Hangi Nokia Modeli

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar Nokia n8 vs. Nokia E6 vs. yoksa tamamen farklı olan lg optimus black
hangisi
tercihin n8'den yana gibi ama e6 içinde merak ediyorum kamera harici aynı gibi n8 ile

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
N8 Kullanıcısıyım,
Bence çok iyi bir telefon,Tasarımını çok beğeniyorum.
Donanımsal ve yazılımsal Hiç bir sıkıntı yaşamadım geçen seneden beri.Tavsiye ederim..

Birazdan Nokia dan uzak dur mesajLarı aLabiLirsiniz :D

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
n8 kamera haricinde pek bir artı sunmaz sana. symbian gibi kısıtlı bir işletim sistemi sana ne sunabilir ki? diğer tarafta android işletim sistemi ve 2.2 froyo versiyonu kullanan ekim başında 2.3 güncellemesi geleceği söylenen smartphone optimus black var. benim tavsiye edeceğim cihaz optimus black'tir. kamerası çok başarılı. 2mp ön kamerası var o bile başarılı :) tasarımı şık. performansı oldukça iyi hızı süper. oyun da bol uygulamalar da bol. google market sağ olsun ücretsiz sunuyor hepsini :) fiyatı da şu anda vatan bilgisayarda 919 tl. web siparişlerinde indirim yapmışlar 6 taksite hemde.

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
nokia ve lg arasında kaldım ama lg açısından hiç deneyimim yok ve satış sonrası servisinden çok süpheliyim ve ne kadar destek gelir gelmez ?? ama n8 ve mevcut yazılım için 2016 yılına kadar destek açıklaması var
onu da geçtim androidde %80 uygulamalarda virüs tehlikesi olduğu gerçeğide var
kullananların yorumları gerçekçi tabii
tşk...

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
kim demiş virüs tehlikesi var diye? bu kadar insan nasıl tıkır tıkır kullanıyor. bunlar karalama kampanyası arkadaşım kendin kullanmadan inanma. benim arkadaşım uzun zamandır kullanıyor optimus black'i hiç bir sorunla karşılaşmadı. ne andoid uygulamalarda ne de smartphone'un kendisinde. lg kalite konusunda kendisini fazlasıyla geliştirdi. eskiden tek eksiği isminin diğer markalar kadar duyulmamış olmasıydı. yeni çıkarttığı modellerle bu sıkıntıyı da kaldırdılar ortadan.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
n8 kamera haricinde pek bir artı sunmaz sana. symbian gibi kısıtlı bir işletim sistemi sana ne sunabilir ki? diğer tarafta android işletim sistemi ve 2.2 froyo versiyonu kullanan ekim başında 2.3 güncellemesi geleceği söylenen smartphone optimus black var. benim tavsiye edeceğim cihaz optimus black'tir. kamerası çok başarılı. 2mp ön kamerası var o bile başarılı :) tasarımı şık. performansı oldukça iyi hızı süper. oyun da bol uygulamalar da bol. google market sağ olsun ücretsiz sunuyor hepsini :) fiyatı da şu anda vatan bilgisayarda 919 tl. web siparişlerinde indirim yapmışlar 6 taksite hemde.
Symbian kısıtlı mı?

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
android'le kıyaslandığında kısıtlı kalıyor bence. aslında sadece bence de değil bugün dünyanın büyük çoğunluğu bunu kabul etmiş durumda. android ios'a rakip olup alıp başını giderken symbian ne yapıyor. anna ve belle. ama kimse bunu umursamıyor şu anda.

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
N8 tabi ki sadece kamera olarak iyi değil, başka artılarıda var.Örneğin ekran çözünürlüğü çok daha kaliteli.Bildiğim kadarıyla optimus blackte usb on the go ve hdmı çıkışı gibi özelliklerde yok.Ben n8 kullanıyorum, optimus black'in hakkını yemek istemem ama telefondan gayet memnunum.N8'in belki en büyük eksisi işletim sistemi, kabul etmeliyim ki ilk başlarda biraz hantal kalıyordu ama şuan her güncellemede telefon daha da hızlanıyor.Belle'den çok büyük beklentileri var ve bu beklentileri karşılayacağına dairde internette videolar dolaşıyor.Bu arada web tarayıcısından çok bir şey beklememeni söyleyeyim, ben opera indirdim onu kullanıyorum.android veya ios kadar hızlı olmasada tatmin edici seviyede.

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Gene standart haline gelen bir şey. Satın alacak arkadaş eğer biri sana androidde yapabilipte Symbianda yapamacağın bir şey söylerse lütfen banada bildir. Ben daha öyle bir şey görmedim de. Bu arada yeni çıkan 701 modeline bir göz at. Nfc özelliği çok fazla alanda kullanılacak gibi. Hemde işlemci olarak çok iyi.
Şimdi bi N8'le neler yapabileceğin inan senin hayalgücüne kalmış bir şey :)

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Lg Optimus Black al, Symbian'la çile çekme, Android'in keyfini sür.

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
optimus b.bulupta canlı olarak inceleyemedim n8 malum anna ile canlanmış gibi belle ile şahlanabilir 701 de akla yatkın ama satışı yok sanırım yada ben göremedim
tşk...