CoD grafiklerini pek yenilemiyo gibi geliyo bana.
Az önce sanırım orgazm oldum
Bence Infinity Ward kalanlarla ve diğer şirketlerin desteğiyle dahi olsa bu işi harika yapacak gibi duruyor.
Senaryo ile ilgili en büyük korkum Mactavish, Ghost, Price, Nikolai dörtlüsü üzerinden kısıtlı bir alanda döndürmeleri idi ama gördüğüm kadarıyla öyle birşey yok.
Süper paylaşım, teşekkürler
Güya en iyi grafikli oyun bu
Crysis 2
bu oyun dünyasının gelmiş geçmiş en iyi açılış sahnesiydi. önemli olan da bu işte. yemişim graifği. ben CoD 2'yi bile hala oynayabiliyorum.Call Of Duty 4'ün grafikleri bile bugünkü bazı oyunlardan güzel.
Az önce sanırım orgazm oldum
Bence Infinity Ward kalanlarla ve diğer şirketlerin desteğiyle dahi olsa bu işi harika yapacak gibi duruyor.
Senaryo ile ilgili en büyük korkum Mactavish, Ghost, Price, Nikolai dörtlüsü üzerinden kısıtlı bir alanda döndürmeleri idi ama gördüğüm kadarıyla öyle birşey yok.
Süper paylaşım, teşekkürler
HAkkaten aynen hacı...Call Of Duty 4'ün grafikleri bile bugünkü bazı oyunlardan güzel.
---------- Post added at 17:41 ---------- Previous post was at 17:23 ----------
Güya en iyi grafikli oyun bu
Crysis 2
Kime göre iyi?
Neye göre iyi?
Bence bu grafikler çizgi film gibi.
Oyunun kasması grafiğin iyi olduğunu mu gösterir?
Aynısını GTA IV'e de yaptılar halbuki grafikler Max Payne'den kötüydü.
Önemli olan dijital olarak ne kadar complex olduğu değil göze ne kadar iyi gözüktüğüdür bence.
Uygun bir parlaklık/kontrast ayarı ve az miktarda hdr eklenmesiyle muhteşem grafikler Modern Warfare 3'te bizi bekleyecek.