Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

derhem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiye yollayabilir misiniz ? şimdiden teşekkürler senakuzu91[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

yeni_raki

Asistan
Reaksiyon puanı
2
davetiye alabilir miyim acaba? bitturk te üyeliğim var ve aktif gerçi burada da vardı yeniraki olarak ama askere gidince silinmiş maalesef hemde ratiom baya iyidi :(

HOŞGELDİNİZ, yeniraki (194.xx.xx.xx) [ÇıkıŞ] Ratio: 1.56 Bonus: 1,706.20 Up: 677.10 GB Down: 435.41 GB

mail adresimi unutmusum :) cyunus at gmail . com

closer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler arkadaşlar,
öncelikle bu siteye davetiye almak için üye olmadım. profilimden mesajlara, açtığım konulara bakabilirsiniz. davetiye göndermeniz halinde sizi mahcup etmeyeceğime söz veriyorum. 8/1 internet hızım var. genelde btjunkie, torrentleech ve torrentday kullanıyorum. demonoid hesabım da var ama ondan en fazla 6 gb download yapmışımdır. bunlar da referanslarım:

TD:
25gf3bb.jpg

TL:
24lk32h.jpg

Edit: arkadaşlar mail adresimi vermeyi unutmuşum. bildiğim kadarıyla da zaten açıktan mail adresi vermek yasak. eğer davetiye göndermeye karar verirseniz özel mesaj ile bana ulaşabilirsiniz. dediğim gibi davetiyeyi en iyi şekilde kullanırım, sizi mahcup etmem, banlanmam.

hala beklemekteyim. davetiyesi olan varsa hiç çekinmesin :)

revix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
revelax[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

davetiye yollayabilirmisiniz ?

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bulduufuk[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com varsa 1 tane alıyım

babnik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nemendes[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

bana da gönderirseniz sevinirim

paradoxex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mhpwf4.jpg
7
dostum davetiye yollaya bilirsen sevinirim resimde ekledik ama gene yazayım bittürkte Ratio: 1.11 Bonus: 688.60 Up: 610.84 GB Down: 549.85 GB İndirme Hızı: 10Mbps Gönderme Hızı: 1Mbps 9 Ay, 4 Hafta, 1 Gün, 19 Saat, 32 Dakika, 10 Saniye. (şimdi kopyaladım saniyeler ilerliyo:) bukadar zamanda bunu yaptık bilgisayar neredeyse 7/24 seeders . updated ve Download ta 2 terebayt harddisk daha dolmadı bi davetiye gönderde hem kaynak olalım hemde şu bizim harddiski doldurak ya hacı :) MAİL: paradoxex@hotmail.com

discjockeyyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar eğer bana da yollarsanız çok sevinirim hatta elimde 1 tane fazladan ZAMUNDA var onunla takas edebiliriz pm falan atmayın direk mailden iletişime geçin

sartel09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
utku_gungor[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com bana da davetiye gönderirseniz çok sevinirim...

the analyzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde 2 adet davetiye var fakat bittürk ratio oranları bana inandırıcı gelmiyor. demonoid benzeri sitelerden ratio oranı gösterebilecek olan arkadaşlara verebilirim. pm atarsanız daha rahat olur.

UgurCanS.

Exemplary Сasual Dating Verified Ladies
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Arena-TR için davetiye isteyen elimde şimdilik 10 adet var biglucksoul55@Gmail.com adresine kayıt olacağı mail adresi yollayabilir.Om veya cevap yazarak adres yollamayın siteye pek girmiyorum sadece verdiğim mail adresine yollamanz yeterli.

Burak Karsli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
burakkarsli[MENTION=8779]MsN[/MENTION].com bı davetıyede ben alırsam mutlu olabılırım:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...