Dizüstü Bilgisayar Tavsiyesi

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Forumdaşlar bana 2bin tl ye kadar dizüstü bilgisayar önerin. Mümkünse yerli olmasın :mrgreen: Asus,Sony,Samsung,Acer Dörtlüsünden olsun. Hp Envy de olabilir. :D Cad-Cam Programları ve Oyun için yine istiyorum. :)

Cevaplarnızı esirgemeyin +rep. :D

Mümkünse İntel olsun İsrailli olsun :D :D

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Ben de bir ara almayı düşünmüştüm.Genelde bana şans işi demişlerdi.Hangi marka olursa şans işi iyi çıkması ama yine genelde en iyi olarak HP önerildi bana..

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Ben de bir ara almayı düşünmüştüm.Genelde bana şans işi demişlerdi.Hangi marka olursa şans işi iyi çıkması ama yine genelde en iyi olarak HP önerildi bana..
Hp alırsam Envy serisini alırım sadece. Diğerleri yüksek oranla hatalı nedense.

srtdrk

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende almayı düşünüyorum.
Samsung marka. arkadaşımda var. tavsiye ederim 1,7 civarındaydı en son 3 4 ay önce

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Forumdaşlar bana 2bin tl ye kadar dizüstü bilgisayar önerin. Mümkünse yerli olmasın :mrgreen: Asus,Sony,Samsung,Acer Dörtlüsünden olsun. Hp Envy de olabilir. :D Cad-Cam Programları ve Oyun için yine istiyorum. :)Cevaplarnızı esirgemeyin +rep. :DMümkünse İntel olsun İsrailli olsun :D :D
asus n53sn sz007v öneririm ben de alıcsm haftaya vatanda indirim oluyor genelde 1907tl idi geçen günler ;)

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Dostum pc alırken ilk önce ne için aldığını, daha sonra ne gibi özelliklere sahip olacağını tasarlamalısın.
Oyun için istiyorsan en önemli donanım ekran kartıdır ilk olarak ona bak. Daha sonra işlemci ve ram önemlidir. Core i5 serisinden veya daha da iyisi core i7 serisinden bir işlemci seç. Ekran kartını da üst seviye özelliklerden seç. Bu hem oyun için hemde multimedia kullanım için yeterlidir. Son olarak ekran kartın paylaşımlı olmasın.

cashpoint

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şu an tavsiye etmem laptop almanı dolar zirvede biliyosun :)