- Reaksiyon puanı
- 31
Aynen ben C7 satıp Xperia Neo alacağım 
Şahsi önerim fotoğraf ve video kaydı için telefon almanızın gereksiz olduğu yönünde.. Bence samsung galaxy ace'in yanında güzel bir fotoğraf makinası sizin işinizi görecektir =)Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.Ben telefonu telefon özelliğinden çok fotoğraf ve video kaydı özelliğini kullanmak için alıyorum.İşletim sistemi hususunda Symbian beni çok çelişkiye düşürüyor.Lakin Galaxy Ace'nin video kayıt özelliği QVGA 15 FPS kayıt yapıyor ve Ace gibi bir telefonun resmen önüne baltayla vurulmuş.Samsung neden böyle birşey yapmış halen anlam veremıyorum.C7 ise 720 p 25 fps video kayıt yapma özelliğine sahip ve kamerası gerçekten çok iyi.Malzeme ve işçilik olarakda Ace'den iyi olduğunu hissettiriyor ele alınca.Ancak Android beni çok çelişkiye düşürüyor.Bi yandan Android olsun diyorum Ace alayım diyorum ama kamerası ve video kaydı aklıma gelince vazgeçiyorum.C7 'yi alırsam sırf kamerasından dolayı alıcam.Galaxy Ace'yi alırsam sırf Android için alıcam.Bende farkındayım Symbian'dan artık hayır gelmeyeceğini ama kamerası yüzünden C7'nin ocağına düştüm.
Android çok geniş bir işletim sistemi ve çok rahatça yazılımlar sayesinde telefonun özelliklerinde ciddi geliştirmeler yapılabiliyor.Galaxy Ace'yi destek yazılımlarla 720p 25 veya 30 fps özelliğinde video kaydı yaptırılabiliniyormu.Tabiki bunu yaparken donmalar ve uzun süreli gecikmeler olması telefondan soğutur insanı.Eğer bu mümkünse Ace'yi alırım tabiki.
Bende sözümün arkasındayım, evet dediğin sorunlar yaşanıyor olabilir ama bunu arkadaşım yaşamıyor ve emin ol sorunlusu bile symbian gibi bir işletim sisteminden kat kat iyidir, istersen symbian'ın eksikliklerinden ve sorunlarından bahsedelimburaya sığmaz taşar
bana symbian'la android işletim sistemini karşılaştırman bile yersiz geliyor, atla eşeği ayırt etmek lazım
ama sen yok symbian kullanıcam diyorsan ona da saygım var
![]()
kardeş senin bu konularla pek alakan yok galiba nokia eskidi artık android var samsung var htc var uyanalım artıktabi ki c7 her zaman üstün. ayrıca nokia ile samsung'u pek karşılaştırmak olmaz nokia piyasanın lideri zaten
Yok abi ya yeminle şu android hastalığını anlamadım gitti. En sonunda açacağım bir konu ne kadar androidci varsa tek tek anlatacağımHacı karar senin link aşağıda ;
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3724&idPhone2=3394
arkadaş orda nokia piyasanın lideri demişte ona cvp olrak böle bi yorum yazmıştımAnna geldi Belle gelecek daha ne istiyorsun? Ben kullandım o telefonu arkadaşta var pikseller görünüyordu :/
---------- Post added at 02:17 ---------- Previous post was at 01:02 ----------
@samedsymn ''kardeş senin bu konularla pek alakan yok galiba nokia eskidi artık android var samsung var htc var uyanalım artık''
Demişsin ama seni anlamak zor.Burada konu ne sence?Adam iki telefondan birini önerin demiş!Şimdi çıkıpta Samsung burada iyi dersen yukarda söylediğin lafı kendinle bir tart derim![]()
Ne anlatacağnızı çok merak ettim bekliyorum o konuyu![]()
konuyu sabırsızlıkla beklemedeyim ayrıca bence galaxy ama o kendine kalmış bi konu nokianın doananım olarak bir adım önde galaxy de androidli işletim sistemiyle bi adım öndeYok abi ya yeminle şu android hastalığını anlamadım gitti. En sonunda açacağım bir konu ne kadar androidci varsa tek tek anlatacağımHacı karar senin link aşağıda ;
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3724&idPhone2=3394
konuyu sabırsızlıkla beklemedeyim ayrıca bence galaxy ama o kendine kalmış bi konu nokianın doananım olarak bir adım önde galaxy de androidli işletim sistemiyle bi adım önde
bence symbianın görünümden çok uygulama eksiği var kaliteli her uygulama android ve ios a çıkarken symbian biraz zayıf kalıyoBana göre symbian'ın tek eksiği ev ekranı.Bunu da ben Spb Mobile Shell ile gayet güzel kapatıyorum.Bu aylarda da Spb Mobile Shell 3D gelecek daha ne olsun Belle'de gelecek.Windows'a geçene kadar gayet iyi sırtlar bizi![]()
bence symbianın görünümden çok uygulama eksiği var kaliteli her uygulama android ve ios a çıkarken symbian biraz zayıf kalıyo
hocam sen kullanmayı bilmiyormuşsun demekki.illa imei numaranı vermene gerek yokki.telefonu hack lesen yeterdi.
Hocam ben 5320 XM kullanıyorum, s60 3rd 9.3, hack sadece hellox ile oluyor ona da imei verip sertifika alıp helloxu imzalamak gerekiyor. installserver.exe çıkmadı hala bile, bazı 9.3 modeller için çıkmış ama 5320 için hala yok. Başka 9.3 için imei vermeden bi hackleme yöntemi biliyorsan paylaşırsan sevinirim.
bende n82 vardı.forumda moderatör olan bir arkadaş var.ozamanlar normal üyeydio öğretmişti banada.hellox dediğimiz olay benim yaptığım işlemleri tek başına yapan bir program.hello carbid ve xexpllorer gibi 2 ayrı program vardı.isimleri hatalı olabilir.onlarla yapmıştım ben.biraz uğraştırıyo.
çoktandır ilgilenmedim böyle konularla.hatırladığım önce bir programı çalıştırıp bütün işlemleri durduruyoduk.sonra diğer programla telefonun tüm adreslerine erişebiliyorduk.sys klasörünü bulup installserver.exe yi içine atıyoduk falan.
ayrıca çok olmadı,geçenlerde bir yerde gördüm adamlar yine imei vermeden hackliyolardı telefonu.