RDK 1.0 [Radyo Dinle Kaydet] (Radyo Kaydetmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı)

turkreaper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
img0152.png

ÖZELLİKLER
Widget tarzı kullanıcı dostu arayüz
Kış Uykusu modu ile kullanıcıyı rahatsız etmeden çalışabilme
Global kısayol tuşları ile kolay kullanım. Örneğin CTRL+ALT+R tuş kombinasyonu ile hemen kayıt işlemine başlayabilme
128 Kbps ve 44 Khz MP3 formatında kayıt yapabilme
Kayıt işlemi sırasında bağlantınız kopması durumunda kaydettiğiniz verinin kaybolmadan otomatik kayıt imkanı
Düşük hafıza kullanımı. RDK belirli zaman aralıklarında kullandığı hafızanın boyutunu kontrol ederek gereken en düşük hafıza boyutuna geçer (Trim Application Memory Tekniği)
Kolayca en güncel radyo kanallarına erişebilme
Güçlü BASS media library ile MP3, AAC, AAC+, WMA ve WMV formatında yayınları yüksek kalitede kusursuz dinleyebilme
Messenger’ da kullanılan “Ben ne dinliyorum?” özelliğini kullanabilme
Mutimedia klavye desteği
RDS desteği ile yayının şarkı bilgisini görebilme
URL adresinden radyo kanalı ekleyebilme
Proje tamamen ücresizdir ve herhangi bir sınırlaması yoktur. Serbestçe kopyalayabilir, dağıtabilir veya yayımlayabilirsiniz.

RDK'yı Buradan İndirebilirsiniz.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
10 tane radyo kanalo mevcut başka kanallar eklenebiliyormu tam bakmadım ama gayet başarılı program .. teşekkürler.

cihanakova

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Güzele benziyor. Denicem. Bu arada paylaşım için teşk.

turkreaper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
42599799178048109726.png

77467270443740314120.png

Radyo Ekle'me Arama ve URL'den ekleme kısmına Sol Traftaki + İşaretiyle Ulaşabilirsiniz.

cihanakova

Doçent
Reaksiyon puanı
3

Nerden , nasıl yapılıyor ?

turkreaper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Nerden , nasıl yapılıyor ?

RDS destegini radyolar veriyor.RDS destegi veren radyoların şarkılarını şu şekide görebilirsiniz.Otomatik görünüyor zaten Radyonun rds destegi varsa cihan.

87410853348991361084.png

cihanakova

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Genelde Radyo Fenomen dinliyorum.

O da RDS bilgisi vermiyor :(

Sağ tıkladığımda RDS Bilgisini kopyala diyor ama nereye yapıştıracağımı bilmiyorum :D

sercangüler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok teşekkürler oldukça güzel bir program :) Heleki benim için süper oldu

turkreaper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sersiler Avira Premium kullandıgından uyarı veriyor..İnternetten .exe uzantılı dosyaları indirmeye çalışınca tabii ki uyarı verecektir.Lütfen bana Virüs var deme :D Online 500 kişi kullanıyor programı kimsede bir sorun yok ve olamazda..Daha önceden yazdıgım ve yaptıgım programları www.shenturk.com da görebilirsin.Bana lütfen düzgün sorunlarla gel :D

Söyledigim gibi arkadaşlar.."Avira Premium" internetten .exe uzantılı dosyaları indirirken bunu hep yapıyor bizden kaynaklı bir sorun degil.

Teşekkürler..Programımda Virüs falan yoktur böyle bilmeyen arkadaşlar karıştırıyor ortalıgı.Kolay gelsin herkese

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
@turkreaper Panda cloud kullanıyorum indirdim kurulum esnasında RDK.exe virüs diyerekten sildi...
Not: Panda cloud un internetten exe indirirken avira gibi uyarı verme huyu yoktur...

Düzeltme: Panda cloud süphelendiği için dosyayı silmiş...
1375.jpg

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Sadece radyo dinlemek isteyenler için ideal olabilir.Güzele benziyor..Elinize sağlık...

turkreaper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lütfen mesaj yazarken veya eleştiri yaparken araştıralım biraz.Çünkü sizin mesajlarınızı okuyan arkadaşlar gerçekten de virüs oldugunu falan sanacak.Aşagıdaki Virüstotal taratmasına bakabilirsiniz veya kendiniz taratabilirsiniz.Artık bu saçma virüs konusunu kapatın lütfen.Free yazılımlar yapıyoruz ama siz karalama kampanyası gibi virüs var virüs var diyorsunuz anlayamıyorum bu diretmenizi.

Not:Virüs Oldguğunu Söyleyen Arkadaşlara İthafen Yazılmıştır Bu Yazı.
syblmu.jpg