seciL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 102
REDFOKS hayırlı olsun
Vay arkadaş şansında bu kadarı![]()
Geçen gün sitenin birindeyim . Chat isteği geldi kabul ettim kız direkt sanal iliski istedi neyse...
Simdide yine aynı sitedeyim. Çocugun biri chat istegi gönderdi konusuoz konuyu cinsellige cekti. Meğersem biseksüelmiş. Nerelisin dedim bursalıyım ama almanyada kalıyorum diyor.
Allahım ne kadar insanlıktan çıkmış erkekliği beş para eden insanlar türemiş böyle. Adam resmen gel beni ..... diyor.
Hayatımda hiç karşılaşmadım ilk defa böylesiyle karşılaştım şoklardayım![]()
Bide eleman bana bisex olduğunu söylemeden önce onlar hakkında düşüncelerin ne diye sordu. Bende yakaladığım yerde beynini ezerim bi d.bakırlı olarak dedimDaha bastan kaybetti garibim eheh
![]()
Şoklardayım yemin ederimumarım ki bursalı eleman, bursa çocuğuyum her yerde falan dememiştir. ahahahahaha gece gece. :4:
Geçen gün sitenin birindeyim . Chat isteği geldi kabul ettim kız direkt sanal iliski istedi neyse...
Nerelere takılıyon sen öyle :mrgreen:
Edimsel koşullanmışsın siteye hemen![]()
Cinsellik msnde değil, yatakta yaşanır. Large ol abi cinselliği boşverdik artık fantaziler yaşıyoruz.
Bu maca bilet bulabilirsek iyi![]()
abi eğlence tabi kişisel tercihinde hiç oyuncak kostüm deniyomusun diyom, bak senin eğlencenden daha çok eğlenirsin cidden bak bide votka açtınmı olay bitti : )Hocam tatmin olmak için değilki eğlenmek için takılıyorumYoksa dokunmadan tensel bişey olmadan (Şafak Sezer->Et ete değmeden) zaten bi anlamı yok
Maksat gece iyi vakit gecirmek
![]()
abi eğlence tabi kişisel tercihinde hiç oyuncak kostüm deniyomusun diyom, bak senin eğlencenden daha çok eğlenirsin cidden bak bide votka açtınmı olay bitti : )
evlendinmi yoksa?O olaylara üniversitede ev tuttuğumuz zamanlarda az girmezdik be ahh ahh4 kisi kalıoduk bi evde. Ve 4 tane bebeğimiz vardı herkesin kendine özel
Ne çılgınlık dönemleriydi amaa
Geçti artık bizden be hacı..