topalsolucan
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 555
Erkek devlettir; Yönetir, korur, sahip çıkar..
Kadın millettir; Devleti yalnızca o ayakta tutar!
Erkek devlettir; Yönetir, korur, sahip çıkar..
Hani En Güzel Cevap Susmaktır Ya. Aşkına Susuyorum... ♥
Gerçekten seviyorsan eğer uzaklık gözünü korkutmamalı.
Çünkü asla unutma; yanındayken bile uzaktı bazıları.
Dün yaşadım ya bunu offf.
Birini Özlemenin En Kötü Yolu Yanyana Oturduğun Halde Onu Hiçbir Zaman Elde Edemiyeceğini Bilmendir.
Hani En Güzel Cevap Susmaktır Ya. Aşkına Susuyorum... ♥
---------- Post added at 17:34 ---------- Previous post was at 17:31 ----------
@Silence - Gerçekten seviyorsan eğer uzaklık gözünü korkutmamalı. Çünkü asla unutma; yanındayken bile uzaktı bazıları.
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION] özlemek yoktur aslında sen öyle zannedersin. zannedersinki o yoksa herşey yok o varsa herşey var. algılarını kontrol etmeyi öğren o zaman anlarsın aşk ta aldtılmakta ayrılıkta yok kavuşmakta.Dün yaşadım ya bunu offf.
Birini Özlemenin En Kötü Yolu Yanyana Oturduğun Halde Onu Hiçbir Zaman Elde Edemiyeceğini Bilmendir.
Dağladın yüreğimi furkan akşam akşam ya
Dağladın yüreğimi furkan akşam akşam ya![]()
- Deseп ki baпa Gözlerimiп İçine Soпsuza Kadar Bak... Gözümü Kırparsam Namerdim !
- Deseп ki baпa Gözlerimiп İçine Soпsuza Kadar Bak... Gözümü Kırparsam Namerdim !
furkan bu halin geçici unutma hiç kimsenin gözlerine sonsuza kadar bakamazsın. otur bir düşün. oda senin için aynısını istiyormu? oda senin için aynısını yaparmı? bunu yapanı bulursan (ki bulamazsın) ancak Allah onu karşına getirebilir, sende herşeyi yap. Rabbim o kişiyi karşına çıkarsın. bu saatten sonra hakkında hayırlı olanın karşına çıkmasını her duamda niyaz etmek boynumun borcudur.
- 'Seni seviyorum' diyen, Seni gerçekten seven değildir. Seni gerçekten seven; 'Seni seviyorum' demeye çekinendir ~
![]()
Hay sen çok yaşa! :flowers: