :)

The Walking Dead ise çok güzel bir dizi. Her ne kadar senaristlerin hataları fazla olsa da yazar ekibinin kovulması iyi bir haber. Ama dizi ara verdi ve 2. sezon Eylül 2011'de.

Bu diziler arasına Chuck da eklenebilir bence. Bunun dışında House ve Dexter da iyidir. :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
İndirme listesine ekledim diziyi, bakalım nasılmış. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
The Event o kadar da iyi değil. Tamam başta güzeldi ama sonradan olayları iyice dağıttılar ve toparlayamadılar. Ayrıca Leila da o role hiç yakışmıyor. :)

The Walking Dead ise çok güzel bir dizi. Her ne kadar senaristlerin hataları fazla olsa da yazar ekibinin kovulması iyi bir haber. Ama dizi ara verdi ve 2. sezon Eylül 2011'de.

Bu diziler arasına Chuck da eklenebilir bence. Bunun dışında House ve Dexter da iyidir. :)

The event'i indirdim ama ilk bölümü disinda izlemedim doguru söylemis olabilirsin. cok ugrasmama rahmen chuck bana cocuk dizisi gibi geliyo o yüzden izlemeyide indirmeyide bıraktım. dexter güzel dizi ancak bi yerden sonra beni sıktı sürükleyiciligi yok haftaya ne olucagini merak etmedigim icin onun da sildim.. House iyi dizidir sana katılıyorum ama tvde izliyorum denk gelirsen indirmeye ugrascak kadar sürükleyici degil bana. diziden anlayan biriyle konusmak güzel saol yorumlarin icin.

daha cok gercekci hayatın icinden dizileri seviyorum o sebepten Breaking Bad, How To Make It In America, Hung ve hayatın icinden komik oldugu icin The Big Bang Theory vazgecilmezlerim..big bang haric hepsi sezon finali yapti simdilik digerleriyle idare ediyoruz mecburen

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Güncelleme de gelsin bakalım. :) Breaking Bad dizisi çekimlerine Temmuz'da başlıyor. Ama büyük ihtimalle ekranlarda yerini alması Ekim ayında olacak.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
madem öyle bi güncelleme de benden gelsin :)

j4aQu.png

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
adad.jpg

17 Temmuz'da 4.sezon açılışını yapacak olan AMC'nin bol ödüllü dizisi Breaking Bad hakkında haberler gelmeye başladı.
Bu sezonda da bol ödül beklediği söylentiler arasında. Bryan Cranston, bildiğimiz gibi 2008 Emmy Ödülleri Drama Dalında En İyi Erkek Oyuncu, 2009 Emmy Ödülleri Drama Dalında En İyi Erkek Oyuncu ve 2010 Emmy Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu olma başarılarıyla ilk üç sezonu ödülleriyle taçlandırmıştı.
Geçen yıl da Jesse Pinkman karkaterini canlandıran Aaron Paul En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştı.
Dizinin 4. sezonunun birer saatlik (reklamsız ortalama 47 dakikalık) toplam 13 bölümden oluşacağı verilen bilgiler arasında.

[video=youtube;alFsfEUtDmQ]http://www.youtube.com/watch?v=alFsfEUtDmQ&feature=player_embedded[/video]
Bekleyemeyen sabırsız hayranlar için, neredeyse iki ay öncesinden 4. sezon için tanıtım filmi ve setten fotoğraflar yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde de posterler resmi internet sayfasında yayınlandı.

fvcy89.png

http://www.22dakika.org/yazi/breaking-bad-4-sezon-haberleri

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Breaking Bad sen nasıl bir dizisin yav...4x07 harika bir bölümdü:) izlemeyen çok şey kaybediyor.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Ya arkadaşlar ben bu dizinin ilk sezonunu ve 2. sezonun da 1. bölümünü izledim ama sarmadı bi türlü. Film sitelerindeki yorumları okuyorum herkes çok beğenmiş. Şimdi devamını izleyip izlememek konusunda kararsızım. İlerki bölümlerde dizinin seyri daha iyiye mi gidiyor?

İzleyenler beni bi aydınlatabilir mi :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
zevk meselesi tabi nasıl olurda beğenmessin diyemez kimse ama benim ve birçok kişini fikrine göre hayatında izlediği en iyi dizi. Sırf oyunculuk performansları için bile izlenebilir konusu zaten sinema filmi tazında. 1-2-3 sezonlarda tempo giderek artıyor 4. sezon ise gerçekten ağır yavaş ama yinede sürükleyici hele son bölüm çok iyiydi. Devamını izlesen mi? bana sorarsan izle pişman olacağını sanmıyorum en son pişman olunacak dizidir. Zaten son bölümler, bu sezondan sonra kısa bir sezon daha olup final yapacaklar.:( sinema filmi çekseler diye geçiriyorum içimden ama amerikalı da bizdeki gibi garip şeylerde az.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Diğer dizilerden sıra gelirse izleyeceğim sanırım. Şu aralar heroes izliyorum. Heroes de güzel gibi :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
aynen sabah indirdim 1 saat önce altyazısı geldi ama artık yarın led tv'de 720p seyretmeyi düşünüyorum monitöre hapsetmiyorum bu diziyi:) gus'un sonu geliyor gibi, bu arada spolileri verdik ama:D:D dizinin sonunu biliyorum gibi birşey inş daha süprizli olur.

BlackSwords

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Taşkano nun yerine kendim çeviresim geliyo alt yazı nasıl hazırlanıyo bir bilsem sırf çevirmek için ingilizceyi geliştiririm:D ,gus dan daha yararlanırlar aksiyon olur kovalamaca falan :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bu sezon son daha doğrusu gelecek sezon kısa final sezonu olacak yani gus bitiyor bu bölüm bunla alakalıydı seyretmedim ama anladım görüntülerden.:) biteceğini bildiğim için moraim bozuluyor, yabancı dizi hastasıyım ama hayatımda seyrettiğim en sağlam dizi.

BlackSwords

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen dizi çok sağlam bitirmeseler diyeceğim ama izleyici kitlesi az :s .. Artık game of thrones ve supernatural a devam :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
kitlesi az değil dostum ülkemizde belki azdır ama zaten ülkemizde iyi olan herşeyin izleyicisi az :) Gerçi divxplanette en popüler dizilerin başında geliyor. Dizinin erken bitme sebebi yayınlandığı kanaldaki garip parasal olaylar vs vs çok karışık işler. Bu diziyi belki çok izlemiyolar ama Walking Dead'de bu kanalda yayınlanıyor:) ve ondada bi takım sıkıntılar olmuş yani onunda suyu ısındı, bozulması ya da erken bitirilmesi muhtemeldir.supernatural oldum olası sevmiyorum vampirli hayaletli diziler bana gelmiyor 1-2 sezon izleyip sıkılıyorum, game of thrones ise güzel bir dizi severek izledim ama ben daha çok gerçek hayat dizilerini sevdiğimden breaking bad'ı bişeye değişmem. Falling Skies'tan umutluydum ama o da beklediğimin çok altında çıktı. Terranova'yı bekliyorum merakla.

BlackSwords

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Terranoya araştırayım bi ... 8.bolumde super olmus:thumbup1:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Terranoya araştırayım bi ... 8.bolumde super olmus:thumbup1:

[video=youtube;X6aNEIZwPFc]http://www.youtube.com/watch?v=X6aNEIZwPFc[/video]

---------- Post added at 14:37 ---------- Previous post was at 11:27 ----------

geçen haftaki 4x7 en iyi bölümlerden biriydi diye düşünmüştüm ama bu haftaki bölüm neydi öyle yav; resmen bu haftaki tek bölümden uzun metraj film yapılır:)

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Geçen bu dizide RAGE kinect ile oynandı..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
evet geçen hafta gördüm ama pek hoşuma gitmedi acaba başka bir rage falanmı ya da animasyon üstünde oynar gibi mi yaptılar demiştim. Son bölümde de arka planda ekranda duruyodu rage, ID soft reklamı güzel düşünmüş.

---------- Post added at 23:10 ---------- Previous post was at 23:09 ----------

[video=youtube;mCNSF7lsoSY]http://www.youtube.com/watch?v=mCNSF7lsoSY[/video]

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
her hafta aynı şeyi düşünüyorum ama bu haftaki bölüm 4x10 gerçekten çok fenaydı bea...

bscap0005y.jpg

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
*spolier
daha izlememiş olanlar videoyu izlemesin...

malesef bir sezon daha bitti ama hayatımda izlediğim en güzel dizi ve en güzel bölümü de tartışmasız buydu, izlerken ellerim terledi resmen...
sonunda walter win...

[video=youtube;R6CjCEyAJ2s]http://www.youtube.com/watch?v=R6CjCEyAJ2s[/video]