Nokia 801

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96

Get that bag of salt and throw it over your shoulder.
The same person who claimed to have info on upcoming Nokia Windows Phones – Nokia 900 – has said their source has divulged some more information. Ignore the ****** MS paint design job there. That is probably just to give an idea of what it looks like.
This time it’s a Symbian handset. With the new Symbian Belle it has:

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
nokia'dan beklenmedik bir telefon, bu ne ya, 16 mp kamera, 1080p video kaydı, 1,2 çift çekirdek, stereo, bu telefonun gerçekçiliği tartışılır !! 3,8' akıllı telefonlar için en ideal oran bence. Nokia sürpriz yaparda çıkarırsa böyle bir telefon bide fiyatıda uygun olursa bu tel fırtınalar estirir ben size söylim :D symbian belle diye küçümsemeyin sakın, belle harika olmuş!! Özelliklerine bakınca eksi olarak 1550 mAH pil yetersiz, ve en önemlisi çözünürlük büyük hayal kırıklığı...

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Büyük ihtimalle açıklayacak bu telefonuda Nokia. :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Belki işletim sistemi ile düşüşe geçebilir ama 16 Mp'de her yiğidin harcı değil be abi..

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
16 mp nedir yaa :S özellikleri harika.n8 in tipiyle aynı olsa bari :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Gelsin hemen alacam htc yerine..:D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Symbian Belle'de beni cezzbediyor. :D Nokia çıkarsın telefon N8 ve E7'nin fiyatları düşe görsün ikisinden birini alıp Belle'ye geçerim. :D

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
nokia'dan beklenmedik bir telefon, bu ne ya, 16 mp kamera, 1080p video kaydı, 1,2 çift çekirdek, stereo, bu telefonun gerçekçiliği tartışılır !! 3,8' akıllı telefonlar için en ideal oran bence. Nokia sürpriz yaparda çıkarırsa böyle bir telefon bide fiyatıda uygun olursa bu tel fırtınalar estirir ben size söylim :D symbian belle diye küçümsemeyin sakın, belle harika olmuş!! Özelliklerine bakınca eksi olarak 1550 mAH pil yetersiz, ve en önemlisi çözünürlük büyük hayal kırıklığı...

* 12Mp kameradan sonra 16Mp hiçte zor değil :)
* Böyle bişey çıkarsa "Fist Cllass" bi telefon olacağı için fiyat kesinlikle uygun olmayacaktır.
* N8'e kıyasla 1200'lük yetiyorsa bunada hayli hayli yeter.
* Çözünürlükteki açıklamaya dikkat edelim lütfen "640×360 nHD screen"

Benim tahminime göre çok yakın özelliklerde WM işletim sistemli bir telefon çıkaracak.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
901'de 20 megapiksel olur herhalde.:D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Nokia hala megapixel numarasıyla insanları kandırabileceğini sanıyor.Çok enteresan bir şirket bu Nokia gerçekten.Adamlar artık Symbian'ı bıraktık, windowsa geçtik dediler ama hala seri bir şekilde hergün yeni bir Symbian'lı telefonlarını duyuruyorlar.

Hadi bunları geçtik diyelim.640x360 çözünürlük nedir allah aşkına.Şaka gibi.Dalga geçiyor olmalılar heralde.

v0ld3m0rt1s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Nokia hala megapixel numarasıyla insanları kandırabileceğini sanıyor.Çok enteresan bir şirket bu Nokia gerçekten.Adamlar artık Symbian'ı bıraktık, windowsa geçtik dediler ama hala seri bir şekilde hergün yeni bir Symbian'lı telefonlarını duyuruyorlar.

Hadi bunları geçtik diyelim.640x360 çözünürlük nedir allah aşkına.Şaka gibi.Dalga geçiyor olmalılar heralde.

Megapixel numarası derken :) Bi sadece mp eklemek vardır. Birde o Megapixelin yanına kaliteli ve büyük bir lens. Zaten N8 Kamera kalitesiyle kendini ispatlamış. Profesyonel cihazlarla bile kıyaslanıyor. 1,2 Ghz Çift çekirdek işlemci koyuyor hala yaranamıyor Nokia sizlere. BT 3.0, USB 2.0(Galiba MicroUSB bu).

Ayrıca Çözünürlükten bahsetmişsin. Full HD Bir çözünürlük beklemiyordun herhalde ? Bu arada nHD denmesinin sebebi Full HD(1920x1080) çözünürlüğün 9/1'inin 640x360 piksele denk gelmesidir.

nhd.gif

Eksi olarak belki kabul edilebilir çözünürlük. Bir de İşletim Sistemi olabilir.

EfsaneFener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
16mp kamera ama düşük çözünürlüklü nhd ekran mı ? Çok mantıksız kesin yalandır.