Ovistore...

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese selamlar.Nokia'nın Ovistore hizmetini hepimiz biliyoruzdur.Fakat burdaki uygulamanın çok olması veya hepsini indirip denemek zor olduğundan en azından deneyip kullanan kişilerin tavsiyelerini buraya yazmasını rica ediyorum.Uğraşmaktan kurtuluruz en azından.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Ne gibi uygulamalar yada oyunlar bekliyorsun. Kullananlar bilgilerini seninle paylaşabilir çok genellemeye girmişsin.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
WhatsApp uygulamasını kullanıyorum son zamanlarda. Rehberinde kayıtlı olan ve telefonunda WhatsApp yüklü olan kişilerle anlık ileti gönderek konuşabileceğin bir uygulama. Ayrıca fotoğraf, mp3 ve video da gönderebiliyorsunuz.

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla işe yarıycak her türlü uygulama, oyun olabilir.Siz yeterki koyun.Birtek ben değil herkes için yararlı bi konu olur diye düşünmüştüm.
@muratteas; aslında verdiğiniz fener çok işe yarıyabilir ancak telefonumun özelliği gereği fener olarak kullanabiliyorum :)

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır Nokia C7.Flaşını kullanıyorum fener olarak :)

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu uygulamarı store.ovi.com dan indirirken ya da Nokia Ovi Suite programı ile indirirken telefon internete bağlanıyor ve kontor gidiyor. Bunun beleş yolu yok mu? Bir de turkcell kontorlu hat için en düşük internet tarifesi ne kadar?

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Wifi yani kablosuz ağlara bağlanabilme özelliği olan bir telefonla ücretsiz girebilirsiniz. Akıllı telefon diyoruz biz bu telefonlara. :)

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kablosuz ağı nasıl bulacağım :D Telefonum akıllı ama üreten sesini yüksek yapmayı akıl edememiş :) C7

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki diyelim ki kablosuz modemi bulduk bağlantıyı nasıl yapacağım kısaca anlatır mısın lütfen?

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Ağ bulmaya gideceksin telefonunda, modemin ismini ( ağın ismini ) bulunca tıklayacaksın. İnternetin hazır. En basit anlatımı bu ;)

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
C7 de nasıl yapılır bilmiyorum ama benim 5800da Ayarlar > Bağlantı > Kablosuz LAN seçeneğinden bağlantı yapılıyor.

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
C7'Dede direk ayarlar>bağlantı>WLAN şeklinde.

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bişi sorucam.Ovistore'da birsürü oyun var.Ben beğendiklerimi indiriyorum bir yere kadar bitiyorum.Bundan sonrası ise parayla satın alıp bitirilebiliyor.Peki merak ettiğim herkes bu oyunları para verip alıptamı bitiriyor yoksa full olarak oyun indirebileceğim yerler var mı ?

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşlar bu uygulamarı store.ovi.com dan indirirken ya da Nokia Ovi Suite programı ile indirirken telefon internete bağlanıyor ve kontor gidiyor. Bunun beleş yolu yok mu? Bir de turkcell kontorlu hat için en düşük internet tarifesi ne kadar?
Eğer bir internet paketine sahip değilsen ve internet kullanmaya kalkarsan 1 MB veri 1GB fiyatına patlıyor.

bjkli_58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar benimde bi sorum olacak... oncelikle konu basligi guzel gercekten ellerinize saglik...ben hollandada yasiyorum oviden turk uygulamalari indiremiyorum iste ne bilim mynet-ntvspor-kanald-karakartal.com-cnnturk-diguturkweptv ne bilim buna benzer tr uygulamalari indirmek istedim zaman karsima cikan yazi aynen soyle bulunmus uldugunuz ulke desteklemiyor... bunun cagresi varmi arkadaslar ?

Noyan.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben wifiyle giriyorum oviye bir şey indirdiğim zaman 0.2 tl gidiyor :/

adsra

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hayır Nokia C7.Flaşını kullanıyorum fener olarak :)

zaten o telde mevcut programa gerek yok.ana ekranda tuş kilidini açma kapama olayı varya onu tut açılır.ama tasaruf modunda değil.kullanıcı kılavuzunda yazıyor

---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:20 ----------

Bişi sorucam.Ovistore'da birsürü oyun var.Ben beğendiklerimi indiriyorum bir yere kadar bitiyorum.Bundan sonrası ise parayla satın alıp bitirilebiliyor.Peki merak ettiğim herkes bu oyunları para verip alıptamı bitiriyor yoksa full olarak oyun indirebileceğim yerler var mı ?

google da ara ücretsizlerini bulursun. ben lets go golf2 yi oynuyorum şu sıra tavsiyede ederim :D

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten bende onu söyledim orda.Flaş mevzusunda.

CodeName347

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ovi store ' da belli basli bi kac programdan baskasi sacma.Adamlar kendi kafalarina gore uygulama yapiyorlar orada yayinliyorlar.Free olan bolumden indirdigimiz uygulamalarda mutlaka internet baglantisi istiyor sirf reklamlar icin cok gicik bi durum :mad:

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hala neden symbian'ın kahrını çekiyorsunuz ki arkadaşlar. ucuzdan pahalıya bir çok android işletim sistemli cihaz varken nokia ve symbian'ın eziyeti çekilmez bence.