Kopyalama ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kdr042
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kdr042

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese iyi günler bir şey merak ettim arastırdım nette fazla bilgi bulamadım sorun şu C den D ye kopyala yaparken 1 gb gibi bir değer windows media playerde filim izliyorum donuyor ve power dvd de aynı sorun var ve baska sorun ınternet dowloand manger ile dowloand yaparken dowloand bitince tamamen pc kaydediyor ya o sırada da video donuyor birde internet dsowloand mangerle 12 part aynı anda cekiyorum pc de kasılma oluyo sizce olurmu ??

acer aspire 5742g

i3 2,40 l3 işlemci

3gb ram

1gb ekran akrtı

320 gb hdd

w7 64 bit

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
windows 7'de seninki gibi bir sistemde normal bende de core 2 duo 2.53 ghz işlemci var ekran kartı hdd aynı ram 4 gb ve aynı şey bende de oluyor :D
ama vlc'de yada media player classic'te olmadı wmp gibi nispeten ağır uygulamalarda oluyor :) şuan win7de olmadığım için tekrar deneme şansım yok ama önerim bu iki ücretsiz yazılımı dene mutlaka memnun kalırsın, sade ama iş gören türden yazılımlar :)

aynı anda en fazla indirme sayısını 5'e düşür fazlası kasar + dosya başına bağlantı sayısını da azalt belli bir değerden sonrası hıza çok etki etmiyor gereksiz kasıyor bilgisayarı :)

blauzahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Virüs programın dosyaya eriştiği için de olabilir... Ya da hdd de problem olabilir, benim 1,6 işlemcili notebook bile böyle yapmıyor.

paradox666

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynı sorunn bendede oluyordu ama formattan sonra düzeldi..

kdr042

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Virüs programın dosyaya eriştiği için de olabilir... Ya da hdd de problem olabilir, benim 1,6 işlemcili notebook bile böyle yapmıyor.

nasıl ya kasması normal degilmi hdd sorun sanmam olamazzlaptop 3 aylık

peki kopyalama hızı 1 gb bazında kaç saniye olması lazım yada hızını test edebilecegim bir program yo kmuu

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7

Katılıyorum virüs programı büyük olasılık, Veri Yürütme Engellemesi (DEP) ayarlarını kurcaladıysan biraz ayrıntılı kontrolde bu tür durumlar gözlenebilir...

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
öncelikle hdd sorun olabilir cmd (command)a girip şu komutu çalıştır chkdsk /F sonraki uyarı ya E yazıp tamam de ve pc yi kapat acılısda bir kaç işlem yapacakdır birşeyler silip düzeltiyorsa sorun kalmıyacak hdd de.

aldıgınız sistemdeki işletim sistemini kullanıyorsanız değiştirin , orjinal sistem gelen işletim sistemi (recovery dahil) sorunlu oluyor.kendiniz temiz bir dvd ile win7 kurun.

download manager aşırı derece sistemi yavaşlatır saniye 8 mb cektıgım zaman hareket bile edemiyordum. cok aşırı kasıyor.