İnternet Filtresi

King DJ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s.jpg

Resimde görüldüğü gibi adres çubuğunda bulunan internet sitesine girmeye çalışırken yukarıda gözüken filtre yazısıyla karşılaştım. Fazla söze gerek duymadan konuyu sizin yorumlarınıza bırakıyorum.

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşım kimi kandırıyorsun sen.. BTK hangi ülkenin kurumu koskoca BTK türkçeyi bırakcak ingilizce yazcak, amerika içinmi bu filtreler? Antivirüs programının engellediği siteyi bize yedircen he? Ayrıca ben girebiliyorum siteye... İyice suyunu çıkardınız bu tepki olayının artık!

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
TrustPort Internet Security tarafından bloklanmış. :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
antivirüs engellemiş.

resmi okuyamayanlar "ctrl +" kombinasyonuyla sayfayı büyültebilir. normale dödürmek için "ctrl 0" yapabilirsiniz :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Antivirüs engellemiş.

Başlık değiştirildi.

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Yahu ne abarttınız zaten şuan standart filtreyi kullanıyosunuz 22 ağstostada standart filtreyi seçersiniz olur biter.Ayrıca antivirüsün engellemiş altındaki yazıyı okumuyorsun heralde

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
resmi sag tıklayip yeni sekmede acarsanız büyük halini görebilirsiniz. trustport testlerde en iyi secilmemismiydi yaw :D yanlız isin garibi makinada eset yüklü engelleyende o degil?

MeOMaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben filtreye filtre demem filtre benim olmadıkça =)

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
asıl bu yalan yanlış bilgileri,doğrusu bu diye pazarlamaya çalışanları filtrelemek lazım.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
ınternette dns yasaklansın ınternetı hemen ıptal ederım eskıden ınternetmı vardı en buyuk zararı telekom ıle uydunet gorur