Lg P503 Optimus One

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan host
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Telefonumu yalnızca Teleservice götürüyorum. Teslim ederken geçici bir telefon istediğimi söylüyorum. Verdiğim markanın düşük bir modelini o an veriyorlar. Böylece iletişimsiz kalmıyorum. Hizmetleride oldukça iyi. Tek işleri telefon tamirii olduğu için işlerinde profesyoneller. Başarıda olduğu gibi değişim telefonun kapaklarını eski telefonunkiyle değiştirmiyorlar, kutusuyla tüm aksesuarlarıyla size teslim ediyorlar. 5 yıl sonra da gitseniz kayıtlardan sizi tanıyorlar. Ben memnunum.
Yalnız kimseye tavsiye etmiyorum. İki kişiye tavsiye ettim. Birisine su teması dediler ve telefonu biraz daha bozarak geri verdiler. Diğerininkine daha önce sadece telefonu KVK servisi açmış olmasına rağmen yetkisiz müdahale edilmiş deyip geri verdiler.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
sizin durumda ilginçmiş :) tavsiye edersiniz zaten sizin başınıza bir iş gelmez fakat tavsiye ettiğinizin başına gelmeyen kalmaz.. sonrasındada meshul sizin olur :))

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
genellıkle oyle ılgınc tesadufler olabılıyor gercekten sen cok memnun kaldıgın bır seyı tavsıye edıyorsun sonra pat ılk seferınde sorun cıkabılıyor.. ama bu konular gercekten can sıkıcı.. cok yaşadım maalesef ozellıkle elektronık konusunda aldıgım bır cıhazda hemen bır terslıkle karsılasırım enerjımden mı nedır bılmıyorum ama madem boyle bır sorunum var ona gore tercıh yapıyorum.teknık destegının nasıl oldugunu bılmedıgım bır urunu hemen almıyorum. zaten arızalanması tatsız bır olay daha tatsız olanı hakkını ararken bın tane kısıyle muhattap olup sorun yasamak... samsung ve sony erıcssonda cok yasadım bunları mesela....

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Sony ericsson demeyin bana !! Gelmeyen kalmadı başıma onda.. telefonda görüşme için verdiğim parada cabası oldu !!

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sony ericsson iyidir yahu, şu son cıkan xperia serisi tam bir başyapıt..

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
iyiliğine birşey demiyorum zaten ama teknik servis olarak sıkıntı yaşadıktan sonra ben şahsen nefret ettim.. bayrampaşadaki teknik servisi berbat ötesi, adamlar bana telefon bile tayin etmediler be daha ne olsun

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Siz bayrampaşadaki 1 teknik servis yüzünden bütün sony ericsson servislerini kötü yaptınız, pes doğrusu :)

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bende aynı sorunu yaşadım anlattıgım gibi, hatta başka bir arkadaşımda benımle aynı zamanlarda almıştı aynı model telefonu oda aynı sorunu yaşadı...bilemiyorum artık o kadar uğraştıktan ve sıkıntı cektıkten sonra elbettekı tavsıye etmıcem... telefon ıyı olabılır modelı guzel olabılır uygulamaları guzel olabılır ona sozum yok. ama sen bır seyı satıyorsan eger malının arkasında durup telafı etmelısın... ben sattım cıktı bende olay değil. iyi marka böyle olmaz.. bende asla bır daha almam sony ericsson!

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sony ericsson hayranı biri olarak sony ericssondan fazlasıyla soğumuş durumdayım. w810i ve t707 modelini uzun süre kullandım. ikisinde de aynı sorunla karşılaştım. telefonlar sürekli kapanıp açılıyor, sim kartı görmüyor, olur olmaz yerlerde servis yoka düşüyor. teknik servis sorunu da cabası. herhangi bir problem yaşadığımda teknik servis bulunmuyor. biz zamanlar genpa yapıyordu sonra onlar da bıkmış olacak ki bıraktılar. en son olarak bayrampaşa mega centerda bulunan asya telekom almıştı serviş işini fakat onlarda çıkan arızalara sürekli olarak kullanıcı hatası diyorlar. evet xperia ve yeni çıkarttığı diğer modeller çok iyi ama bile bile lades demek ne kadar mantıklı bilemem.

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@medya faresi

Sizin daha önceden sony ile alakalı bir sorununuz olabilir saygı duyarım, yanlız sırf servis içinde koskoca markayı yıktınız geçtiniz yani onu anlamış değilim doğrusu : )) Sony sırf telefon kapsamında değil gerek playstation gerek televizyon kampsamındada çok başarılı.. O yüzden herkes bu markayı sevecek diye bişey yok.

@blackmamba07 ;

Servisleri hakkında bilmediklerimi öğrendim verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, Ama bir markayı sırf servisinden ötürü yargılamak iyi değil diye düşünüyorum..

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Şimdi yargılamak demiyelim aslında fakat durum şuki eğerki birşey yapmışşanız.. sonuna kadar götürmelisiniz. yani yaptım bitti gerisi beni ilgilendirmez olmamlı ... sonuç olarak telefondur bozulur eywallah sonuçta ALLAH yapısı değil. fakat madem bu telefonu yaptın bunu yapabilecek teknik servislerinde var bu servislerin senin kapsamın dahilinde titiz çalışanlar olsun, hiç olmassa müşteriye konu hakkında geri dönüş olsun ki müşteri ona göre kendisini ayarlasın ... ama telefonu teknik servis aldı sen aramassan seni aramıyorsa ?? burada bir sorun vardır, kabul ediyorum büyük bir firma firmaya karşı bir durum söz konusu değil sadece firmanın bunu düşünmesi gerektiğini savunuyorum.. Bilmem anlatabildim mi :)

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sony, teknolojinin devi.. Benim onu savunmama gerek yok kendisi kendisini savunabilecek kalitede sonucta.. Servis hakkında sıkıntı yasamışsınız ama bu tekrar tekrar olacak anlamına gelmiyo sonucta o servisleride nasıl tuttular orasıda malum.Sony'nin servisinden baska sikayetci olan varmı merak ediyorum ?

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@vladislav sony teknoloji devidir eyvallah bu konuda diyecek yok. play station, mp3 palyer, televizyon vs. konularda yaptıklarına kesinlikle diyecek bişey yok ama ericsson işin içine girince malesef pişmanlık doğuruyor. umarım bu sorunları düzeltirler de ''sony ericsson'' sevdamız kaldığı yerden devam eder.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Ben teknik servisi için konuşuyorum ama doğal olarakta markayada yansıyor .... uzun lafın kısası budur :)

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
direkt kötülemek değil elbet amacım ama bu kadar marka varken sadece telefon olarak tercih etmem demek istedim. belki uslubum sert olmuş olabilir yanlış anlaşılmasın. yoksa sony 'nın bın tane ürününü/ürünlerini kullandık bugüne kadar.....

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Markayı sevip sevmemeniz beni pek ilgilendirmiyo açıkçası, ben severek kullanıyorum gerek psp gerek ps gerek ceptelefonu, sorun yaşamadım bugüne kadar eğer yaşarsamda bu tip olaylar başıma gelirse, aklımın bi köşesinde sizi hatırlarım merak etmeyin :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
benim amacım başımdan geçeni paylaşıp bilgi sahibi etmekti :) sizde bundan bir pay almanız güzel :))

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@vladislav sony teknoloji devidir eyvallah bu konuda diyecek yok. play station, mp3 palyer, televizyon vs. konularda yaptıklarına kesinlikle diyecek bişey yok ama ericsson işin içine girince malesef pişmanlık doğuruyor. umarım bu sorunları düzeltirler de ''sony ericsson'' sevdamız kaldığı yerden devam eder.

kesinlikle yazdıklarımızın sadece sony markasına yönelik olarak değerlendirilip bu bazda cvplamanızın yanlış olduğunu düşünüyorum...teknik desteklerinin bu kadar zayıf ve ilgisiz olması üzücü...

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Ortada Bir yanlışlık oldu sanırım neyse bizim sorunumuz teknik servisleriyle :) işin kısası budur ;)

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Teknik servisi iyi olan bir firma biliyormusunuz ?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Benim dikkatimi çeken en iyi servis bakımından nokia ile lg servisleri. bence işlerini gayet iyi yapıyorlar hiç olmassa telefonunuzun şu arızası var diyip arayıp bilgi vermek dışında telefonda veriyorlar telefonsuz kalmıyalım diye :)

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
:))) bir daha teknik desteğe ihtiyacım kalmadı şükür... en azından cep tlf konusunda... ama yorumları okursanız lg hakkında pek cok olumlu yazı gorebılırsınız. memnun olanda yazar memnun olmayanda elbet ama lg diğer markalara göre olumlu geri dönüşlerde de fark atmış göz ardı etmemek lazım.:yes:

byscul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy gio ile karşılaştırırsak hangisi üstün gelir ?

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
şahsen lg optimus black daha ağır basıyor. dünyanın en ince smartphone'u, nova display, wifi direct ve 2mp ön kamera gibi özellikleri ilk ve tek kullanan smartphone olma özelliği dikkat çeken ilk noktaları. smartphone şarj konusunda da diğer markalara göre %50 şarj tasarrufu sağlıyor. fiyatı da diğerlerine göre uygun. bütün bunlar varken neden başka bir markayı düşüneyim ki.

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
elbetteki ikisini karşılaştırırsak bırının daha üstün geldiği özellikler vardır.. ama genel anlamda bir tartıya koyarsan bence lg kalite ve fiyat bakımından ezer geçer.... optimus black cok iddialı çıkıyor. şu an hangi telefonda nova display ekran, ön kamerada 2 mp özelliği ve g-key var?bu üç farklı özelliğin üzerine birde fiyat unsuru binince lg optimus black tarafı daha bir ağırlaştı sankiiiii :)

lgoptimus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu alalı 2 hafta oldu ve şunu söyleyebilirim telefon harika almak isteyenler düşünmesin süper telefon fiyatına göre kalitesi mükemmel dokunmatiği ve ekranı süper bence alın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:yes:bnde lg optimus one var nsıl android market yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.