HostGator.com.TR 13 Nisan sabah 8'de yayında!

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Duyuruyu yapan Hostgator çalışanı Sefa.

Merhaba arkadaslar, sonunda bekledigimiz an geldi. Dunya'nin en buyuk hosting sirketinin turkler olarak ozel hazirladigi HostGator.com.TR, Turkiye saati ile 13 Nisan sabah 8'de yayina giriyor.

Ayni zamanda billing kismida turkce olarak yayina giriyor. Su an itibariyle 48 saatlik bir uykusuzlukla beraber son duzenlemeler yapiliyor.

Aklima gelen bir kac sorunuzu simdiden cevaplamak istiyorum. Leaseweb henuz sunuculari hazir hale getiremedi ancak en gec 10 gun icinde yeni Avrupa lokasyonlu sunucularimiza musterilerimizi gecirmeye basliyor olucagiz. Bu tamamen LeaseWeb in elinde olan birsey, 10 gunden oncede bu islemler baslayabilir bu nedenle kesin bir tarih veremiyorum. Eger su anda Amerika sunucularinda yer aliyorsaniz ileride sitelerinizi bu sunuculara transfer yapabiliriz.

Fiyatlar ayni kaliyor. Zaten HostGator olarak en yuksek kalitede en ucuz hostingi sizlere yillardir sunuyoruz. Bunun yerine sizler icin cok guzel bir indirim hazirladik.

Herkesin en cok merak ettigi acilis kuponuna gelecek olursak, bu su ana kadar verdigimiz en buyuk acilis indirimi bu. Simdilik sadece Turkiye'deki hosting sirketleri musterileri icin gecerli bu indirim. Eger baska yabanci bir sirket ile calisiyorsaniz ve yinede bu indirimden faydalanmak istiyorsaniz lutfen destek@hostgator.com adresine Hostgator.com.tr basligi ile e-mail atin ve detayli bir sekilde hangi sirketle calistiginizi ve hostgator.com.tr dan alacaginiz paket hakkinda bilgi verin.

Turkiye'deki hosting sirketlerinde hostingi olan arkadaslar icin verecegimiz indirim sadece normal paylasimli (shared) hosting ve bayi hosting icin gecerli.

Turkiye'de bulunan hosting sirketlerinden birinden HostGator.com.TR ye tasinmaniz halinde 1 aylik aldiginiz paket icin size 3 ay bedava veriyoruz. Bunun disinda 6 aylik alirsaniz 6 ay, 1 yillik alirsaniz 1 yil, 2 yillik alirsaniz 2 yil, 3 yillik alirsaniz 3 yilda bizden size hediye.

Tek yapmaniz gereken destek@hostgator.com adresine paketinizi aldiktani sonra hostgator.com.tr basligi ile e-mail atip bu indirimden yararlanmak istediginizi ve hangi sirketten geldiginizi belirtmeniz. Whois de domain adresiniz (nameserver ile) Turkiye'deki herhangi bir hosting sirketine yonlenmis gozukurse indirimden faydalanabiliyorsunuz ve sizin icin hesabiniza kac yilliksa bir o kadarda biz ekliyoruz. Eski yada yeni musteri olmaniz farketmez, tek yapmaniz gereken Turkiye'de bulunan herhangi bir hosting sirketinden Hostgator.com.tr ye gecmeniz.

Eger sitenizi tasimaktan cekiniyorsaniz, butun site tasima islemlerinizi 1 ay icinde sizin icin bedava yapiyoruz.

Herkese ilgisi icin simdiden tesekkurler.

Tekrardan, hosgeldin HostGator.com.TR diyorum
wink.gif

M.Uzun

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
iyi olucak bu :) ingilizce desteklerinde sorun olmuyordu ama bazı arkadaşlar paket almakda zorlanıyorlardı .

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Kampanyalarına rağmen bana pahalı geliyor.. :)

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ucuz ve kalite kullandığın var mı? Bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum.Çok para verdiğimde bile iyi hizmet alamayabiliyorum.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
sdn üyelerine kapmanya yapmazlarsa, o datacenter'ı başlarına yıkarız :D

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Hayırlı Ve Uğurlu Olsun .

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
bu arada datacenter nerede olacak? ülkemizde mi olacak yoksa avrupa'da mı?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Ucuz ve kalite kullandığın var mı? Bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum.Çok para verdiğimde bile iyi hizmet alamayabiliyorum.

2 Farklı firma var, birini çok ucuz aldım fiyatına göre kıyaslarsam hizmetleri süper... Diğeri yaklaşık piyasa fiyatlarında ancak yıllardır sorun yaşamadım.. :)

---------- Post added at 00:33 ---------- Previous post was at 00:33 ----------

bu arada datacenter nerede olacak? ülkemizde mi olacak yoksa avrupa'da mı?

Ben Avrupa'da olacak diye anladım.. :)

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
keyloger özel mesaj olarak adres alabilirmiyim 2 siteyide.Uygun görürsen buraya da yazabilirsin.Yıkalım valla :)

Amam biz SDN den bekliyorduk böyle kampanya :) Geçen muhabbeti geçmişti :) ücretsiz alan .shiftdelete.net subdomain alan adı 10 dolar :)

Türkiye'de olsa sunucular daha iyi olurdu.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
leaseweb biz zaten kullanıyoruz. videoları orada barındırıyoruz. geçenlerde 5 terabyte'ı geçtik diye ekstradan fatura çakmış namıssızlar.

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Aslında sizin gibi büyük kullanıcılara bu esnekliği sağlamaları lazım.Toplam web de kullandığınız ne kadar diye sormam cevabımı alır mıyım ? :)

hostagel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hostgator Türkiye sitesi; www.hostgator.com.tr den hosting alımı yaptığınızda siteniz Hollanda da Softlayer firmasının sunucularında yer alacaktır. Türkçe destek, Türkçe Cpanel gibi de avantajları vardır.

Tek bir hosting paketinde bir çok site barındırabilirsiniz.

Hostgator Web hosting paketlerini inceleyebilir, güncel indirim kuponlarından yararlanabilirsiniz.

vurdugololdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ucuz olması dışında bir numarasını görmedim açıkçası. Hizmet ve arayüzünü beğenmiyorum. Mediatemple kullanıyorum yıllardır birazcık tuzlu ama 10 numero :)