Uzun zaman oldu eklemeyeliSnow Leopard 10.6.8
![]()
Hocam Mac mi yoksa Hackintosh mu ?
Bu arada rica etsem arkaplan'ın linkini alabilir miyim ?
hocam bu sürümde ati ekran kartı ile ilgili bi problem varmı ? he birde wireless.. ona göre kurmak istiyorum 3. işletim sistemi olaraktan.. hp pavilion dv6-3052nr*
valla bi ara 1 ay kadar uğraştım herşeyi yaptım wireless yemedi ekran kartınıda dert etmedim, öyle kullandım ama photoshop falan açınca kullanamadım ekran kartsız.. :/ wireless: Broadcom 4313 802,11b/g/n ekran kartı : ATI Mobility Radeon HD 5650 bunlar Snow Leopard 10.6.8 de giderildi ise tekrar uğraşmak istiyorum? teşekkür ederim şimdiden![]()
Biraz bekleyin. Yeni bir Mac arafesindeyiz. Bu aralar Mac OS X Lion çıktı çıkacakOnun modifiyeli versionunu bekleyin bence. SL ile zaman harcamayın bence.
Evet arkadaşlar. 2 gün uğraşım sonucu sl kurulu makinama Lion DP4 full kurmuş bulunmaktayım. Ve Şuan bunun heyecanıyla sizlerle iki adet masaüstü paylaşmak istiyorum. İlk izlenimlerimi aktarmam gerekirse şuan developer preview4 sürümü olmasına rağmen normal SL'e göre çok daha hızlı ve görsel. Ve tam ekran program özelliğide ayrıca çok mükemmel olmuş..
Ve tam ekran kısayolu : SHIFT + WINKEY + F Bunu neden paylaştım bazı programlarda sağ tarafta tam ekran yapma butonu görünmüyor mesela firefox 5te. Bu tuş kombinasyonuyla tam ekrana girip kapatabiliyorsunuz. Kurmuş olan arkadaşlar içinde mini bir bilgi olsun ::turned:
Evet arkadaşlar. 2 gün uğraşım sonucu sl kurulu makinama Lion DP4 full kurmuş bulunmaktayım. Ve Şuan bunun heyecanıyla sizlerle iki adet masaüstü paylaşmak istiyorum. İlk izlenimlerimi aktarmam gerekirse şuan developer preview4 sürümü olmasına rağmen normal SL'e göre çok daha hızlı ve görsel. Ve tam ekran program özelliğide ayrıca çok mükemmel olmuş..
![]()
![]()
Ve tam ekran kısayolu : SHIFT + WINKEY + F Bunu neden paylaştım bazı programlarda sağ tarafta tam ekran yapma butonu görünmüyor mesela firefox 5te. Bu tuş kombinasyonuyla tam ekrana girip kapatabiliyorsunuz. Kurmuş olan arkadaşlar içinde mini bir bilgi olsun ::turned:
Mac OS sistemler görsel olarak çok iyi olsa da bana nedense temalanmış Gnome'yi hatırlatıyor.
Gerçi Mac OS görünümü yapmak hiç zor değil Gnome 2 üzerinde.Bende de tam tersiGnome Mac OS X arayüzünü hatırlatıyor
![]()
Aykut bu gadgetlara nerden ulaşabiliriz???...
Aykut bu gadgetlara nerden ulaşabiliriz???...
rainmeter
+moonglow skin
+ikonko skin
+google bar skin
+google mail skin
+usb drive skin
http://www.deviantart.com/
Hangi Anime bilmiyorum maalesef.@finix
Hangi animeden acaba? Bir de wallpaper linki alabilir miyim?![]()