Lg P503 Optimus One

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan host
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aynen incelemeyi çok merak ediyorum, özellikle mdkbet'ten :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Yok Optimus Black çıkacak onu bekliyecem gio mio almam :)

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Optimus Black parası olan alır kardeş :D ben orta sekmentte olan gio aldım, memnunum, fiyatı ne olur bilmem ama 1500 bulur sanırsam,o kadar para vermem ben, birde büyük sanırsam, inceliği geçde ,fiyatı uygun,küçük ve performanı önemli benim için.

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Dünyanın en ince smartphone u Lg optimus black'miş arkadaslar ona göre yani :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
para var huzur var ALLAH'a şükür :) Optimus Black te en çok dikkatimi çeken nova gerçekten bu güzel hafiften gözlerimde bi problem oluyor yada hakkaten güneşte görememeye balıyorum (gerçi buda bozulmaya işaret ) o sebepten bakıcam ona :)

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu nova özelliği sayesinde, sol elinle telefonu tutup sağ elinle ekranın üst kısmına elini siper edip güneşi kesmek zorunda kalimicaksın resimlere bakarken, Bak bu işime yarayacak :D

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Alanlara hayırlı olsun optimus blacckı :D

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Dur hocam daha türkiyeye gelmedi nereye alıyosun :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
açıkcası en çok işe yarıyacak en belirgin dikkatimi çeken özellik o inan... @lvadislav

@hayalci eywallahh senide aramızda görmek isteriz :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Nova sevilmez mi yaa.. bu teknolojiyi birde yakından görelim o zaman tam netlik kazandıralım :)

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bakalım çıktığı zaman inceleyip size resimlerini paylaşırım merak etmeyin :)

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben bu telefonu 1 ayı aşkın bir süredir kullanıyorum. Gayet memnunum. Arada telefon için iyi şeyler söylemeyenler çıkabiliyor. Bu kişiler ya talihsizler arızalı cihazlara denk geliyorlar ya da 500 Tl'lik p503'ü 1500 TL civarlarında ki iphone, htc desire hd gibi telefonlarla karşılaştırıyorlar.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Öyle durumlarda olabiliyor tabiki oda şans meselesi açıkcası , kimisi elektronik konusunda kısmetsiz olabiliyor.. oda onun şansı :) kimiside ilk defa alır ömür boyu kullanır

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:) bende ömür boyu kullananlardanım... şuan ki telefonum 4 senelik ama artık smartphone almak istiyorum. Lg Optimus Black'i bekliyorum heyecanla...

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
bizim millet bu şekilde aldık mı ömür boyu olsun isteriz :) ee doğal hakkımız para kolay kazanılmıyor :)

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
SAR değeri dikkatimi çekti(Sar Değer: 0.45 W/kg), diğer akıllı telefonlara göre çok düşük.

kesinlikle biraz araştirma yapınca değerin ne kadar düşük olduğu anlaşılıyor. ama maalesef kimse bu gibi değerlere önem vermiyor. tamam fonksyonları bol olsun, android olsun,işlemcisi şu olsun falan diyoruzda bu cihazı kullanırken sağlık aklımıza gelmiyor... bence gayet güzel bir seçim olur...hem özellikleri güzel hemde yaydığı radyasyon oranı çok az...

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@medya faresi ,
Dediğiniz gibi insanımız pek bu tip olaylara yoğunluk göstermiyor.. SAR değerinin bu kadar düşük olması beni içten içe cezbetti açıkçası..

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ben bu telefonu 1 ayı aşkın bir süredir kullanıyorum. Gayet memnunum. Arada telefon için iyi şeyler söylemeyenler çıkabiliyor. Bu kişiler ya talihsizler arızalı cihazlara denk geliyorlar ya da 500 Tl'lik p503'ü 1500 TL civarlarında ki iphone, htc desire hd gibi telefonlarla karşılaştırıyorlar.

Ben afrika rom yüklerken kablo çıktı :) tabi cihaz öldü LG e açtım durumu açık açık söyledim, adamlar gönderin dediler gönderdim kutulu yenisi geldi :D 10 numarada hizmetleri var anlayacağınız.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Aynen Bu konuda teknik servisleri olsun süperler.. kesinlikle işi yokuşa sürmüyorlar. madem büyük firmasın bunuda göze alıcaksın.. göze almayanlar utansın !

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
evet kesinlikle katılıyorum diğer hiç bir firmada görmediğim ilgi, alaka ve yokuşa sürülmeden bir işimin bittiğini gördüm. ( cep telefonu için )

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Benim bir kere başıma geldi, sony ericsson k700i vardı bende inan 7 kere teknik servisine gittim ve son anda dünya kadar telefon açtım,genel müdürlüklerle falan görüştüm kafayı yemek üzereyken, oradan ALLAH bin kere razı olsun.. bir bayan yardımcı oldu (artık benden etkilendimi ne :P ) :) İade işlemlerini başlattı sonrasında iade aldılar yenisini uzun bir zaman sonra verdiler ama bedduamı ettiler ne sonrasında hiç yar olmadı :)) garanti bitti derken telefon çöp oldu :)

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
Ben afrika rom yüklerken kablo çıktı :) tabi cihaz öldü LG e açtım durumu açık açık söyledim, adamlar gönderin dediler gönderdim kutulu yenisi geldi :D 10 numarada hizmetleri var anlayacağınız.

vaay gerçekten göz yaşartıcı bi tablo
bunu yapan teknik servisler de varmış demek

(dostum sen LG'de çalışmıyorsun dimi :) )

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Benim bir kere başıma geldi, sony ericsson k700i vardı bende inan 7 kere teknik servisine gittim ve son anda dünya kadar telefon açtım,genel müdürlüklerle falan görüştüm kafayı yemek üzereyken, oradan ALLAH bin kere razı olsun.. bir bayan yardımcı oldu (artık benden etkilendimi ne :P ) :) İade işlemlerini başlattı sonrasında iade aldılar yenisini uzun bir zaman sonra verdiler ama bedduamı ettiler ne sonrasında hiç yar olmadı :)) garanti bitti derken telefon çöp oldu :)

aynı telefon aynı sorun aldığım ilk gün arızalı çıktı bir de oyaladılar beni iade süresi dolsun diye resmen hatta başıma gelen olayları sony ericsson sayfasındada paylaştım 2 defa mı değişir bir telefon ya... hiç kullanmadan satmak zorunda kaldım...2.ci el olarak alan affetsin beni :(((( sonuçta demek istediğim o ki bir telefon ya da elektronik cihaz alırken mutlaka teknik desteği iyi olan yerden almaya dikkat etmeliyiz... bu konuda başarılı pek çok marka var en iyi yorumları paylaşanlarda lg firmasının ürünlerini kullananlar olmuş. daha öncede yazdığım gibi bu konuda optimus one ya da optimus black tercihim olacak sanırım

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
ben kendimi yanlız zannediyordum o birşey değil beklediğim zaman içerisinde telefon tayin ediceklerdi bir türlüde etmediler telefon almak zorunda kalmıştım...

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Teknik servisler insanları çok oyalıyorlar.. Ama birkactane istisna hariç tabi..

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bana telefon vermişlerdi ama verdikleri telefon sanırım ilk icat edildiği zamana aitti :))))) alcatel miydi neydi :)))

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
hahahahaha çok komik yaaa... alcatel hee.. madem teknik servissin kendi telefonlarından ver arkadaşım :) ne diye dandirik telefon veriyorsun :)) siz yine şanslıymışşınız ki telefon almışşınız ben onuda alamadım :@