erenberk
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 100
3000. mesajım adına sizlere güzel bir konu açmak istedim. Merak edenler vardır diye kendimi tanıtmaya karar verdim.
Kimdir bu erenberk?
Yaşı: 20
Yaşam merkezi: İstanbul
Mesleği: Üniversite Öğrencisi (Elektronik Mühendisliği)
Bildiği Diller: Türkçe (Ana Dil), İngilizce (İleri Düzey), Almanca (Temel)
İlgilendiği Spor Dalları: Basketbol, Yüzme, Satranç, Masa Tenisi
İlgilendiği Müzik Türleri: R&B, Nu-Metal, Country, Rock, Metal, Pop (Önem sırasıyla)
Sevdiği Kitap Türleri: Fantastik, Bilimsel, Gençlik
Sevdiği Film Türleri: Komedi, Romantik Komedi, Fantastik, Aksiyon
Takip Ettiği Diziler: How I Met Your Mother, Chuck, Dexter, The Walking Dead, Hellcats, Lost (Bitti), Prison Break(Bitti)
Shiftdelete.net ile nasıl tanıştı?
Teknolojiyi ve gelişmeleri önceden dergilerden ve teknoloji sitelerinden takip ediyordum. Daha hızlı bilgi edinebilmek için bir teknoloji forumunun üyesi olmayı ve sürekli takip etmeyi istiyordum. Bu sayede hem teknoloji ile iç içe olabilecek hem de forum ortamının yapısı gereği eğlenceli zaman geçirecektim. İlk önce DH'de takılmaya başladım ama oranın ortamına bir türlü ısınamadım. Sonrasında gezinirken shiftdelete.net forumuna rastladım. Önceden de Shiftdelete'i anasayfasından takip ediyordum ve dedim şuranın forumuna bir de bakayım. Deyiş o deyiş, bir daha çıkamadım
Benim tüm beklentilerimi karşılayan seviyeli bir yer olması, forum ortamındaki sohbetin hoş olması ve disiplinli bir yapıya sahip olması beni buraya bağladı.
Kimdir bu erenberk?
Yaşı: 20
Yaşam merkezi: İstanbul
Mesleği: Üniversite Öğrencisi (Elektronik Mühendisliği)
Bildiği Diller: Türkçe (Ana Dil), İngilizce (İleri Düzey), Almanca (Temel)
İlgilendiği Spor Dalları: Basketbol, Yüzme, Satranç, Masa Tenisi
İlgilendiği Müzik Türleri: R&B, Nu-Metal, Country, Rock, Metal, Pop (Önem sırasıyla)
Sevdiği Kitap Türleri: Fantastik, Bilimsel, Gençlik
Sevdiği Film Türleri: Komedi, Romantik Komedi, Fantastik, Aksiyon
Takip Ettiği Diziler: How I Met Your Mother, Chuck, Dexter, The Walking Dead, Hellcats, Lost (Bitti), Prison Break(Bitti)
Shiftdelete.net ile nasıl tanıştı?
Teknolojiyi ve gelişmeleri önceden dergilerden ve teknoloji sitelerinden takip ediyordum. Daha hızlı bilgi edinebilmek için bir teknoloji forumunun üyesi olmayı ve sürekli takip etmeyi istiyordum. Bu sayede hem teknoloji ile iç içe olabilecek hem de forum ortamının yapısı gereği eğlenceli zaman geçirecektim. İlk önce DH'de takılmaya başladım ama oranın ortamına bir türlü ısınamadım. Sonrasında gezinirken shiftdelete.net forumuna rastladım. Önceden de Shiftdelete'i anasayfasından takip ediyordum ve dedim şuranın forumuna bir de bakayım. Deyiş o deyiş, bir daha çıkamadım