Nokia N8,İphone 3 GS ?

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ya nedir bu nokia düşmanlığı anlamıyorum. symbiandan önce size birden fazla işlemi aynı anda yapma özelliğini sunan bi sistem tanıdınız mı... yok nokia dan önce bu kadar çok yenilik( son zamanladan bahsetmiyorum) sunan telefon markası var mı... yok... şimdi ise kalkmış nokiayı kötülüyorsunuz...n8 kullanıcısı olarak gayet memnunum her güncellemeyle biraz daha güzelleşiyor telefon... iphone gelince jb yapacaksan ne diye dünya kadar para veriyorsun o telefona... bluet. bile sadece iphonedana iphone kullanılabiliyor...bu kadar kısıtlama yapan bi telefona sırf artistlik yapacam diye para vermem....

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
iphone neden jb ile kötülüyorsun ki symbian içinde android içinde jb benzeri uygulamalrı var

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
iyiki nokia hala symbian kullanıyor... yoksa nokia ve telefonlarına nasıl çamur atacaklar :)

iphone 4 boydaşı bir telefonla iphone 3gs'yi kıyaslıyorsunuz.daha diyecek bir şey bulamıyorum.Hele Türkiyede, aradaki fiyat farkı bile N8'i almak için iyi bir sebep

CaglarOzy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşın yorumuna katılıyorum nokia n8 kagıt üzerinde muhteşemdi.bende o yüzden aldım ancak işte sık sık takılıyor uygulamalarda,arada sebepsiz kapanıyor 1 2 saat gelmiyor kendine :S

bana ciddi manada bi telefon tavsiye edebilecek var mı ? n8 ile takas edebileceğim .

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
2 ay önce yeni telefon aldım. İphone 4 mü N8 mi diye arada kalmıştım. N8 aldım. İphone çok hassas bi telefon. 2 kere yere düşse hemen bozuluyor. Tamiri ne kadar? 300 400 tl. N8 şimdiye kadar 5-6 kere yere düştü en ufak bir arızası yok. Es kaza bi yere çarparsın düşürürsün sonra uğraş dur. N8 daha iyi. Ben çok memnunum

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya nedir bu nokia düşmanlığı anlamıyorum. symbiandan önce size birden fazla işlemi aynı anda yapma özelliğini sunan bi sistem tanıdınız mı... yok nokia dan önce bu kadar çok yenilik( son zamanladan bahsetmiyorum) sunan telefon markası var mı... yok... şimdi ise kalkmış nokiayı kötülüyorsunuz...n8 kullanıcısı olarak gayet memnunum her güncellemeyle biraz daha güzelleşiyor telefon... iphone gelince jb yapacaksan ne diye dünya kadar para veriyorsun o telefona... bluet. bile sadece iphonedana iphone kullanılabiliyor...bu kadar kısıtlama yapan bi telefona sırf artistlik yapacam diye para vermem....

Hava atmak için iPhone gibi bir smartphone'a o kadar yüksek bedeller ödenmez bence de. Fakat şunu kabul et ki Android'in eski sürümü 2.2 Froyo dahi Symbian'ların çoğuna bedel.

Tekno Çocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nokia N8 daha iyi,işletim sisteminde iPhone 3GS daha iyi olsa da Nokia N8 güzel bir telefon.

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
nokıa n8 kullanan birisi olarak iphoneye tesadüfen geçtim nokıa nın sybıam,ı kadar modern bir yazılım olmadıgını gördüm nokıa kullanan biri iphoneye geçeceginde ilk izlenimi iphonenin taş devrinden kalma bir yazılım kullandıgı hissine düşmesi şunu söyleyeyim iphone alo demek için alınası tel gibi geldi bana ios yazılımı sevmedim amdroid kullanmadıgım için yorum yapamayacagım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nokya bitti ben sattım kurtuldum aypon ceb bilgisayarı ayponu seçiyorum

TheOne12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nokia N8 senin için çok iyi bir seçim olabilir

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende n8 vardı. Iyiki sattım kurtuldum. Nokia artık bitti arkadaş. Al iphone 3gs rahatına bak.