Nokia X3-02 Hakkında

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 2 yıldır Nokia 6300 kullanıyorum. Güzel bir telefon ama eskidi ve modası da geçti sayılır:) Yeni bir telefonun zamanı geldi diye düşünüyorum. Devir dokunmatik devri ama çok mesaj yazan biri olarak dokunmatik telefonlardan pek hoşlanmıyorum. Tuşlu telefon daha rahat oluyor. Ama teknolojinin de gerisinde kalmak istemiyorum :D

Araştırırken Nokia X3-02'yi keşfettim...Hem tuşlu hem dokunmatik:)
Özelliklerine baktım fena değil. Fiyatı da 374-535 TL arasında.

-Bu telefondan daha önce kullananlar varsa yorum yapabilirler mi?

-İki renk arasında kaldım. Beyaz çabuk lekelenir diye düşünüyorum ama siyah da içimi karartıyor:) Sizce hangi renk daha güzel duruyor?

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
çok görüştüğüm bir arkadaşım kullanıyor.samimi söylüyorum şık bir telefon.özel bir kılıfı var.delikli ve sadece arkasına takılıyor.ilk görenler genelde modelini soruyor.bu fiyatlara alınabilecek bir tellefon.

ekran dokunmatiği günümüz üst sınıf telefonları gibi değil.öyle bekleme.ekran kalitesi fotoğraf gösteriminde üst düzey değil.tabii bu söylediklerim içini karartmasın.ben üst sınıf telefonlarla kıyaslıyorum :) eğer içinde varsa tavsiye ederim.arkadaşımda çok memnun.

almadan önce gidip teknoloji marketlerinde açıp kurcala biraz.son kararını vermende yardımcı olur.hayırlı olsun şimdiden.

Not:arkadaşımdaki beyaz.ama kir problemi görmedim yada duymadım.zaten günümüzde öyle bir problem olmaz heralde.

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
[MENTION=21162]yer6[/MENTION] söylediğin kılıfı gördüm...çok da hoşuma gitti...ondan da almayı düşünüyorum:)
Bir öğretmen arkadaşta beyazını görüp biraz kurcaladım...beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor:)
Ama kullananlardan olumsuz bir yorum gelir mi diye bekliyorum:)
yazdığın için teşekkür ederim:)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Hoşuna gittiyse al gitsin ne soruyorsun işte. :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Güzel şık bir telefon. Ama ilk aldığında alışman zaman alabilir. Zira nokianın takoz modellerinden birini kullanırken bunu elime aldım tüy gibi geldi ve çok ince zarif bir telefon. Wifi bile var daha ne duruyorsun.

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Alacağım inşaallah:) Ama sizlerin yorumları da önemli benim için:)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ağırlık konusunda cimri davranmış nokia. çok hafif telefon taşıması çok kolay. değişik bir tasarımı var. kardeşim normal x3 yani sürgülü kapaklısını kullanıyor onda ses daha çok çıkıyor. kamerası 5 mp ama sanki hakkını veremiyor gibi. fiyatı ne çok ne az. ama oyun oynarım uygulamalar olsun isterim dersen pek işini görmez. o fiyat aralığında android işletim sistemli bir smarthone alabilirsin.

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bunun dış kasası metal olan ve aynı özelliklerde kamerasında flaş olan modeli de aynı paraya bence ona bir bakın :) nokia c3-01 modelinden arkadaşımda var ama önermem telefon 16 gb a kadar hafıza kartı destekliyo ama 8 gb lık hafıza kartında dondu. sürekli donuyor ve açılırken sim kart reddedildi diyor :)

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
bunun dış kasası metal olan ve aynı özelliklerde kamerasında flaş olan modeli de aynı paraya bence ona bir bakın :) nokia c3-01 modelinden arkadaşımda var ama önermem telefon 16 gb a kadar hafıza kartı destekliyo ama 8 gb lık hafıza kartında dondu. sürekli donuyor ve açılırken sim kart reddedildi diyor :)

aynı özelliklerde kamerasında flaş olan, dış kasası metal...hangi model ki o [MENTION=141466]celalim93[/MENTION]?

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Bende beğenmedim onu...X3-02 ondan yüz kat güzel:)

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
x3-02 ye göre daha ağır. ve çelik kasa. x3-02 yi alsan kamera için tuş ve flaşta yok ama c3-01 de var :) seçim senin seçimin olacak kafanı karıştırmak istemem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:yes::yes:Ben de x3-02'i var telefon çok hoşuma gidiyor ve zarif duruyor