vladislav
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Aynen incelemeyi çok merak ediyorum, özellikle mdkbet'ten 

huawei alıcaklar iki oldu yokmu arttıran :tt2: siz alıcaksanız alın arkadaşlar bizede incelemelerinizi atarsınız süper olur![]()
Bakalım çıktığı zaman inceleyip size resimlerini paylaşırım merak etmeyin![]()
SAR değeri dikkatimi çekti(Sar Değer: 0.45 W/kg), diğer akıllı telefonlara göre çok düşük.
Ben bu telefonu 1 ayı aşkın bir süredir kullanıyorum. Gayet memnunum. Arada telefon için iyi şeyler söylemeyenler çıkabiliyor. Bu kişiler ya talihsizler arızalı cihazlara denk geliyorlar ya da 500 Tl'lik p503'ü 1500 TL civarlarında ki iphone, htc desire hd gibi telefonlarla karşılaştırıyorlar.
Ben afrika rom yüklerken kablo çıktıtabi cihaz öldü LG e açtım durumu açık açık söyledim, adamlar gönderin dediler gönderdim kutulu yenisi geldi
10 numarada hizmetleri var anlayacağınız.
Benim bir kere başıma geldi, sony ericsson k700i vardı bende inan 7 kere teknik servisine gittim ve son anda dünya kadar telefon açtım,genel müdürlüklerle falan görüştüm kafayı yemek üzereyken, oradan ALLAH bin kere razı olsun.. bir bayan yardımcı oldu (artık benden etkilendimi ne)
İade işlemlerini başlattı sonrasında iade aldılar yenisini uzun bir zaman sonra verdiler ama bedduamı ettiler ne sonrasında hiç yar olmadı
) garanti bitti derken telefon çöp oldu
![]()