Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resimde görüldüğü gibi adres çubuğunda bulunan internet sitesine girmeye çalışırken yukarıda gözüken filtre yazısıyla karşılaştım. Fazla söze gerek duymadan konuyu sizin yorumlarınıza bırakıyorum.
Arkadaşım kimi kandırıyorsun sen.. BTK hangi ülkenin kurumu koskoca BTK türkçeyi bırakcak ingilizce yazcak, amerika içinmi bu filtreler? Antivirüs programının engellediği siteyi bize yedircen he? Ayrıca ben girebiliyorum siteye... İyice suyunu çıkardınız bu tepki olayının artık!
Yahu ne abarttınız zaten şuan standart filtreyi kullanıyosunuz 22 ağstostada standart filtreyi seçersiniz olur biter.Ayrıca antivirüsün engellemiş altındaki yazıyı okumuyorsun heralde
resmi sag tıklayip yeni sekmede acarsanız büyük halini görebilirsiniz. trustport testlerde en iyi secilmemismiydi yaw yanlız isin garibi makinada eset yüklü engelleyende o degil?