• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yaş göstergesi

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
capturezj.jpg

Sanırım yeni eklendi.Güzel olmuş.Tavsiyem zorunlu olması herkesinkini görebilelim.

capturezj.jpg

Sanırım yeni eklendi.Güzel olmuş.Tavsiyem zorunlu olması herkesinkini görebilelim.

Zorunlu olması mantıklı değil. Sonuç insanlardan foruma girerken nufüs kağıdı örneği alamıyacağımıza göre herkesin kendi dürüslüğüne ve belirtme isteğine bağlı bir konu...

Dürüstlük yine insanlara kalmış.Ama ben kendimden küçük olanların yaşını bilmiyorum ve kendi yaşımdaymış gibi varsayarak konuşuyorum onlarla.Bu bir sorun...

:) Siz buraya bkarakmı karşınızdakinn yaşını anlıyorsunuz. Ben direk konuşmasından çözüyorum kaç yaşında olduğunu. Hiç gerk yok böyle şeylre

---------- Post added at 12:58 ---------- Previous post was at 12:57 ----------

ben eylülde 19uma giricem bu ne diyor yaw :D

aslında daha iyi sanki baka baka gözüm alışır yaşlanıyorum kompleksimden kurtulurum belki böylelikle :P :D

Bu yaş göstergesini koymaktaki amaç nedir peki? Karşımızdakine yaşın kadar konuş demek mi?

İyide bu yeni bir şey değil ki. Profilimizden zaten onu göster yada gösterme diye seçebiliyorduk zaten. Ben mi yanlış biliyorum.

Benimde yaşım çıkıyormu diye kontrol ettimkiiii...

Edit: Çıkıyomuşş ama yaşlanmışız beee... :D

Ben 87'liyim 24 niye yazmıyor orada yaw :D