Gm 20 neden bu kadar ucuz ?

DMZMAli

Asistan
Reaksiyon puanı
90
Merhabalar yakın zamanda gm 20 alıcam (mecbur). Çünkü fiyatı gayet makul .. Ama 4gb ramli 64 gb alanlı bir telefon neden bu kadar ucuz ? eğer böyle özelliğe sahipse illaki başka şeylerden fedakar etmesi lazım değilmi örneğin işlemcisi yada ekranı vs. Peki Sizce neden bu kadar ucuz ?

Reaksiyon puanı
4,093
Merhabalar yakın zamanda gm 20 alıcam (mecbur). Çünkü fiyatı gayet makul .. Ama 4gb ramli 64 gb alanlı bir telefon neden bu kadar ucuz ? eğer böyle özelliğe sahipse illaki başka şeylerden fedakar etmesi lazım değilmi örneğin işlemcisi yada ekranı vs. Peki Sizce neden bu kadar ucuz ?
Android 11 almayacakmış belki o yüzdendir,o fiyata bence Realme 5i alabilirsiniz

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
General mobile almanızı önermem.

DMZMAli

Asistan
Reaksiyon puanı
90
General mobile almanızı önermem.
maalesef fiyatım 1700 zorla 1800 daha yükseltmemin imkanı yok . 2000 tl bile olamaz en makul gm20 geldi başka bi seçenek maalesef bulamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Android 11 almayacakmış belki o yüzdendir,o fiyata bence Realme 5i alabilirsiniz
androide fazla takmıyorum zaten android 10 kötüde değil :) ---- Realm 5i 2k fiyatında imkanı yok çıkmama