Bence bu başlığı açmakta size yakışmamış, minimum koruma en basit şekilde koruma sağlıyor anlamında söylemişim. Maksimum değil anlayacağınız. Bu kelimeleri yazan arkadaşlara da yıkıcı olmayalım, yapıcı olalım diyorum. Bu durum basit bir kelime hatası da olabilirdi. Demek gerçekten yanlış bir şey yazsak silahla vuracaksınız. :lol:Sdn nin ana sayfasında ücretsiz antivirüs yazılımı adlı konunun birçok yerinde minimum güvenlik sağlar yazıyor.Ya bu haber doğru yada yazan arkadaş minimumla maximumu ayırt edememiş.Sdn ye yakışmamış.:yes:
Merak etme ediörün de kontrolcüsü var, ama senin kontrolcün gibi, Senin yazdığın yazılarda önce yayına açılıyor, daha sonra yetkili arkadaşlar da seni kontrol ediyor, editör ekibinin kontrolü de bu işin ilmini yapmış kişiler tarafından sağlanıyor. Tabii ki hatalarımız oluyor, onlar için de sizlerin affına sığınıyoruz.al benden de o kadar. maximum ile minimum arasındaki farkı bilmiyor ya da dalgınlığa denk gelmiş. canı çeken anasayfaya entry yapabiliyor mu nasıl iş anlamadım. editörü kontrolcüsü yok mu bu işin
anlayışın ve açıklamların için teşekkürleryazıda bir yanlışlık yok. bahsedilen avastın ücretsiz dağıttığı versiyon.
bu versiyonda sadece antivirüs ve spyware taraması yapabilyorsunuz. firewall dahil bir çok özelliği içermiyor.
dolayısıyla "en azından virus taraması yapıyor" cümlesinin açıklaması olarak "minimum" kelimesi uygun görülmüş ve bence doğru seçim.
Bir keresinde de yanlışınızı kabul edip kusura bakmayın deyin.Ha bire çeviriyorsunuz.O yazıdan sizin dediğinizmi anlaşılıyor?Hepimiz safız ya yedik.Hadi yaaaa.
Bir keresinde de yanlışınızı kabul edip kusura bakmayın deyin.Ha bire çeviriyorsunuz.O yazıdan sizin dediğinizmi anlaşılıyor?Hepimiz safız ya yedik.Hadi yaaaa.
Sdn nin ana sayfasında ücretsiz antivirüs yazılımı adlı konunun birçok yerinde minimum güvenlik sağlar yazıyor.Ya bu haber doğru yada yazan arkadaş minimumla maximumu ayırt edememiş.Sdn ye yakışmamış.:yes:
Sizler haklısınız üslup çok yanlış ve ben okuma ve anlama özürlüyüm.Konu kapanmıştır.