Taka99
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Hangisini daha kalıcı bulursunuz ?..
ikisi de bende kalıcı oluyor
En fazlası dersek Film daha kalıcı.
Kitap da Bazı diyaloglarda kalıyor akılda![]()
Her zaman olmaz oHani Şıkların ilk harflerini birleştirince FİLM yazması gerekiyordu![]()
Tabikide görsel unsurlarından dolayı film ama bu kitap okumamalıyız anlamına gelmiyor... Zaten toplum olarak okumadığımız için cahil kaldık sokak röpotajlarında Dünyamızın uydusu nedir diye soruyorlar adam Türksat diyor yaa... Bu konuda şöyle güzel bi söz var...
"Tahsil cehâleti alır;eşşeklik bâkî kalır!"derler... Birde şöyle bişey var kitap en iyi arkadaştır derler halbuki kitap en iyi arkadaş değildir çünkü İYİ BİR KİTAP EN İYİ ARKADAŞTIR yoksa sana zarar veren sana kötülük enjekte eden bi kitap asla iyi bi arkadaş olamaz..
Tabikide görsel unsurlarından dolayı film ama bu kitap okumamalıyız anlamına gelmiyor... Zaten toplum olarak okumadığımız için cahil kaldık
Yıllarca müslümanız diye yaşayıpta yarın hesap gününde kuranı hakkıyla okumadım demek yüz kızartıcı olmaz mı ?
Konu ister istemez oraya kayıyor...Nereden nereye atlamşısın. Sence film mi daha akılda kalıcı yoksa kitap mı denilmiş, sen neler demişsin. Ben diyorum Ankara sen diyorsun...
@Taka99
Konu ister istemez oraya kayıyor...![]()
Tamam bütün söylediklerimi geri alıyorum sen haklısın konunun yönünü değiştirdiğim için özür dilerim..Yapma Allah aşkına,oraya niye kaysın. Sen getirmişsin![]()
Tamam bütün söylediklerimi geri alıyorum sen haklısın konunun yönünü değiştirdiğim için özür dilerim..