Bir arkadaşımda var Acer notebook. Alet tasarım olarak çok güzel fakat çocuk çok özenli ve dikkatli kullanmasına karşın kasa parçalandı parçalanacak. Isıdan dolayı da alet kendini kapatıyor. Vallahi gözümden düştü Acer...
Aynen şuan olduğu gibi: hep güzel yanlarını söylemeyin, hataları da dökün ortaya ayağımızı denk alalım
Dikkatimi çekti forumda ne kadar çok 3 yıl veya daha uzun zamandır acer laptop kullanan var![]()
Bir alan bırakamıyorda ondan.Alet dayanıyor, biz napalım?
![]()
Kesinlikle hayır mı? Bu markaların kaçının kaç modelini ne kadar süreyle kullanma imkanı bulduğunu sorarsam ayıp etmiş olur muyum?![]()
İş teknolojiyse zaten şansa bırakıyorsun.Başka çaren yok.Ayrıca yaza kadar daha çok zaman var.Yazın araştır yeni modeller çıkar F/P oranına göre seçersin .(Fiyat/Performans)Bir iyi bir kötü yorumlar geliyor kafam karıştı iyiceİşi şansa da bırakmak istemiyorum
Şimdi hepiniz bir yerde toplanın tartışın uzun uzun yaza kadar bana kesin birşey söyleyin iyi midir kötü müdür
![]()
Acer bu modeli kullanıyorum. 4. senesi canavar gibi çalışıyor benim makineye ettiğim eziyeti insan insana yapmaz. :laugh: geçenlerde elimde taşırken 1,5 metreden yere düştü kenarının ufak ezilmesi harici çatır çatır çalışıyor.