Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence Infinity Ward kalanlarla ve diğer şirketlerin desteğiyle dahi olsa bu işi harika yapacak gibi duruyor.
Senaryo ile ilgili en büyük korkum Mactavish, Ghost, Price, Nikolai dörtlüsü üzerinden kısıtlı bir alanda döndürmeleri idi ama gördüğüm kadarıyla öyle birşey yok.
720p'de izleyin.
Bu arada youtube flash'ı tamamen kaldırmış bütün videolar artık webm vp8
Bu da sanki kaliteyi düşürmüş
Eskiden 320p videolarda karelenme sorunu olduğunu hatırlamıyorum.
Video müthiş olmuşta... Bu Captain Price, Captain Mactavish,Nikolai falan nerede bunlar?Bu nikolai yanlış bilmiyorsam rus ya da rus asıllı.Büyük ihtimal oyunun konusu 3.dünya savaşı.Şimdi bu nikolai bize ihanet falan eder heralde oyunun bir yerinde tabi bu 3lü varsa ki inşaallah vardır Modern Warfare'yi Modern Warfare yapan bu karakterler zaten.
modern warfare 2'nin fragmanlarından hatırlarsak captain price yoktu.
ama oyunda çıktı ve bizi şaşırttı.
asıl ben senaryoyu sırf bu 4 karakterden ibaret tutacaklar kısıtlayacaklar diye endişeleniyordum.
ama iw ruhunun ölmediğini gördüm
Volgan sana çok katılıyorum kardeşim.Aklıma geldi ulan şu sonunda bir de TURK3Y yazsa ya diye.Ama nerde Allah izin verirse crysis 3'te olur diye düşünüyorum.Assassin's Creed Revelations'da zaten olacak.Şu Modern Warfare'ye de gelse ya.