• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Alıntı eklentisi

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Merhaba, kısa süre önce foruma alıntı eklentisi yapıldı. Ancak dikkat ettiğim bir durum var. Birisi benim mesajımı alıntı yaptığı zaman 8-10 dk sonra bildirim geliyor. Bu bir hata mı yoksa kasıtlı olarak mı gecikme oluyor ?

Bi moderatörde cevap yazsın. Bu olay bende mi oluyor yoksa bir sıkıntı mı var ?

bazen bana da geç geliyor bazen de eski uyarılar tekrar geliyor :D

Tarayıcıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Kullanıcı tarafında olan bi olay değil çünkü. Beğenmeler bazen tekrar bildirim olarak gelebiliyor bi hata olarak gördüğüm o var :)

İyi öyleyse sorun sadece bende değil :) [MENTION=25391]keyloger[/MENTION] bir bakar umarım :)

keylogger'a sorununuzu ilettim kendisi online olunca buraya uğrayacaktır.

evet bendede oluyor :) hatta bazen türkçe bazen eng bahsediliyor :D

Tarayıcınızın bellekleme sistemiyle alakalı bir sorundur. Sistemi test ettim, bir sorun gözükmüyor.

Tarayıcınızın bellekleme sistemiyle alakalı bir sorundur. Sistemi test ettim, bir sorun gözükmüyor.

Sanırım tarayıcı ile alakalı değil. Uyarı bildirimine bakıyorum hep 3-5 dk gecikmeli geliyor. Detaylı bir inceleme yapsanız iyi olurdu.
Sanırım fazla kurcalamadan dolayı "Al işte gırdınız gırdınız" diyeceksin :D

Sanırım tarayıcı ile alakalı değil. Uyarı bildirimine bakıyorum hep 3-5 dk gecikmeli geliyor. Detaylı bir inceleme yapsanız iyi olurdu.
Sanırım fazla kurcalamadan dolayı "Al işte gırdınız gırdınız" diyeceksin :D

Valla bende sizin gibi kullanıyorum, daha bir gecikmeyle karşılaşmadım. Bunun dışında uygulamanın ayarlarında da bir problem gözükmüyor. Bizim tarafımızdan şu an için yapılabilecek bir iyileştirme bulunmuyor.

Valla bende sizin gibi kullanıyorum, daha bir gecikmeyle karşılaşmadım. Bunun dışında uygulamanın ayarlarında da bir problem gözükmüyor. Bizim tarafımızdan şu an için yapılabilecek bir iyileştirme bulunmuyor.

Ben bir abdest alıp geleyim o zaman :D