Bilgili99
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 252
Aslında DVD indirseydin tüm masaüstlerini denerdin
Aslında DVD indirseydin tüm masaüstlerini denerdin
Fedora'nın yerine kurabilirim her anAma önce deneyeceğim
Keşke KDE olanı indirseydim GNOME için Mint vardı zaten....
![]()
İşteee Görüldüğü üzre YENİ MAGEİA1:dirol:
Bence Clementine Amaroktan kat kat daha iyi geliştiricilerde böyle düşünmüş olmalıMageia da Clementine geçmiş, AmaroK'u bırakıyorlar tek tek...
Bir kere indirdinmi bir gün mutlaka kurarsın4 GB çok bence ya hem indirmek hem de yazdırmak bir sürü zaman istiyorZaten kurmadan deneyeceğim ilk başta.
Yok. Benim gibi KDE kullanıcısına ters sade masaüstü.
Kdeizm denilen şeyin yolundayım. Uyaz gibi bir masaüstü herşeye değer.Benim gibi LXDE kullanıcısı için ideal![]()
Kdeizm denilen şeyin yolundayım. Uyaz gibi bir masaüstü herşeye değer.![]()
Gerçekten Docky yakışır o masaüstüne.Aslında bi dockbar falan kurabilirimbu kadar sade kalmayacak, paneli şeffaf yapar yapmaz bi görüntü ekleyeyim dedim
![]()
Gerçekten Docky yakışır o masaüstüne.![]()
Mageia da Clementine geçmiş, AmaroK'u bırakıyorlar tek tek...
Ben Fedora'da sinir ayarlarımın bozulmasını bekleyeceğim.KDE için benim önerim sadece Mageia artık hen çok hafif hemde çok kararlı sistem olmuş ben bu kadar iyi KDE daha önce kullanmamıştım
Ben Fedora'da sinir ayarlarımın bozulmasını bekleyeceğim.
Akıl hastahanesini boylamazsak.O zaman yakın zamanda mageia kurarsın![]()
Akıl hastahanesini boylamazsak.![]()
Evet. Mageia iyi bir dağıtım fakat hemen kaldırmak istemiyorum Fedora'yı. İyice bir sinirlerimiz oynasın öyle.O zman beklemeye gerek yok şimdi hemen Fedora'dan Mageia'ya terfi etmelisin![]()
Bu muhabbetin Linux Cafe'de dönmesi lazımdı yanlış yerde takılıyorsunuz
Ben dağıtımımı buldum, sonunda sabit bir sisteme geçtim içim huzur doldu![]()
Kimmiş o?![]()
Dolphin farklı onda, muhtemelen KDE 4.6.4 kullanıyor ondandır. Benimki 4.5.5İşte buna inanacın ve azmin zaferi derim ben![]()