kömür
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Hayat ölümün sonsuz uykusunda bir rüyadır...
yok haci yanlisin var dunya donuyor ancak insanlar ucunda oldugu icin.. daha cok genis bi daire cizerek ucuyolarDünya dönüyor, ben de dönüyorum, Allah ahengimizi bozmasın...
Neyzen Tevfik
Yaşam yokuşunu tırmanırken rastladığımız kişilere iyi davranalım. Çünkü inişte yine onlara rastlayacağız.
[ Cicero ]
hayat yokusunu tirmanirken atilan her halata guvenmemek lazim. atilan halatlarin ucunda birden fazla kisi oladabilirve halatlari kullanmak mantikli tabi ama halatin kopma saliverilme ihtimalleri hesaba katilmalidir.
babanin attigi halata bile guvenmeyecen bu yolda. cunku baban zombilesmis olabilir.
ve babanin zannetigin halat baskasinin elinde de olabilir. halati baskasi kesebilr.
ve banin halata guvenmeyecen diye babanin halati da kesmeyeceksin. cunku gun genilr babandan baska halat aticak adam kalmayabilri yardim icin![]()
[cierro('nun turkiye sartlarina uyarlanmis bi sozu)]
oruclunun gunahini allah affedermi bilinmez amaOruçlunun uykusu ibadettir. Susması tesbihtiramelleri misliyle kabul edilir
duası makbuldür
günahı affedilir.![]()
MATRAX Hastasıyız...Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu,
Dönme ihtimali yok artık..!
O gülüşler düş oldu...
Zeki Kayahan COŞKUN
Yaa bende bu sözün öyle bir hatırası var ki, Ömür boyu unutmayacağım belkide...Hastasıyız Dedeeee