10 kentte sansür eylemi!

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Adamlar standart pakette niye açsınlar ki siteleri.O kadar dediler standart paket şimdiki gibi olacak farkı olmayacak.Yani şimdi kullandığın internete artık sadece standart paket kullanıyorum diyeceksin.Sadece iki kelime daha fazla söyleyeceksin.DNS falan ne yaparsan yap.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Devam edin paranoyaklığa kafadan hikayeler uydurmaya devam edin... Keşke komple kapatsalar internitini sizin gibilerin...

arkadaşım madem şimdikinden farkı olmucak neden o zaman milyonlarca dolarımızı çöpe atıyolar?
bırak ben kendi oto kontrolümü yapayım yapamıyorsamda bu benim sorunum.
en büyük farkı sölim sanada öğren, önceden bir siteye girişi kapatmak için mahkeme kararı gerekiyordu. 22 ağustosdan sonra btk kapatın gitsin dedimi biticek ve mahkeme bu kararı bozamıcak anladın?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya bundan önce yasaklı sitelere girmek için ne kullanıyodun ? Aynısı kullanmaya devam et :D Sonuçta siteyi engelleyecek kullandığın şeyi değil(tabi ne olduğuna bağlı ben DNS'den bahsediyorum)

Reaksiyon puanı
2,148
Anadolu’nun ücra yerlerinde yaşayıp internetten anlamayan mütedeyyin muhafazakâr insanların çocuklarının internet bağımlılığı konusundaki şikâyetlerini görmezden gelemeyiz.

Herkes sizin benim gibi değil arkadaşım 40 yıl da uğraşsan yapamaz yapsa da çocuk bi yolunu bulur aşar onu. Milyonlarca dolar çöpe gidiyormuş bırakın allahınızı severseniz.

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
önceden bir siteye girişi kapatmak için mahkeme kararı gerekiyordu. 22 ağustosdan sonra btk kapatın gitsin dedimi biticek ve mahkeme bu kararı bozamıcak anladın?

Yani istedikleri siteyi sansürleyecekler.Gazetecileride içeri atıyorlar bir tek sansürleyemedikleri internet medyası vardı, artık o da kalmayacak.İlk başta tabi ki hiç bir değişiklik görmeyeceksiniz.Birden tüm siteleri kapatacak değiller, ama alıştıra alıştıra her şeyi değiştiriyorlar.Lütfen görün bunları. :rolleyes:

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
degisen sey kanun olarak dns kullanimi suc olacak. yani agustos ayindan sonra yasakli sitelere dns ile girenler artik ergenekoncu sayilacak diye de ozetlenebilir. ha uygularlar uygulamazlar orasi ayri . ancak dns kullananlari istedikleri anda teror suclusu gibi yargilamak an meselesi olucak. degisen bu. en azindan benim dikkatimi ceken.

bir de tabi bu islem kaydi olayi var. onun aslini bilmiyorum ancak soylentilere gore girilen sayfa adresleri de kayda alincak ve isteyen yetkililer anlik olarak bunlari inceliycek.
hatta girilen sifreler filan bile alinacak anlamina gelen seyler ima ediliyor btk aciklamalarinda.

tamam gerci devletten bir sifreyi mi saklayacan da :P. ya devletin icinde biri bu bilgileri kotu amacli kullanirsa orasi da var.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
yaw millet diyorki işin aslını astarını öğrenmeden sokağa fırlayan mallar gibi terimleri kullanıyor. yok hiç öyle değil bu eylem onbeş gündür konuşuluyor tartışılıyor .Oraya bu yasanın yanlış olduğunu söyleyen yazılım ,bilgisayar uzmanları var. hala bazı insanları anlamadıkları şeyler ver madem hiç bir şey değişmeyecek ozaman neden filtre olayını kanunlara bağlıyorsun bağlama ,bunları internet sağlayıcılar ve kullanıcılar arasında isteğe bağlı sözleşme metni yap .Bu ülkede açıklmalar geçerli değil kağıtlar üzerinde yasalar ne yazıyorsa uygulanan odur o yüzden çıkıp 1000 tane açıklama yapsa değişen hiçbir şey olamayacak kağıt üzerinde yasa neyi emrediyorsa o uygulanacak. ha diyorsunuzki devlet nereye girip nereye girmeyeceğimizi daha iyi bilir diyiyorsanı ona diyecek bir şeyim yok...............

JonMr

Asistan
Reaksiyon puanı
0

fkkyr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Misafir13 Mayıs 2011 Cuma 17:08
başlıklı yorum da sizin yazılarınıza cevap.

o arkadaşın yazdığı bana cevap olamaz.o zaten okuduğunu anlamayanlardan belliki.ayrıca onada cevap yazdım.oradaki yorumların keşke tümünü okusaydınız da bana öyle atıfta bulunsaydınız.bu arada eminimki sizde dns kullanıyorusunuzdur.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Ne kadar ses duyursakda tın işte ygs gibi büyük ses oldu ama yok yok yok üstünü kapatacaklar.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu uygulaya yasa diyenler var vay be :mrgreen: Önümüzdeki seçimden sonra acaba bu felaket çığırtkanları işlerine devam edeceklermi acaba :huh: Atalarımız ne demiş dereyi görmeden paçaları sıvama :D Bi uygulamayı görmek lazım en başta :D