4. SDN MSN Buluşması Yapılsın Mı?

4. SDN MSN Buluşması Yapılsın Mı?

• Evet

Kullanılan: 20 64.5%
  • Hayır

Kullanılan: 11 35.5%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Merhaba Arkadaşlar... Uzun Zamandır Ayrı Kaldığım SDN'ye Geri Döndüm. Artık Buralardayım. Fakat Bir Sorunla Karşılaştım. Çoğu Üye Değişmiş Ve Aile Ortamı Kaybolmuştu. Foruma Baktığımda Neredeyse Hiçbir Üyeyi Tanımıyorum... Şu Ramazan Günlerinde Üyelerin Birbirleriyle Kaynaşması Ve Tanış Olması Adına Artık SDN Olarak Gelenekselleşimiş Olan 4. SDN MSN Buluşmasını Yapmak İstiyorum. Buluşmayı Yapmak İçin Gerekli İzin Alınmıştır. 3. SDN MSN Buluşmasından Aldığım İyi Ve Kötü Tecrübelerden Dolayı Daha Düzenli Bir Şekilde Buluşmanın Zeminini Hazırlıyorum. Katılmak İçin Herhangi Bir MSN Adresine Sahip Olmanız Yeterlidir. Fakat Kullanıcı Adınızı En Üste Yazarsanız Kimin Ne Olduğu Anlaşılır... Bilmeyenler İçin Kısaca Bahsetmek Gerekirse;

SDN MSN Buluşması, SDN Üyelerince MSN'de Sohbet Ortamıdır. Gün Ve Saat Belirlenir, Ve Sohbet MSN'de Başlar....

Bana Yardımcı Olacak Kişi @ReasTa Adlı Üyedir.

Bir Sorun Olduğunda Benden Sonra Ona Özel Mesaj Atabilirsiniz...

4. SDN MSN Buluşmasına Katılmak İçin Ekleyeceğiniz Adres: group1034165@groupsim.com

Buluşmanın Tarihi 12.08.2011 Cuma Günüdür. Saat 00:00'da MSN Buluşması Başlayacaktır. Sahura Kadar Devam Edecektir. (İsteyen Sonrada Devam Edebilir) Not: Tarih Duruma Göre İleri Veya Geri Alınabilir.

Buluşmada Herhangi Bir Konu Yoktur. Ayrıca Katılan Üyeler Kesinlikle Seviyeli Olmak Zorundadır. Kırıcı, Küfürlü Sözler Sarfeden Ve Sarkıntılık Yapan Üye Uyarılmadan Buluşmaya Veda Edecektir... İlginiz İçin Teşekkür Ederiz...

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Hoşgeldin dayı, grubu grupsimde değil msnin kendi özelliğini kullanarak kurmanı öneririm. Groupsimde ordan burdan olmuyacak reklamlar fırlayabiliyor bazen, hanım üyelerinde katılacağını düşünürsek mazallah sohbetinizin zehir olma olasılığı var. Umarım istediğiniz gibi olur. Hayırlı sahurlar :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Çok sertsiniz yahu. Ben yokum.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
12 ağustos 2011 gök taşı yağmurunu izleyeceğim ben kısmetse o saatlerde

12 Ağustos 2011: Perseid Akanyıldız Yağmuru, Saatte 80 civarında meteorun gözlenebileceği yağmurun maksimum gecesi. Tüm dünyada çıplak gözle izlenebilecek

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
olabilir katılırım büyük ihtimalle. :)

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Hepsini anladım da; Katılmak İsteyenler Önceden SDN Uzantılı Hotmail Adresi Açar. Bu cümeleyle neyi kastediyorlar anlamadım.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
adımbu-sdn@hotmail .com gibi yani ve nick inede forum nick ini yazman gerekir

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bekleriz Başkanım :D
Hoşgeldin dayı, grubu grupsimde değil msnin kendi özelliğini kullanarak kurmanı öneririm. Groupsimde ordan burdan olmuyacak reklamlar fırlayabiliyor bazen, hanım üyelerinde katılacağını düşünürsek mazallah sohbetinizin zehir olma olasılığı var. Umarım istediğiniz gibi olur. Hayırlı sahurlar :D
Malesef En Fazla 40 Kişi Kapasitesi Var O Olayın. Bundan Dolayı Malesef Ekleme Yöntemiyle Yapcaz :D Cicik Görmeye Razı Olacağız Artık :D

Hiç bulunmadım böyle şeylerde :)
Dene Bak Güzel Oluyo :D
olabilir katılırım büyük ihtimalle. :)
Bekleriz...
Hepsini anladım da; Katılmak İsteyenler Önceden SDN Uzantılı Hotmail Adresi Açar. Bu cümeleyle neyi kastediyorlar anlamadım.
Onu Unut Gitsin Ya :D Diğer Konudan Kopyalayıp Yapıştırmıştım. Sen Söyleyince Farkettim. :D Herkes İstediği MSN Adresiyle Katılabilir...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Yok benim kalabalıkta başım ağrıyor :D forumda muhabbet var bence yeterince :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bak bu daha iyi sitem olur --> :sleep: :D

Eskiyim işte yeterince kaynamışım ben :D

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Eskiden kasıt nedir acaba?
Kaç yıllık olunca eski olunuyor?:)

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=101138]mertgenc86[/MENTION] O işin latifesi tabi ki :) Ama biz kendi aramızda eski derken ilk kuruluş tarihinden 2008 yılına kadar olan arkadaşları sayıyoruz. Çünkü 2009 yılında değil de 2010 yılında eski (bizim tabirimizle) arkadaşlar gitti. 2009 yılındaki arkadaşlar tam orta nesil desem ayıp olmaz sanırım :blush:

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=101138]mertgenc86[/MENTION] O işin latifesi tabi ki :) Ama biz kendi aramızda eski derken ilk kuruluş tarihinden 2008 yılına kadar olan arkadaşları sayıyoruz. Çünkü 2009 yılında değil de 2010 yılında eski (bizim tabirimizle) arkadaşlar gitti. 2009 yılındaki arkadaşlar tam orta nesil desem ayıp olmaz sanırım :blush:
:D Bu Nesil Olayini Nerden Biliyorum Acaba? :D 2008-2009 Yillari Çok Güzeldi.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
güzel olur aslında. saati 11e mi alsak :)

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Katılmak isterim ama o gün oturabiliyor olacağımdan emin değilim, imkanlar el verirse katılırım inşallah :)

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Katılmak isterdim ancak tatile gidiyorum pazar günü. bir daha ki sefere artık :)

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
katılan kişilere bağlı olarak bende katılabilir veya katılmayabilirim:)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Sertlik dediğim şu, sadece sizin belirlediğiniz saat ve kural var. Halbuki, genel olarak fikir alınsaydı. Beraber organize olsaydık ben de katılırdım. İyi eğlenceler katılanlara.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Sertlik dediğim şu, sadece sizin belirlediğiniz saat ve kural var. Halbuki, genel olarak fikir alınsaydı. Beraber organize olsaydık ben de katılırdım. İyi eğlenceler katılanlara.
Söyle bir durum var. Saat 00:00'dan Önce Bilgisayarda Olma Ihtimalim Yok. ReasTa'da Öyle... En Azindan O da Kesin Birsey Söylemedi. Bulusmanin Yöneticileri Olarak Önce Kendimizin Bu Ise Uygun Olmasi Gerekiyordu...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Şimdi 1-2-3'e katıLmadan 4'e katıLsak anLarız demi konuyu :P