Bilgisayarın üstüne kahve döküldü(Türk Kahvesi)

crysky

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bilgisayarımın üstüne kahve döktüm bugün hemde türk kahvesi :( Türk kahvesi daha etkili herelde klavyenin solu hiç çalışmıyo sağ tarafıda kafasına göre takılıyo ne yapmam gerek bilgisayarcıya mı götüreyim en güzel çözüm o mu sizce :confused1:

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Şuan en mantıklı seçenek o duruyor.En iyisi fazla kurcalamadan götür servise, onlar halleder sanırım.

crysky

Asistan
Reaksiyon puanı
2
oturup ağlayasım var ne anılar yaşadıydım bilgisayarımla yaralandı şimdi :(

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Ee sonradan anlaşılır hep kıymeti.O yarayı sar bir an önce. :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Hadi kolay gelsin şimdiden acil şifalar. :) :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Klavye'yi değiştir tabi pc kullanıyorsan.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Kapağını açıp ters tutsaydın, içine akmaya devam etmese iyi olur...

crysky

Asistan
Reaksiyon puanı
2

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Kapağını açıp ters tutsaydın, içine akmaya devam etmese iyi olur...

Benim lapopta yarım bardak su döküldü geçen yıl klavyeye ve altına gitti su.Laptop casper.Hemen şarjdan cıkarıp bataryayı söktüm ve ters cevirdim iki üç dakka bekledim ve actım sonuc sorun yok :D

geçenlerde de klavyeyi temizledim zaten istesende gitmezmiş su alta delik yok :D :D

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
benim laptobun tochped ine arkadaş 3 ü 1 arada döktü ,neyseki saç kurutma makinası yanımdaydı hemen müdahale ettim,şu an bir sorunyok,ama bu gibi durumlarda oksitlenme vs oluyormuş,servisegötürsen iyi olur.

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
git garantiye ver .. garntisi yoksa :S artık bayılırsın parayı . nekadarsa ..Gecmişolsun..

eyylemfeda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yanına küçük bir çikolata da koy, madem kahveyi tattı tam olsun. Kahvedeki kafein belki de overclock etkisi de yapabilir :). Kusura bakma geçmiş olsun. Benim de meyveli soda döküldü, hemen ters çevirip bataryayı çıkarttım. Sonuç: bilgisayar sağlam ama tuşlar havanın sıcaklığına göre performans gösteriyor. Sıcak havada şeker yumuşuyor ve rahat kullanım, soğuk havada ise takılma yapıyor...

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ayrıca kendin kurutmaya çalışma. servise götürmeyeceksen arkadaşların dediği gibi ters koy dursun 2-3 gün.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
benim arkadaş da laptop una kola döktü, kapattı biraz bekleyip açtı ve bilgisayar çalışmaya devam etti ama tuşlar şekerlendiği için basmaz oldu, Arkadaş da madem klavye sıvı geçirmiyor biraz abartalım dedi, bilgisayarı yan tutup klavyeye kolanya döktü, alt tarafdan kolalı kolanya akmaya başladı, klavyenin içi biraz temizledi, şu anda sorunsuz kullanıyor:D