Sdnresimupload.tk

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19

SDN Resim Upload

Aslında böyle bir servis ortaya çıkarma gibi bir hedefim yoktu.Bir sitede script gördüm güzel gözüküyordu unlimited hosting şirketine koydum sorunsuz çalıştı.Üstünde bir iki küçük oynama ile bu hale geldi.Tam bir bilgim yok ama yasaklanabilir çünkü SDN Resim Upload adı .Eğer adminler kaldırılmasını isterse kaldırabilirim.

Servisi Özelliklerini Kısaca Yazıyım:

- 120 gün görüntülenmeyen resimler otomatik olarak silinir.
- Max Dosya Boyutu Yükleme : 5 mb.
- URL Kısaltma ( Resimi yüklemeden önce seçiyorsunuz ve link kısalıyor )
- Max Coklu Resim Yükleme : 5 tane
- Desteklenen Resim Formatları: png, jpg, jpeg, gif, bmp
- Sınırsız Resim Yükleme.

Hızlı bir servistir.Her şey yarım saatte gerçekleşmiştir.Güle güle kullanın :)

SDNRESİMUPLOAD.TK

http://sdnresimupload.hosttfree.com buradan girin sndresimupload.tk alan adını 30 dakka içinde aktif.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Forumda çok uzun zamandır olmasanda reklam ya da zararlı yayacak biri olmadığını düşündüğüm için güvendim, tıkladım :)
Ancak açılmadı siten :)

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bi deneme yapayım dedim :D

not: yüklediğim resmin boyutu 700 KB iken yükledikten sonraki görüntüyü bilgisayara kaydettiğimde 1 MB olarak kaydetti

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bi deneme yapayım dedim :D

not: yüklediğim resmin boyutu 700 KB iken yükledikten sonraki görüntüyü bilgisayara kaydettiğimde 1 MB olarak kaydetti

yorumlarınla neyin peşindesin anlamadım ama bu dediğin çok saçma geldi denedim boyutu aynı çıktı.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yorumlarınla neyin peşindesin anlamadım ama bu dediğin çok saçma geldi denedim boyutu aynı çıktı.

Ne demek neyin peşindesin bir paylaşım yapmışsın bende yorumumu dile getiriyorum kötü birşey mi çıktı ağzımdan bilmeden ? Ben hala farkında değilim öyle birşeyin :)

Yalan söyleyecek değilim ya yinede ekran görüntüsü koyuyorum malum bunları diyen başka türlü inanmaz :)

2iravqh.jpg

23rqx6u.jpg

---------- Post added at 03:56 ---------- Previous post was at 03:52 ----------

Umarım nedensiz yere aldığın bu tavrını geri çekersin, neyse iyi geceler

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bunlarda benim resimlerim .balki sistemde de hata olabilir sonuçta belirttiğim gibi ben yazmadım ve test aşamam 3 dakika sürdü.ama resimler ortada.Neden direk açık yakalamaya uğraştın onuda anlamış değilim.

sdnresimupload.tk açılmıştır tekrar.adminlerden rica etsem http://sdnresimupload.hosttfree.com linkini silip üstteki yazıyı düzenleyebilirmi.

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
hata olduğunu iddaa eden arkadaşım galeride resmini gördüm

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Ben sistemi beğendim güzel olmuş. Fakat adminlerimiz sıcak bakar mı bilemiyorum. Gene de emeğe saygı :flowers:

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bunlarda benim resimlerim .balki sistemde de hata olabilir sonuçta belirttiğim gibi ben yazmadım ve test aşamam 3 dakika sürdü.ama resimler ortada.Neden direk açık yakalamaya uğraştın onuda anlamış değilim.
.

Güzel kardeşim işte yanlış anlama burada başlıyor, ben açık yakalamaya falan uğraşmıyorum tesadüfen oldu bu olay, bende site sahibi olan sana bildireyim dedim niye böyle ters teptiğini de anlamış değilim...

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Güzel kardeşim işte yanlış anlama burada başlıyor, ben açık yakalamaya falan uğraşmıyorum tesadüfen oldu bu olay, bende site sahibi olan sana bildireyim dedim niye böyle ters teptiğini de anlamış değilim...

tamam dostum sorun yok o zaman ben yanlış anlamış olabilirim

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
tamam dostum sorun yok o zaman ben yanlış anlamış olabilirim

Sevindim bunu duyduğuma :) Bu arada galeride buldum diyince bende bi bakayım dedim farkın kaynağını bulabilmek adına ve de buldum :)

Galerideki resime tıklıyorsun bi önizlemesi çıkıyor sen onu kaydet diyorsun ya o zaman boyut değişmiyor ama birde tam ekran olanı indir bak o zaman büyük çıkıyor işte link: http://sdnresimupload.hosttfree.com/di-713042107658.png

tam ekran olan altta göster gizle dediğimiz yerdeki direk linktir, forumlarda falan bunu kullanıyor bu da doğal olarak resmin yüklenmesini geciktiriyor :)

Sözün özü scriptleri editleme şansın varsa bunu düzelt derim dediğim gibi boyut büyüdüğü için resimlerin yüklenmesi gecikiyor

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Güzel fakat pek kalıcı olacağını sanmıyorum. :)

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
SDN adını kullanmana izin verdiler mi :P

Tabikide hayır :) oyüzden sdn shifdelete değil :) şuan bir tepki çıkmadı :)

---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:30 ----------

Sevindim bunu duyduğuma :) Bu arada galeride buldum diyince bende bi bakayım dedim farkın kaynağını bulabilmek adına ve de buldum :)

Galerideki resime tıklıyorsun bi önizlemesi çıkıyor sen onu kaydet diyorsun ya o zaman boyut değişmiyor ama birde tam ekran olanı indir bak o zaman büyük çıkıyor işte link: http://sdnresimupload.hosttfree.com/di-713042107658.png

tam ekran olan altta göster gizle dediğimiz yerdeki direk linktir, forumlarda falan bunu kullanıyor bu da doğal olarak resmin yüklenmesini geciktiriyor :)

Sözün özü scriptleri editleme şansın varsa bunu düzelt derim dediğim gibi boyut büyüdüğü için resimlerin yüklenmesi gecikiyor

denerim ama hala hata bulamadım :)

---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:31 ----------

Güzel fakat pek kalıcı olacağını sanmıyorum. :)

free hostta bir sıkıntı olmazsa yani kapatmazlar olmaz aslında :) ama kalıcı olsun diye yapmadım zaten :)

parduser99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
imageshack yerine güzel olur tabii. SDN'nin de sorun olmayacağını düşünüyorum...

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ResimX.TK Resim Upload Servisi Açılmıştır

Özellikleri :

- Max Dosya Boyutu Yükleme : 10 mb
- URL Kısaltma ( Resimi yüklemeden önce seçiyorsunuz ve link kısalıyor )
- Max Coklu Resim Yükleme : 10 tane
- Desteklenen Resim Formatları: png, jpg, jpeg, gif, bmp ,psd:eek:
- Sınırsız Resim Yükleme
- 120 gün görüntülenmeyen resimler otomatik olarak silinir
- Yüklenilen resimler direk sosyal ağlarda paylaşılabilir
- Başka bir resim linki ile resim yükleyebilme
- Resimi yüklemeden önce boyutlandırabiliyorsunuz:eek:

En hızlı Resim Yükleme Servislerinden Bir Tanesinidir Güle Güle Kullanın.

ResimX.tk

Ens1252

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hosttfreeden bedava host, dot.tk dan bedava domain birde Script alın size resimupload sitesi güzel hizmet valla :D Bedavanın sonu gelmiyor.Bir sorum var Script nerden aldınız paralı galiba.Hayırlı olsun bu arada...

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Hosttfreeden bedava host, dot.tk dan bedava domain birde Script alın size resimupload sitesi güzel hizmet valla :D Bedavanın sonu gelmiyor.Bir sorum var Script nerden aldınız paralı galiba.Hayırlı olsun bu arada...

dostum deneme amaçlı ciddi değil :) belirttim en baştada :) hosttfree ile iletişme geçtim :) script ücretsiz dağıtılıyor.ben türkçe ye çevirdim biraz değişiklikler yaptım.isteyen olursa paylaşabilirim.paylaştımda blogumda zaten.Sağolasın :)

Ens1252

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ama bu script senin blogundaki ile aynı değil resimxdeki tema daha güzel