Kaspersky mı Norton mu?

Norton - Kaspersky ?

• Kullanılan toplam oy
    208

Longh0rn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kaspersky pure "bana göre" dünyanın en iyi koruma yazılımıdır 2.5 yıldır lisanslı kullanıyorum doğrudan kernel üzerinden çalıştığı için anlık arkaplanda her dosya için ufak tarama gerçekleştiriyor ayrıca az kasan virüs programı iyi demek değildir aksine kötü oldugunu söyleyebilirim o kasma olaylarının sebebide harddisk yani işlemciyi yordugundan dolayı değil kaspersky işlemciyi diğerlerinden az kullanıyor bence kötü yanlarıda yok değil tabi gözlemlediğim kötü yanı internetten büyük dosya indirmeye kalktığımızda önce bir kısmını arkaplanda tarıyor ve siz dosyanın indirilmeye başladığını göremiyorsunuz ve bekliyorsunuz bu süre 10 15 sn civarı deişiyor süre bittiğinde dosyanın atıyorum %10 u inmiş olarak devam ediyor ve %99 da birdaha bekliyorsunuz 10 sn kadar bu can sıkıyor tabi

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
WIN 8 bulut teknolojisi olacakmış sanırım artık virüs programı kullanmayacagız linux gibi olacak yeni WIN 8 kolay gelsin

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
WIN 8 bulut teknolojisi olacakmış sanırım artık virüs programı kullanmayacagız linux gibi olacak yeni WIN 8 kolay gelsin

Bulut, yok o değil bulut. İnternet ile uyumlu bir sistem demek. (Yuvarlama özet.)

Cloud fikri ilk Linux'tan çıktı. O kısım doğru.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet Windows 8 cloud tabanlı bir sistem değil.Eğer öyle olsaydı tam tersi üzülmeniz gerekirdi.İnternetimizin hali kötü.

Her Windows'ta olduğu gibi virüs korumaya ihtiyaç duyacağız

Windows 8 'in cloud bir sistem olduğu Microsoft'un belirsiz açıklama sayesinde otoritelerin sallamasına yol açtı.Şimdi ise artık net.Örneğin App Store'umuz olacak oradan uygulamaları indirebileceğiz.İlk açıklamalar aslında bunlar ilgili.

Microsoft'un cloud os'u Azure du sanırsam...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Microsoft'un cloud os'u Azure du sanırsam...

Evet, fakat benim bildiğim herhangi bir işletim sistemi ile İnternet üzerinden giriliyor olabilmesiydi? Jolicloud ile bunu yapmıştım?

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Chrome OS'da bu şekilde

Azure biraz farklı onda yine masaüstü hazır geri kalan her şey internet üzerindendi.Yarı-bulut gibi bir şey...

canki1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
virüs mü pc mi yavaşlatsın antivirüs mü ...

şuana kadar hiç bi pc'mde antivirüs kullanmadım kullanmayacağımda siz yanlış kullanmadğınız sürece pc'nize hiç bişe olmaz yavaşlamayamı başladı sorun mu format atın çözüm bu :)

BrKy_34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky Derim Ben Şahsen Kaspersky Güvenİm Tam Yüzüstü bırakmadı Beni NORTON 360 gerçekten Kasmıyor... Kaspersky den sonra NORTON tercih edebilirsin... Free Antivirler Avira/AVG/Avast/Microsoft Essanstial Security Kullanabilirsin :)

---------- Post added at 13:44 ---------- Previous post was at 13:42 ----------

Arkadasım Format Çözüm Evet Ama Yani Hep Format Nereye KaDaR bilgilerine Yazık İnternette Surf Halinde Deilsen Kullanmayabilirsin Ama Yani Dolaşıosn Sağlam Bi Güvenlik Duvarı Veya İnternet Security ŞaRT

En İyisi Kaspersky PURE :)

canki1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky Derim Ben Şahsen Kaspersky Güvenİm Tam Yüzüstü bırakmadı Beni NORTON 360 gerçekten Kasmıyor... Kaspersky den sonra NORTON tercih edebilirsin... Free Antivirler Avira/AVG/Avast/Microsoft Essanstial Security Kullanabilirsin :)

---------- Post added at 13:44 ---------- Previous post was at 13:42 ----------

Arkadasım Format Çözüm Evet Ama Yani Hep Format Nereye KaDaR bilgilerine Yazık İnternette Surf Halinde Deilsen Kullanmayabilirsin Ama Yani Dolaşıosn Sağlam Bi Güvenlik Duvarı Veya İnternet Security ŞaRT

En İyisi Kaspersky PURE :)

kardeşim bende sürekli surf halindeyim ama artık neyin virüslü olup olmadığını çözebilecek seviyeye geldim düzgün sitelerde gezdiğinde bi problem olmaz ... tanıdığım gidip lisanslı antivirus alıp pc si sürekli çöken arkadaşlarım var .. hani insanın korktuğu başına gelir diye bi söz var ya :D virüsten hiç bi zaman korkmadım baktım pc yavaşlıo recover cdsinden yüklerim harddiske yedekleyip olay bu :))

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Norton çocukluğumun kahramanı tabiki ama o dönemler 10-11 yaşındaydık birşeyden haberimiz yoktu Tabiki Kaspersky :)

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
5 yıl kadar bilgisayar dükkanı işlettim. norton olan makinaya virüs girdiğini görmedim. saygılar

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
kaspersky tek dıyorsunuzda EN BUYUK VİRÜS DATABASE NORTONDADIR VE DUNYADAKİ ILK VIRUS PROGRAMI NORTONDUR kolay gelsin.

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ferrari mi iyi lamborghini mi iyi gibi bi soru olmuş. ben 2 senedir norton 360 kullanıyorum ama işyerindeki bilgisayarlarda kaspersky var. ikisi de sağlam. lisansta hangisi ucuz basarsa onu tercih et :)

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Kaspersky'ye oy verenlerin büyük bir bölümü Norton'un son sürümlerini denememiştir eminim. Performans konusunda en iyilerden biri, koruma alanında da öyle.

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Nod 32 antivirüs 5 kullan...
>>kaspersky pc yi çok kasıyor...Bir sürü sonra bıkkınlık verir.
>>Nortonun grafik arayüzüyse iyi değil bence...

serkan17tevez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Microsoft Security Essentials benim önerim hem ücretsiz hemde kullanışlı.:)

canki1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
antivirüs kullanmayın paranızı çöpte mi buldunuz ?

pala64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
norton kullanıyorum ve kafam rahat ama diğerlerini de kötülememek gerek bence, birinin kaçırdığını bi diğeri yakalıyabiliyor.

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Karpersky daha iyi fakat, her işe burnunu sokar... Yavaşlatabilir..

Norton yormaz...

Şahsen tercihim Norton dan yana olur...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ben hiç birini kulanmam :) hadi bana söyleyin hangi antivirus programı tüm virusleri engeliyor HİÇ BİRİ ayrıca virus bulaşmasını seviyorum her bulaştıkca virus pc me coğunu bilmeme rağmen onların yol actığı sorunların formatsız antivirusüz nasıl cözümlemesini daha cok öğreniyorum bu yüzden belki illeride hepsini engeleyebilecek kendi antivirusumu yaparım

SunriseKCW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 seçenek arasında norton ama Emsisoft Anti-Malware kullanmanı onerırım ayrıca online armor diye ekstra bir güvenlık duvarı veriyor gerçekten ben server kasa için bu programı kullanıyorum Kafam rahat :)