26¥¥26
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,553
Arkadaşımızın o kadar bütçesi yok olsa iyi olabilir.vega 10 tokatlar onu 32gb ram takın... beim ki 32gb desteklemiyor gerçi alamam ki...
Arkadaşımızın o kadar bütçesi yok olsa iyi olabilir.vega 10 tokatlar onu 32gb ram takın... beim ki 32gb desteklemiyor gerçi alamam ki...
benim de yok Acun Ilıcalı bizi gör ddr4 2666mhz 16gb tek sodimm:Arkadaşımızın o kadar bütçesi yok olsa iyi olabilir.
Çok teşekkürler Lenovo baya ilerlemiş demek ki ya da ben çok uzak kalmışım bu piyasaya. Sizin yolladığınız Asus özellik olarak benim yolladıklarımdan daha mı iyi ?Buna da bir bakınız:
![]()
Asus FX505DT-BQ018 Notebook
Asus FX505DT-BQ018 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ekli dosyayı görüntüle 110519
Ekli dosyayı görüntüle 110520
Monster olanı daha büyük ekran... Genelde hanımlar büyük ekran sevmez ama yine de güzel bilgisayar olduğundan attım...
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Lenovo C340 81N400H5TX 2'si 1 Arada
Lenovo C340 81N400H5TX 2'si 1 Arada detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ekli dosyayı görüntüle 110528
Sizin attıklarınız zarif görünsün diye daha çok estetik açıdan yapıldığından özellik bakımından asus ve özellikle monster açısından zayıf kalır. Özellikle monster hem büyük ekran hem ekran kartı tartışılmaz üstün ve işlemcisi en yeni en güçlüsü, ardından attığım asus gelir, asus ekranı biraz daha küçük, ekran kartı aynısı ama işlemcisi biraz daha geride..Çok teşekkürler Lenovo baya ilerlemiş demek ki ya da ben çok uzak kalmışım bu piyasaya. Sizin yolladığınız Asus özellik olarak benim yolladıklarımdan daha mı iyi ?
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz. Ben monster markasını malum reklamlardan oyun bilgisayarı olarak düşündüm hep.Sizin attıklarınız zarif görünsün diye daha çok estetik açıdan yapıldığından özellik bakımından asus ve özellikle monster açısından zayıf kalır. Özellikle monster hem büyük ekran hem ekran kartı tartışılmaz üstün ve işlemcisi en yeni en güçlüsü, ardından attığım asus gelir, asus ekranı biraz daha küçük, ekran kartı aynısı ama işlemcisi biraz daha geride..
Bir de şunu unutmayın, servisi Türkiye'de en iyi bilgisayar markası Monster olarak bilinir, şikayet eden yok gibidir, başınız gerçekten ağrımaz. Asus servisi de iyi diye duydum ama işim hiç düşmedi... lenovo servisi açısından değerlendirme yapamayacağım, Türkiye'den cep telefonu piyasasından en son çekilmişlerdi...
Monster sitesinde attığımdan daha iyisi, hem bayram indirimi hem daha yeni daha güçlü olanı var :
Ekli dosyayı görüntüle 110547
![]()
Abra A7 V12.1.5 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook
Abra A7 V12.1.5 17,3" Oyun Bilgisayarı i5-10300H işlemcisi, 2x8GB DDR4 2933MHz RAM'i ve 500GB Crucial SSD ile canavarın hızını keşfet!www.monsternotebook.com.tr