maestroo
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
ben de telefon almıştım ama tedarik süreci bile bi hafta sürdü
(
telefonun elime geçmesi 10 küsür gün sürdü...

telefonun elime geçmesi 10 küsür gün sürdü...
süper hızlı gönderi seçeneği olmadıkça da bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum.
Allah için ürün çeşitlilikleri süper, Şimdiye kadar problem yaşamadım ama, Biraz araştırın bu siteylede problemi olan çok. Yalnız şuda gerçek, Hepsiburada fiyat açısından çok hesaplı değil
ben bişe sormak istyrm hepsiburadan.comdan sipariş verdi arkadasım 2 ürün aldı biri tedarik sürecinde ne demek biride ürününz paketlme aşamasında ne deemek mail olarak kargoya teslim edildi yurtiçi hangisi olduğu belli değil göstermyr mailde sitede de anlamadım açıkcasıbilen varsa sölesnn
![]()
2 ürün alınmıs biri tedarik sürecinde biride ürün paketleme asamasında diyor eposta gelmiş biri kargoya verlmiş ama yurtiçi ama hangisi olduğu belli değil ürününz kargoya teslim edildi diyor yani birnden biri verilmiş![]()
Bende hızlıal.com u tercih ediyorum. Öğleden sonra aldığım ürün ertesi gün öğleden önce elimde oluyor. Yani 24 saat bile değil. Üstelik İstanbul'dan İzmir'e !Önceden olmayan paketlenme sırası diye bir işlem aşaması koymuşlar, mübarek hemen teslim ürünleri alınca 3 gün paketleme sırasında bekliyor... Bir nevi kandırmaca gibi geliyor bana ya da eski hızlarını kaybedip 3 günü paketlemeye harcıyorlar. Nede olsa önemli müşteriyiz, itina ile paketliyorlardır
Bu arada geçenlerde üst koldan ölçen bir tansiyon aleti almak istemiştim, hepsiburadada 140-150 gibi bir fiyatı vardı. Tereddütsüz başka yeri araştırmadan alıyordum neredeyse, bir de baktım hızlıal.com da 115 TL hızlı gönderi. Oradan aldım ertesi gün elime ulaştı...
Bende geçen gün ilk defa alışveriş yaptım gayette memmunum. Piyasada 60 TL olan bi kulaklığı orda 33 TLye aldım. Kargo konusunda da hiç bi sıkıntım olmadı. 1,5 günde geldi. Stokta olan malların sevki hemen yapılıyor. Kısaca GGden almaktansa artık hepsiburada.com'u tercih edicem.