Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bir Yahudi Asıllı Amerikalı bir reality şovda konuşurken

Afganistan'a petrol var diye girdik başkanlığa adaylığı mı koyup Meksika'yla da savaşacağım :D Seyirciler sustu...

"Amerikan başkanlığına adaylığını koyana İsrail başbakanlığı bedava bu benim anayasal hakkım :) "

---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 22:28 ----------

Arda'dan bir asist eski iyi günlerindeki gibi çok iyiydi..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
google farklı birşeyler mi denemiş, benim tarayıcıda mı problem var?

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Uyuyamıyorum yaaahaaa :D Yarın cuma nasıl kalkacağım bilemiyorum. :)

kömür

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Geç kalmadan gitsem iyi olacak ama korkuyorum.. İnşallah sadece sinüzittir..

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ankara'ya kadar gelipte bi beş dk olsa görüşelim mi der insan,
Ben seni görmek için 4 5 saat yol teptim ama,hiç anlayışlı insan kalmamış Dünya da.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Âşka sen diye bakmadıktan sonra ben âşkı neyleyeyim ?

Seni ruhuma cemre diye dâmlatmadıktan sonra ben bu bedende neyleyeyim ?

Âşk da sen, hasret de sen, ben de sen ..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Arkadaşlar evkur dan babamın geçenlerde aldığı saç kesme makinası bozuldu. babam dün evkura götürmüş ama orda prize takınca çalışmış. eve geldi, baktım çalışıyor ama çalışmak denirse. bir durup bir çalışıyor. kısacası ölmüş.

Evkur demişki sorun çıkarsa servisini arayın gelip yapsınlar. Acaba servisle muhattap olması gereken evkur değilmi?

bilgisi olan varmı? ona göre arayıp fırça atıcvam. alın siz yaptırın diye...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Arkadaşlar evkur dan babamın geçenlerde aldığı saç kesme makinası bozuldu. babam dün evkura götürmüş ama orda prize takınca çalışmış. eve geldi, baktım çalışıyor ama çalışmak denirse. bir durup bir çalışıyor. kısacası ölmüş.

Evkur demişki sorun çıkarsa servisini arayın gelip yapsınlar. Acaba servisle muhattap olması gereken evkur değilmi?

Ama orda nasıl çalışmışş??... Eğer orda çalışmasaydı Evkur illaki ilgilenecekti...

Bide servisi filan boşver direk değiştir uğraşma...

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0

evkur ilgilenmesi gerek kanunlara göre

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ama orda nasıl çalışmışş??... Eğer orda çalışmasaydı Evkur illaki ilgilenecekti...

Bide servisi filan boşver direk değiştir uğraşma...

orada çalışmış derken, prizdeyken yarım yamalak çalışıyor. ama şarjlı olduğu için prizden çıkardığında da çalışması lazım. saatlerce şarjda durmasına rağmen çıkarınca çalışmıyor.

evkura tamirini istemiyorum, ya da daha üst bir modelle farkını verip değişmek istiyorum desem değişirlermi?

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
orada çalışmış derken, prizdeyken yarım yamalak çalışıyor. ama şarjlı olduğu için prizden çıkardığında da çalışması lazım. saatlerce şarjda durmasına rağmen çıkarınca çalışmıyor.

evkura tamirini istemiyorum, ya da daha üst bir modelle farkını verip değişmek istiyorum desem değişirlermi?
Garanti servisine gittiginde tamiri olmassa sana yenisini vericekler,aynısını vermek isterlerse itiraz et,aynı markanın istersen 1000tllik modelini alabilirsin ücretsiz

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Tabiki değiştirirler onlar için müşteri memnuniyeti önemlidir diyeceğim ama burası Türkiye olduğu için diyemiyorum... Ama büyük ihtimal değiştirirler yada garanti süresinde ise onlar ilgilenirler....

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
aynısı basıma geldiginden biliyorum,tahminimce kucuk yerlerden aldıysan spotculardan fılan itiraz edip ugrasmak istemiceklerdir

kömür

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Artık kendime ait bi bilgisayar istiyoruuummm.... Kardeşlerime devretmekten bıktıımmm...:cursing:

zıppırık

Asistan
Reaksiyon puanı
1
deveye hendek atlatmak, cahile bir şeyler anlatmaktan kolay arkadaş. Ne akdar cahil varsa beni buluyor.:@

kömür

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir zamanlar benim düştüğüm hataya görüyorum ki şimdi başkaları da düşüyor.. Ne yazık... Keşke herşey olaylar başımıza gelmeden önce konuştuğumuz gibi basit olsaydı.. Haksız olarak gördüklerimizin yaptıklarını bir yıl sonra farkında olmadan biz yapmasaydık...Ne diebilirim ki tercih meselesi... İnsanız ya işte bazen tek kulağımızla dinliyoruz bazense sadece duymak istediklerimizi...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Kim demiş balansa damsiz girilmez diye ahada girdik ışte..

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Şu site tasarımını bir an önce bitirmem lazım artık. Actionscript 3.0, seninle bir türlü anlaşamıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...