Hepsiburada.com'dan şikayeti olan varmı ??

maestroo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de telefon almıştım ama tedarik süreci bile bi hafta sürdü :((
telefonun elime geçmesi 10 küsür gün sürdü...

amd_ati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben 2 kere alışveriş yaptım birinde zamanında geldi fakat fan ve modem aldım ikiside bozuk çıktı iade ettim
ikincisinde de stokta olan ürünü 10 günde yolladılar üründen memnunum ama birdahada alışveriş yapmadım.
süper hızlı gönderi seçeneği olmadıkça da bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
son 4 alışverişimde bana en erken ulaşan ürün 5 günde geldi diğerleri 1 haftadan uzun sürdü

maestroo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
süper hızlı gönderi seçeneği olmadıkça da bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

süper hızlı dedikleri falan tamamen yalan yaa benim aldığım telefon da sözde süper hızlı üründü ama 13 günde geldi :(

babish

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsiburadayı tercih etmeyin derim.. sorun yaşayan bir çok arkadaşım var..

ataner070

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acil bir bluetooth kulaklık ihtiyacım oluştu ve ben de 2004'ten beri alışveriş yaptığım hepsiburada.com'u tercih edip 19/01/2010 tarihinde jabra marka bir kulaklık sipariş ettim.Önceden 1 veya 2 günde gelen sipariş bu defa 5 gün sonra ayın 24'ünde geldi. Yetmedi kulaklık arızalı çıktı ve aynı gün hem siteden değişim formu doldurup hem de müşteri hizmetlerini aradım acil olduğunu söyledim. Değişim talebime onayı 3 gün sonra ayın 27'sinde verdiler (onay vermeden ürünü gönderemiyorsunuz). Aynı gün ürünü kargoya verdim ve ürün cuma günü ayın 28'inde ellerine ulaştığı halde (müşteri kargo teslimi belli saatte diyerek) ürünü ertesi günü yani 29'unda teslim aldılar.Ve teslim aldıkları ürünün kaydını bugün 1 şubat 2011 hala açmadılar. Bu süreç zarfında müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen ve bu ürünü iade aldıkları takdirde yeni ürünü yine kendi sitelerinden sipariş edeceğimi ve benim için konunun çok acil olduğunu belirtmeme rağmen bir netice alamadım. Ve daha önceki tecrübelerimden de bildiğim için bu işi ancak şikayetvar.com çözer diyerek sorunu size yazdım.
Ayrıca okuyuculara bir not: eğer acil bir siparişiniz varsa kesinlikle hepsiburada.com'u tercih etmeyin.....

morlard

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Adamım sen başlığı ters açmışsın.

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
www.hizlial.com gibi destek veren ve hızlı bir firma görmedim :) hepsiburada.com dan klavye almıştım ürüne bakılmadan etmeden göndermişler tuşları basmıyordu geri gönderme yapacağım dedim cevap dahi yollamadılar.. o kadar kötü bir firma. + yaptığım klavyedeki kötü yorumuda onaylamamışlardı :)

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aman cihazınız arıza yapmasın.mecburen aldığınız yer aracılığı ile gönderiyorsunuz.
hele hele hepsiburada ile bu işi yapmışsanız vay halinize.hepsiburada arızalı cihazımı 1 ayda servise gönderdi.teknik servisin hizmeti süresi 3 gün sürdü.ve cihazın bana dönmesii tam tamına 1 buçuk ay sürdü,cihaz 3 gün teknik serviste 40 gün hepsiburada'da kaldı.
telefonla ulaşmak zaten mümkün değil.ulaşsanız bile müşteri hizmet yetkilisi şikayetinizi çözmek yerine ,not alıp ilgili birime mail atarız diyorlar.
Sonuçta beş para etmez bir işletme.
4 ay öncede cep telefonu aldım .cihaz türkcell 'le kapalı çıktı.açtırmak içinde birde para verdim.telefonun üzerinde kocaman vodafone yazıyor.satarken hiç bundan bahsetmiyorlar.
almayın arkadaşlar internetten alışveriş yapmayın.alacağınızı görerek elleyerek alın içiniz rahat etsin.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Hepsiburada.com sitesinden ne kadar nazım geçen çevremde dostum varsa uzak durması için elimden geleni yapıyorum.

Hem piyasadan daha pahalı bir site , hemde kesinlikle ürünleri zamanında göndermeyen bir site.. Bir kaç kere alışveriş yapma gafletinde bulunan ben tecrubelerim sonucu bu kanıya vardığımı ifade edebilirim.

Müşterilerinden buram buram kaçan ve sorularına kalıplaşmış standart cevap vererek geçiştiren bir site nasıl olurda bu şekilde halen piyasada destek görür anlayamıyorum.

Tek bildigim şu artık ben ve gücüm yeten kimse hepsiburada.com sitesinden alışveriş yapamaz.

_Neotwo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şikayetimvar.com'da araştırıyorum artık alışveriş yapmadan her siteyi,yada markayı...

by_linux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
buradaki yorumların %90 nına baktımğımda hepsiburada ile ilgili olumsuz yorum yapılmış ama tr en büyük alışveriş sitesi günde ortalama 4000 sipariş veriliyor buda ürünlerin tedarik sürecinde sıkıntıya neden oluyor ayrıca piyasaya göre çok pahalı deniyor ben sahsen öyle büyük bir fark görmedim diğer sitelere göre:)

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Şimdiye kadar yaptığım alışverişlerde hiç sorun çıkmamıştı hatta aldığım bir ürünü sorgusuz sualsiz gönderdim 3-4 gün içinde geri ödemesini bile yaptılar.Birden fazla ürün aldığınızda ellerini gelir gelmez gönderiyorlar.3 parça ürün aldım 3 defa kargo geldi =).Yalnız son yaptığım alışverişte ürünüm hala tedarik sürecide 1 aydır.Bir türlü teslim etmediler.Tedarikçide sıkıntı var diyorlar.

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Allah için ürün çeşitlilikleri süper, Şimdiye kadar problem yaşamadım ama, Biraz araştırın bu siteylede problemi olan çok. Yalnız şuda gerçek, Hepsiburada fiyat açısından çok hesaplı değil

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Allah için ürün çeşitlilikleri süper, Şimdiye kadar problem yaşamadım ama, Biraz araştırın bu siteylede problemi olan çok. Yalnız şuda gerçek, Hepsiburada fiyat açısından çok hesaplı değil

Devamlı takip ederim kampanyaları. Kampanyalı ürünler baya hesaplı oluyor. Zaten hepsiburada değişim aşamasında. Geçenlerde Troy basın toplantısındaydı. Lojistik için yeri arttırıyorlarmış. Müşteri hizmetlerini de profesyonel bir şirketle anlaşmışlar. Yani iletişim + tedarik yakın zamanda çok iyi olacak dediler. Hayırlısı artık geçenlerde bilgisayar topladım parça parça. Bir sıkıntı yaşamadım kısmi teslimat olduğu halde. Kısmi teslimat yaptırdığım gün bütün ürünler gelmişti o yüzden iki gün ardı ardına geldi 2 parça :D

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bende geçen gün ilk defa alışveriş yaptım gayette memmunum. Piyasada 60 TL olan bi kulaklığı orda 33 TLye aldım. Kargo konusunda da hiç bi sıkıntım olmadı. 1,5 günde geldi. Stokta olan malların sevki hemen yapılıyor. Kısaca GGden almaktansa artık hepsiburada.com'u tercih edicem.

3teker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsi buradayı bilmem ama, gitti gidiyorda ne oldu?
bilmem ne oldu?
neyse işte arabamı satmak istedim bakim bi kaça gidiyor dedim. ...
one lan benim arabayı ilan varmiş malın biri altındada munara aradım resimler orjinalmi falan filan. herif iyice yalncı çıktı. mal herif bari plakamı kapatsaydı.
sonra kaç para olur en son deyince. abi nakit 80 olur!!!
bende ayıp olmuyormu o kadar az etmez deyince mal oldu:D

eskiyapar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu site adamı çatlatır.Günlerce ürün bekletir.Önceleri alıyordum.Artık asla almam.Güvenilir ama kaplumbağa kadar yavaştır.

blauzahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Önceden olmayan paketlenme sırası diye bir işlem aşaması koymuşlar, mübarek hemen teslim ürünleri alınca 3 gün paketleme sırasında bekliyor... Bir nevi kandırmaca gibi geliyor bana ya da eski hızlarını kaybedip 3 günü paketlemeye harcıyorlar. Nede olsa önemli müşteriyiz, itina ile paketliyorlardır :)

Bu arada geçenlerde üst koldan ölçen bir tansiyon aleti almak istemiştim, hepsiburadada 140-150 gibi bir fiyatı vardı. Tereddütsüz başka yeri araştırmadan alıyordum neredeyse, bir de baktım hızlıal.com da 115 TL hızlı gönderi. Oradan aldım ertesi gün elime ulaştı...

burce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bişe sormak istyrm hepsiburadan.comdan sipariş verdi arkadasım 2 ürün aldı biri tedarik sürecinde ne demek biride ürününz paketlme aşamasında ne deemek mail olarak kargoya teslim edildi yurtiçi hangisi olduğu belli değil göstermyr mailde sitede de anlamadım açıkcası :) bilen varsa sölesnn:)

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
ben bişe sormak istyrm hepsiburadan.comdan sipariş verdi arkadasım 2 ürün aldı biri tedarik sürecinde ne demek biride ürününz paketlme aşamasında ne deemek mail olarak kargoya teslim edildi yurtiçi hangisi olduğu belli değil göstermyr mailde sitede de anlamadım açıkcası :) bilen varsa sölesnn:)

Tedarik sürecindeyse, üreticiden ürünün gelmesi bekleniyor ve stokta kalmamış. Kargoya verilmesi 4-5 gün sürebiliyor. Paketlenmişse daha az sürüyor kargoya verilmesi.

Hangi kargo yoluyla gönderildiği de e-posta ile bilgilendiriliyor. :) Hatta şubesini de o e-postadan öğrenebilirsin.

burce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 ürün alınmıs biri tedarik sürecinde biride ürün paketleme asamasında diyor eposta gelmiş biri kargoya verlmiş ama yurtiçi ama hangisi olduğu belli değil ürününz kargoya teslim edildi diyor yani birnden biri verilmiş :)

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
2 ürün alınmıs biri tedarik sürecinde biride ürün paketleme asamasında diyor eposta gelmiş biri kargoya verlmiş ama yurtiçi ama hangisi olduğu belli değil ürününz kargoya teslim edildi diyor yani birnden biri verilmiş :)

Size en yakın şubeye ulaştıktan sonra Kargo Teslimatı başlığında bir e-posta gelecek ve burada şube bilgileri yazacak. Bendeki örnek:

"XXXXXXXXX nolu siparişiniz adresinize gönderilmek üzere 1 koli XXXXXXX takip no ile Yurtiçi Kargo XXXXXX şubesine yönlendirilmiştir. Kargo takibini sitemizden yapabilirsiniz."

burce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nie öle dedin :)

---------- Post added at 17:50 ---------- Previous post was at 17:48 ----------

çokk sağolllll :):):)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Önceden olmayan paketlenme sırası diye bir işlem aşaması koymuşlar, mübarek hemen teslim ürünleri alınca 3 gün paketleme sırasında bekliyor... Bir nevi kandırmaca gibi geliyor bana ya da eski hızlarını kaybedip 3 günü paketlemeye harcıyorlar. Nede olsa önemli müşteriyiz, itina ile paketliyorlardır :)

Bu arada geçenlerde üst koldan ölçen bir tansiyon aleti almak istemiştim, hepsiburadada 140-150 gibi bir fiyatı vardı. Tereddütsüz başka yeri araştırmadan alıyordum neredeyse, bir de baktım hızlıal.com da 115 TL hızlı gönderi. Oradan aldım ertesi gün elime ulaştı...
Bende hızlıal.com u tercih ediyorum. Öğleden sonra aldığım ürün ertesi gün öğleden önce elimde oluyor. Yani 24 saat bile değil. Üstelik İstanbul'dan İzmir'e !
Hepsiburadayı sadece ürün araştırmak incelemek için kullanıyorum.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
şikayetimvar.com'da en çok şikayet alan sitlerin başında geliyor zaten

ataner070

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende geçen gün ilk defa alışveriş yaptım gayette memmunum. Piyasada 60 TL olan bi kulaklığı orda 33 TLye aldım. Kargo konusunda da hiç bi sıkıntım olmadı. 1,5 günde geldi. Stokta olan malların sevki hemen yapılıyor. Kısaca GGden almaktansa artık hepsiburada.com'u tercih edicem.

Mal gelirken çok sorun olmuyor, istediğin ürün arızalı çıksın ve sen onu iade etmeye kalk , bak o zaman neler oluyor, paranı kolay kolay geri veriyorlar mı?