- Reaksiyon puanı
- 43
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 aylık çalışmamın ardından bugün kısmen de olsa sitemi yayına koydum. Logoda her ne kadar BETA yazsa da her şey tamam gibi. Yalnız şu an için üyelikleri açmadım. Sitenin amacını merak eden olursa ayrıca açıklarım, zaten sitenin bi yerine de koymam lazım bu açıklama yazısını..
Sitenin neredeyse tamamında ajax kullanmaya çalıştım. HTML5 i ve özellikle CSS3 ü bolca kullanmaya çalıştım. O yüzden küçük bir tavsiye, mümkünse Internet Explorer ile girmeyin
Tasarım aşamasında Opera ile test ettim, ufak tefek hizalama hataları dışında chrome ve firefoxda problem yok; ama o ufak hataları da düzeltmem lazım.
Bu bilgiler ışığında sitemi eleştirirseniz memnun olurum
Özellikle de tasarım ve renkler konusunda..
Bu arada validator.w3.org testinden çoğu zaman hatasız geçiyorum, canım çıktı html5 e uyarlayana kadar
)
Buyrun bu da adres: www.dizihatirlat.com
Sitenin neredeyse tamamında ajax kullanmaya çalıştım. HTML5 i ve özellikle CSS3 ü bolca kullanmaya çalıştım. O yüzden küçük bir tavsiye, mümkünse Internet Explorer ile girmeyin

Bu bilgiler ışığında sitemi eleştirirseniz memnun olurum

Bu arada validator.w3.org testinden çoğu zaman hatasız geçiyorum, canım çıktı html5 e uyarlayana kadar

Buyrun bu da adres: www.dizihatirlat.com