Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

msa52

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Müzik hayatı aslında, blok flütten müzik defterine damlayan salyayla başlar.. :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Bu protein tozu ne acayip bişeymiş, Allahtan çikolatalı yoksa içilmez:D

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Merhaba ben erkek kalbi şaka şaka yok öyle bir dünya.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Düzen içinde ders notu çıkartmayı örgütlemeyi başardım, yöneticilik anlamında ilerleme kaydediyoruz anlaşılan :)

Reaksiyon puanı
189
Canım sıkılıyo. Her şey üstüme üstüme geliyomuş gibi hissediyorum. Tez canlı olmak ne kötü bir şey...

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Vay arkadaş şansında bu kadarı :D

Geçen gün sitenin birindeyim . Chat isteği geldi kabul ettim kız direkt sanal iliski istedi neyse...

Simdide yine aynı sitedeyim. Çocugun biri chat istegi gönderdi konusuoz konuyu cinsellige cekti. Meğersem biseksüelmiş. Nerelisin dedim bursalıyım ama almanyada kalıyorum diyor.

Allahım ne kadar insanlıktan çıkmış erkekliği beş para eden insanlar türemiş böyle. Adam resmen gel beni ..... diyor.

Hayatımda hiç karşılaşmadım ilk defa böylesiyle karşılaştım şoklardayım :D

Bide eleman bana bisex olduğunu söylemeden önce onlar hakkında düşüncelerin ne diye sordu. Bende yakaladığım yerde beynini ezerim bi d.bakırlı olarak dedim :D Daha bastan kaybetti garibim eheh :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Vay arkadaş şansında bu kadarı :D

Geçen gün sitenin birindeyim . Chat isteği geldi kabul ettim kız direkt sanal iliski istedi neyse...

Simdide yine aynı sitedeyim. Çocugun biri chat istegi gönderdi konusuoz konuyu cinsellige cekti. Meğersem biseksüelmiş. Nerelisin dedim bursalıyım ama almanyada kalıyorum diyor.

Allahım ne kadar insanlıktan çıkmış erkekliği beş para eden insanlar türemiş böyle. Adam resmen gel beni ..... diyor.

Hayatımda hiç karşılaşmadım ilk defa böylesiyle karşılaştım şoklardayım :D

Bide eleman bana bisex olduğunu söylemeden önce onlar hakkında düşüncelerin ne diye sordu. Bende yakaladığım yerde beynini ezerim bi d.bakırlı olarak dedim :D Daha bastan kaybetti garibim eheh :D

umarım ki bursalı eleman, bursa çocuğuyum her yerde falan dememiştir. ahahahahaha gece gece. :4:

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
umarım ki bursalı eleman, bursa çocuğuyum her yerde falan dememiştir. ahahahahaha gece gece. :4:
Şoklardayım yemin ederim :D Şuan kafa buluom birazdan ana avrat düz geçip kapatcam :D Mevzulara bak ya adam resmen bildiğimiz TOP :D

Bu arada Bursalı olan diğer arkadaşları tenzih ederim. Ama eleman oralı yapcak bişey yok :wink:

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Süper bir final patlat ki kendine gelemesin ..... :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Nerelere takılıyon sen öyle :mrgreen:

Edimsel koşullanmışsın siteye hemen :D

Vallaha bak şimdide kız burdaydı kız bi üniversitede makina mühendisliğini okuo. Msnde cinselliğe dayalı bi dostluğumuz var sadece çıkar amaçlı :D Böyle siteler arada bir işe yarıyor bendede o konularda niye bilmiorum ama çok aşırı şans var :D Kendileri buluo beni ama bu şans bazen ters tepebilio. Yani hep kız değil arada bir toplarda denk gelebilio :D:D eheh

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Cinsellik msnde değil, yatakta yaşanır. Large ol abi cinselliği boşverdik artık fantaziler yaşıyoruz.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Cinsellik msnde değil, yatakta yaşanır. Large ol abi cinselliği boşverdik artık fantaziler yaşıyoruz.

Hocam tatmin olmak için değilki eğlenmek için takılıyorum :D Yoksa dokunmadan tensel bişey olmadan (Şafak Sezer->Et ete değmeden) zaten bi anlamı yok :D Maksat gece iyi vakit gecirmek :D

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hocam tatmin olmak için değilki eğlenmek için takılıyorum :D Yoksa dokunmadan tensel bişey olmadan (Şafak Sezer->Et ete değmeden) zaten bi anlamı yok :D Maksat gece iyi vakit gecirmek :D
abi eğlence tabi kişisel tercihinde hiç oyuncak kostüm deniyomusun diyom, bak senin eğlencenden daha çok eğlenirsin cidden bak bide votka açtınmı olay bitti : )

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
abi eğlence tabi kişisel tercihinde hiç oyuncak kostüm deniyomusun diyom, bak senin eğlencenden daha çok eğlenirsin cidden bak bide votka açtınmı olay bitti : )

O olaylara üniversitede ev tuttuğumuz zamanlarda az girmezdik be ahh ahh :D 4 kisi kalıoduk bi evde. Ve 4 tane bebeğimiz vardı herkesin kendine özel :D Ne çılgınlık dönemleriydi amaa :) Geçti artık bizden be hacı..

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
O olaylara üniversitede ev tuttuğumuz zamanlarda az girmezdik be ahh ahh :D 4 kisi kalıoduk bi evde. Ve 4 tane bebeğimiz vardı herkesin kendine özel :D Ne çılgınlık dönemleriydi amaa :) Geçti artık bizden be hacı..
evlendinmi yoksa?

---------- Post added at 02:27 ---------- Previous post was at 02:24 ----------

sigara içiyor : )

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Allah belanı versin malzeme gece gece bi sürü uğraştırdın beni

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Aşk tutkudur,
takıntıdır, onsuz
yaşayamayacağın birisidir. Bence
sırılsıklam aşık ol, deli gibi
sevdiğin ve seni seven birini bul.
Onu nasıl bulacaksın? Mantığını
unut ve kalbini dinle. Denemen
gerek, denemediysen
yaşamamışsındır

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Telefondan o kadar şeyi nası yazdın İsmail???...

Ben şu telefondan internete bi alışamadım gitti yaa... Sinirleniveriyorum...

Arkadaş benim karşımda en azından şöyle 22inc bari bi monitör olacak... Video izlerken mesaj yazarken insana zevk verecek.. Hele o dokunmatik ekran klevyeleri sinir hastası eder insanı...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Gaziosmanpaşa'ya bir akalım... :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Üni. Ortamında bilgisayar başına pek oturamiyoruz hareket halinde internette olmak çok zevkli bence işine yaşayan yerlere bakıyorsun sen zaten haberlere, buraya, face, twitter.. Yeri geliyo bilgisayarı bile açmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...