İstanbul Buluşması

Buluşma ne zaman yapılsın

• Temmuz

Kullanılan: 16 45.7%
  • Ağustos

Kullanılan: 5 14.3%
  • Eylül

Kullanılan: 14 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    35

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Bence Temmuz.. Ayı güzel olur :) benim sevgilim yok ben boş gelirim olmadı amcaoğlunu alayım :D :D :D

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Konu açan kişi gitti bu işte yattı mı ? :/

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
görsünler yaa.. bende bu kadar kocaman bir forumda tutupta ist da yasayan 8- 9 kişi değildir elbet.. gelmeselerde en azından burada arkadaşlar gelmeyı cok ısterdım ama gıbı bır yorum olmalı dıye dusundum acıkcası .. belkıde yanlıs ama öyle yani :D

seni mi kıracağız technomind....hmmm şey...şöyle ki..gelmeyi isterdim ama tatilde olacağım ben :)

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ağustos'da olabileceğini sanmıyorum. Ramazan Ayı başlıyor Ağustos'da bence kimse oruçlu olarak birde toplantıya gelemez :)

Ama eğer Ağustos'da yapılırsa da SDN İftar Yemeği :) Olabilir mi ki ??

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
seni mi kıracağız technomind....hmmm şey...şöyle ki..gelmeyi isterdim ama tatilde olacağım ben :)

tatilde olucaksın :) o zaman yapıcak birşey yok bu eğerki gelmek isteyen varsa başımızın üstünde yeri var :)
he bu arada organize demiyelimde buluşalım diyen arkadaşımız forumdan ayrılmış olabilir.. ki buluşmak isteyenler. bu isteklerini buraya yazsınlar ona göre birşeyler yapalım isterseniz.

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Nuri başladığı işi bitirir sorun yok. (Bu mesajı Nurinin isteği üzerine yazdım, kendi sözüdür) :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
sağolsun.. kendisine selam söylermisin.. kandilinide bizzat kutluyorum.. kardeşimin

mardecity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
temmuz sonu olursa bi de avrupa yakasında olursa be de katılırım inş.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
eee.. şimdi konu sabitlendi iiyi güzelde ne oluyor ne bitiyor kim geliyor kim gidiyor ?? bunu bir güzellik yapsak [MENTION=52555]by efsane[/MENTION] [MENTION=19025]AliA[/MENTION] :) fark etmez.. bu konuyu güzel bir halde toparlamaya yardımcı olurmusunuz rica etsek yada etsem :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Konu editleme vs. ise yapabilirim. Ama organizasyon aşar beni. :) İstanbulda değilim çünkü.